Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşmemize birşey demiyor babam ama vermıyor daÇok bunaldım.. Erkek arkadasımla babam arasında kalıyorum devamlı
Yaşlarınız kaç ?![]()
Ne sebeple vermiyor ki?
erkek arkadaşın kaçmanı falan mı istiyor yoksa
Kız 18 yaşında, sevgilisi de 19 dur kesin.
Babasının yerinde olsam ben de vermem.
Çocuk bunlar daha ayol, evliliği evcilik zannetmişler.![]()
Yaşlarınız kaç ?![]()
görüşmemize birşey demiyor babam ama vermıyor daÇok bunaldım.. Erkek arkadasımla babam arasında kalıyorum devamlı
tamam cok tesekkur ederım ben bunların farkındayım ama ıkısının arasında kalmaktan yoruldum yuzyuze konusmuyorlar ıkısı de bana soyluyoBabanıza hak veriyorum. Görüşmenizi uygun görmüş bu sizin için güzel birşey, ya izin vermeseydi?
Bence nişan ve evlilik için acele etmeyin. Daha 19 yaşındaymışsınız ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız için çabalayabilirsiniz.Üniversiteye hazırlanıp, yazdığınız ve düşündüğünüz gibi sizi ezmelerine izin vermeyebilirsiniz.
Sakın erkek arkadaşınızın aklına uyup kaçmayın!
Baban olaya çok toleranslı yaklaşmış bile. Ne babalar var erkek arkadaş konusunu dahi kaldıramıyor. Bu yaşta evliliğe izin verip baba olarak seni kendi eliyle ateşe atması mı normal olurdu?
Galiba aramızda ki duygusal bağdan dolayı benım henuz hazır oldugumu dusunmuyorilk cocugum ben ve ben dogmadan once annem defalarca dusuk yapmıs dogdumda kurbanlar falan kesılmıs
yasımın kucuk oldugunu da dusunuyor olabılır
19 yasımdayım ama hemen evlılık ıstemıyoruz zaten nısanlı kalmak ıstyrz adı konulsun yanı