off aşk acısını iliklerime kadar hissediyorum :(

tuce_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
47
1
36
Bursa
Herkese meraba. Şu an kendimi gerçekten çok çok kötü hissediyorum. Deli gibi sevdiğim ve bana umut veren sevildiğimi sandığım birinin aslında beni hiç sevmediğini anladım :( onu unutmaya çalışmaktan başka çarem yok ama onsuz da hayat çok anlamsız ,boş. neden mi? çünkü ben onu hayatımın merkezi haline getirmişim bunu anladım.Ne desem boş. Çok canım yanıyo. Hayat ne kadar acımazsız off ya. Benim gibi canı yananlar varsa onlarla dertleşmek isterim çünkü normal arkadaşlarımın nerdeyse hepsi çok mutlu ve hepsinin ya sevgili var yada nişanlı beni anlamazlar.anlayanlar bile acıyorlar. o yüzden sizinle acımı paylaşmak istedim...

kısa sürede bu durumu atlatmanı dilerim cnm ben seni anlıyom şuan eşim olan beyle :)))) bizde ayrıldık birkeresinde 15 gün görüşmedk nasıl acı çekmiştim seni anlaya biliyom zaman herşeyin ilacı olcak sen için umarım peki seni sevmediğini nasıl anladın :?? seni üzmek istemem ama

saol cnm inş geçicek bende inanıyorum ama işte şu an çok zor. Sevmediğini anlamak benim için zaman aldı çünkü bir öyle bir böyleydi. bazen tamam kesin bana deli divane aşık diyodum bazende benden uzak duruyodu. neyse en sonunda bazı şeyleri net görmeye başladım ama inanki çok umut verdi resmen duygularımla oynadı :(

aslında gerçekleri görmen daha iyi olmuş canım düşün her geç gün dahada bağlnıyodun şimdi çok kötüsün ama zaman ilerldikçe mantığın ağır bastıkca dahada rahatlıcan kısa sürede umarım seni gerçekten seven bir arkadaşın olur olcakta kesinlikle ozaman herşeyi unutcan zaten daha çok yeni acı çekmn bu yüzden

Zamanla herşey unutuluyor
Şimdi ne desek boş , zaten acınını hafifletecek kelimelerde yok
Bi sabah kalacaksın ve herşey geride kalmış olacak..
Sonra yine aynı şeyleri yaşıyacaksın..

Son düzenleme:
saol cnm inş geçicek bende inanıyorum ama işte şu an çok zor. Sevmediğini anlamak benim için zaman aldı çünkü bir öyle bir böyleydi. bazen tamam kesin bana deli divane aşık diyodum bazende benden uzak duruyodu. neyse en sonunda bazı şeyleri net görmeye başladım ama inanki çok umut verdi resmen duygularımla oynadı :(

"Söylemesi kolay" diyeceksiniz ama "bir öyle bir böyle" yani dengesiz adamlardan uzak durmak gerek... Bu adamlar bir gün iyi bir gün kötü, bir gün sıcak bir gün soğuktur fakat eninde sonunda olumsuz halleri ağır basar dönüp geçmişe baktığınızda ve genelde o halde sabit kalarak yarı yolda bırakırlar sizi... Üstelik güven de vermezler... Mızmız, bir günü diğerini tutmayan adamla "yola çıkılmaz". Belki yolda kaldığınızı düşünüyorsunuz ama yalnız yürümek onun eşlik etmesinden daha iyi gelecek size... Ya daha dengeli, düzgün bir adama rastlayacaksınız yahut da en azından nereden çıktığı belli olmayan kavgalardan arındırılmış, daha sakin ve huzurlu bir hayat yaşayacaksınız bir süre... Sizin için daha güzel bir ilişki muhakkak var. O zamana kadar da kafanızı dinleyin... Eminim ruhunuz sıkılmıştır "Beni gerçekten seviyor mu, geçen gün neden böyle dedi, madem seviyor neden bunu yaptı, ileride de böyle davranır mı? "vs sorulardan...

