off :( Babam beni vermediği için erkek arkadasımla devamlı sıkıntılar yasıyorum :( :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi es94
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

es94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
287
3
68
görüşmemize birşey demiyor babam ama vermıyor da :( Çok bunaldım.. Erkek arkadasımla babam arasında kalıyorum devamlı

biraz açsan.........?

Ne sebeple vermiyor ki?

Galiba aramızda ki duygusal bağdan dolayı benım henuz hazır oldugumu dusunmuyor :( ilk cocugum ben ve ben dogmadan once annem defalarca dusuk yapmıs dogdumda kurbanlar falan kesılmıs :( yasımın kucuk oldugunu da dusunuyor olabılır :( 19 yasımdayım ama hemen evlılık ıstemıyoruz zaten nısanlı kalmak ıstyrz adı konulsun yanı

erkek arkadaşın kaçmanı falan mı istiyor yoksa

evet erkek arkadasım bana bunu da sunuyor devamlı malesef :( ama bunu yapıp kendımı ezdıremem ben calısmıyorum o calısıyo aılemden olmazsa erkek arkadasım ve aılesı tarafından ezılebılırım, baskı gorebılırım :( korkuyorumm..

Kız 18 yaşında, sevgilisi de 19 dur kesin.
Babasının yerinde olsam ben de vermem.
Çocuk bunlar daha ayol, evliliği evcilik zannetmişler. :6:

sevgilim 24 yasında babam tanısmak ıstedı gorusmemıze onay da verıyo ama evlılıge ızın vermıyo

Yaşlarınız kaç ? :6:

ıkı ay sonra ben 19 oluyorum ıste erkek arkadasım da 24 yasında :( sorun ıkımız arasında kı yas farkı falan degıl ama soyle bı sıkıntı da var tabı kı ben calısmıyorum o okumus meslegını falan elıne almıs dolayısıyla sımdı kı oncelıgı evlılık..

Babanıza hak veriyorum. Görüşmenizi uygun görmüş bu sizin için güzel birşey, ya izin vermeseydi?
Bence nişan ve evlilik için acele etmeyin. Daha 19 yaşındaymışsınız ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız için çabalayabilirsiniz.Üniversiteye hazırlanıp, yazdığınız ve düşündüğünüz gibi sizi ezmelerine izin vermeyebilirsiniz.

Sakın erkek arkadaşınızın aklına uyup kaçmayın!

Babanıza hak veriyorum. Görüşmenizi uygun görmüş bu sizin için güzel birşey, ya izin vermeseydi?
Bence nişan ve evlilik için acele etmeyin. Daha 19 yaşındaymışsınız ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız için çabalayabilirsiniz.Üniversiteye hazırlanıp, yazdığınız ve düşündüğünüz gibi sizi ezmelerine izin vermeyebilirsiniz.

görüşmemize birşey demiyor babam ama vermıyor da :( Çok bunaldım.. Erkek arkadasımla babam arasında kalıyorum devamlı

tamam cok tesekkur ederım ben bunların farkındayım ama ıkısının arasında kalmaktan yoruldum yuzyuze konusmuyorlar ıkısı de bana soyluyo :( iş durumum kesın gıbı bırsey kpss tercıhlerını beklıyorum ama kendı ayaklarımın ustunde durdugum zamanlarında tadını cıkartmak ıstyrm.. hemen dugun borclarını odemek ıstemıyorum..

Baban olaya çok toleranslı yaklaşmış bile. Ne babalar var erkek arkadaş konusunu dahi kaldıramıyor. Bu yaşta evliliğe izin verip baba olarak seni kendi eliyle ateşe atması mı normal olurdu?

Baban olaya çok toleranslı yaklaşmış bile. Ne babalar var erkek arkadaş konusunu dahi kaldıramıyor. Bu yaşta evliliğe izin verip baba olarak seni kendi eliyle ateşe atması mı normal olurdu?

beni yanlıs anladınız galıba benım ıcın ne zaman evlendıgımın bı onemı yok tek sıkıntım ıkısının arasında kalmak bunu nasıl atlatabılırım :(

Galiba aramızda ki duygusal bağdan dolayı benım henuz hazır oldugumu dusunmuyor :( ilk cocugum ben ve ben dogmadan once annem defalarca dusuk yapmıs dogdumda kurbanlar falan kesılmıs :( yasımın kucuk oldugunu da dusunuyor olabılır :( 19 yasımdayım ama hemen evlılık ıstemıyoruz zaten nısanlı kalmak ıstyrz adı konulsun yanı

O zaman bana hak vermek gerekir. anlıyorum seni hemen evlenmek değil niyetin biraz daha zaman ver babana durumun ciddiyeti anlar ve ikna olur. ama sakın kaçmayı aklından bile geçirme KENDİNE YAZIK ETMİŞ OLURSUN.

Back
X