• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off artık bıktım

çok şey istemedim bu hayattan onun için çok şeyden vazgeçtim.çok sevdim haketmedim kızlar neden ama neden sevgi bu mu?
ne olur açıklayın sevgi bu mu hep çevrem böyle insanlarla dolu bıktım

kendini kandırıyosun seni sevmiyo ve sana değer vermiyo(şiddet uygulaması acıkca gösteriyo) ve ..... izlemek beyniyle aldatmak demektir bence. onu izlerken ordaki kadınlarla kendini düşünmese hosuna gitmese zaten izlemez ..... falan. boşan ve ailenin yanina git. üniversite oku dönmek isterse de asla kabul etme :20:

haklısın aslında sadece önceki kavgada ağladı aileler girmişti tam boşanacaktı ağladı benim gönlümü kazandı ama timsah gözyaşyalıymış.
onu izlerken ordaki kadınlarla kendini düşünmese hosuna gitmese zaten izlemez bu laf içimde eriyor

haklısın aslında sadece önceki kavgada ağladı aileler girmişti tam boşanacaktı ağladı benim gönlümü kazandı ama timsah gözyaşyalıymış.
onu izlerken ordaki kadınlarla kendini düşünmese hosuna gitmese zaten izlemez bu laf içimde eriyor

kusura bakma olayın cidddiyetini anlaman için öyle yazmak zorunda kaldım. seni üzmek istemem ama durum böyle. sen gencecik bi bayansın ve bunu haketmiyosun. onun tek özeli tek hosuna gideceği tek isteyeceği kişi sen olmalısın

yoo ben eşine degıl, yaptıkları için bağımlılık yaptı demıstım :)

bak daha çok gencsın
cocugunuzda yok sanırım.. yol yakınken kadın düşkünü ve şiddet uygulayan eşinden ayrıl :34:

hayır yok çocuk.
bu hayat böyle bitmiyor en iyisi en kısa sürede bu işi bitirmek çünkü gücüm kalmadı kızlar..

hayır yok çocuk.
bu hayat böyle bitmiyor en iyisi en kısa sürede bu işi bitirmek çünkü gücüm kalmadı kızlar..
sevıyorsun elbet acını cekeceksın, ama ileride ''iyi ki..'' kelımesını kullanacaksın emın ol:34:
karsındakı gercekten adam gıbı adam degıl

kusura bakma olayın cidddiyetini anlaman için öyle yazmak zorunda kaldım. seni üzmek istemem ama durum böyle. sen gencecik bi bayansın ve bunu haketmiyosun. onun tek özeli tek hosuna gideceği tek isteyeceği kişi sen olmalısın

ö.değil.zaten bu laf içimde geziniyor.sadece içimden kolay kolay atamıyacam.en çok bu acıtıyor bu kadar nasıl aşık olurum diye untmak zor bu eziyor beni
ama eşimide görmek istemiyorum

ö.değil.zaten bu laf içimde geziniyor.sadece içimden kolay kolay atamıyacam.en çok bu acıtıyor bu kadar nasıl aşık olurum diye untmak zor bu eziyor beni
ama eşimide görmek istemiyorum

cok gençsin daha ya unutursun karsına kimler cıkar ne hayatlar yasarsın cok mutlu olursun iyiki boşanmısım dersin :34:

kızlar affetmemin sebebi belki düzelir dedim hep karşıdaan birbirlerini nasıl sevdikleri gözlerinden okunanlardan olmak istedim ama olmadı.

keşke yuvalar dağılmasa eşin düzelse mutlu olsanız gözü senden baskasını görmese bi daha asla sana şiddet uygulamasa dicenm ama görunen köy. düzelme ihtimali yok kaç kere gündeme gelmiş sorun.:50:

keşke...inanın o kadar sevgim var ki yıktı hep..
bana şiddetini bile göz ardı ettim ama bi kadınla düşünmek ölümden beter.

Dayagini mi aldatmasini mi ozleyeceksin???Yasin cok kucuk. Inan bu yasadigin sevgi degil. Seven insan sevdigi kisinin gozunun icine bakar durur , ona asla zarar vermez.

Sevgi içinde saygı barındırmayınca demek ki yetmiyormuş
21 yaşında genç birinin ailesi " gel üniversite oku" demesine karşın yalnızlıktan korkması da hayli ilginç geldi:44:

Bu arada eşin kaç yaşında? (Yorumların hepsini okumadığım için görmemiş olabilirim)
Bir de dışarıdaki diğer insanlardan size ne? Milletin yaptığı kötülüklerin aynını yapmak hakkı mıymış? Herkes kendinden sorumludur bunu da öğrenseymiş iyi olurmuş

Back
X