Umutlu_ol_ çok haklısın söylemesi kolay ama gerçekten uzak durmak lazımmış. Gelgitlerinden o kadar sıkılmıştım ki... İşin komik tarafı öyle zekice davranıyodu ki aslında o haksızken ben kendimi haksız görüyodum. Bana karşı soğuk tavırlarında kendimi suçluyodum ben ona sıcak olamadım ya ondandır diye. Allah hepimize helal süt emmiş birini nasip etsin. Kurabiyeninde dediği gibi aslında ne kadar acı çeksek te bi sonrasında aynı hataları yapıyoruz o yüzden umarım bu sefer beni seven birine denk gelirim yada hiç olmasın böyle acı çekeceğime yalnız olmak iyidir.

İşte böyle dengesiz, nedensiz, bir gün aşka aç birgün tok geçer günler. Bize kalan hep kendimizi sorgulamak o morali bozuktur bize çatar biz oturur bizle alakası olmayan o moral bozukluğuna saatlerce neden ararız. Çünkü vardır bizle alakası zannederiz ki onlarda bizi hayatlarının merkezi yapmışlar. Halbuki yalandır bir gün gelir ayrılığı tokat gibi vururlar yüzümüze noluyo demeye kalmadan kaybolur. Ve oturup yine ilişkinin en başından itibaren nedenler aramaya. Ahh nasıl yorar bu kafa karışıklığı bu aşk ayrılık bu bilinmezlik acıları. 1,5 yıl ruhumdan sıyrılmışım bu adamla. Tokatı kendime getirdi beni önce yine oturup salak gibi hissederek sorgulardım geberene kadar acımı çekerdim. Birgün bir baktım adam yeni ufuklara yelken açmış. O an anladım "yalan oldu" bizim hikaye. Aşkıda göz yaşıda söyledikleride herşeyi yalanmış.
Ve silkelendim boşverdim ona biri çıktı karşıma inan bana o kadar mutluyum ki gün geçtikçe seviyorum onu.
Çok ta dengeli :) hep seviyor yani ve ciddi yüzüklerimiz bile alındı nişana gün sayıyoruz. Ve ayrılığım bu yeni insan sözüm falan sadece 1 ayda oldu. 20 gün boşa acı çektirmişim kendime herşey beyinde bitiyormuş yada alışkanlıklarımız bizi mahfediyormuş. Kader diye birşey gerçekten var. Bir yerlerde birileri kalbin için sıra bekliyordur. Şimdi yenilen Saçlarını değiş, alış-veriş yap tarzını değiştir önce kendine gel sonra sırasını bekleyeni sabırla bekle. İnan bana aynen böyle yaptım. 16. gün öğrendim yeni birisiyle olduğunu 2 gün daha verdim kendime sindirmek için. Ve o hafta yenilendim. O insanı kabul ettim ve sözüm oldu. Yakındada nişanım var. Eskiye resti çek. Hayat inş herkeze düzgün birilerini nasip etsin en baştada sana. Mutlu ol çok mutlu :)

mutlu olan ve bu acıyı bilmeyen için kolay
ama geçecek elbette bu acının tek iksiri zaman ve sabır

aşk yüzünden acı çekiyorum diye üzülme.
hayatta böyle bir acı çekecek kadar sevebildiğin için aslında çok şanslısın.
sevdin ama sevilmedin sevdiğin kadar.
olabilir...
çok kötü evet ama...
yaşaman gerekiyordu yaşadın.
üzüleceksin elbet, ama azalacak gitgide......

Biz ne desek belki boş olacak ama eminim ki belki 1 ay 3 ay her ne kadar sonra olursa olsun hak vereceksin bize. Seninle oynayan kişiyi Allah'a havale et ve arkana hiç bakma. Onunla yaşadıklarından dolayı da kesinlikle pişman olup kendine yüklenmeye ya da kendini suçlamaya kalkma, sonuç olarak sen gerçekten bütün samimiyetinle sevdin ve güvendin. İnanıyorum ki zamanla her şey yerli yerine oturacak ve güzel günlerin olacak. :34:

Back
X