off çatlatma iğnesi yanlış saatte yaptım

iwy7

hayat seni seviyorum
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
1.117
471
648
Kızlar saat 22.00 de yapmam gereken ovitrelleyi yapmayı unutmuşum. 10 dak. falan önce farkettim hemen yaptım. Nolcak şimdi???? Pazartesi 10 da opu vardı off yaa...çok kötüyüm.

üzülme canım ya yinede çok geç olmamış doktorunada söylerdin opudan önce bakarlar çatlama durumuna ama çok geçmemiş bence geçmiş olsun inş başarıyla sonuçlanır tedavinzemuszemus

Kızlar saat 22.00 de yapmam gereken ovitrelleyi yapmayı unutmuşum. 10 dak. falan önce farkettim hemen yaptım. Nolcak şimdi???? Pazartesi 10 da opu vardı off yaa...çok kötüyüm.

hayırlıs olsun nedıyelım inş bir sorun cıkmaz tup bebk hemsıresını arayıp sorsana canım bi sorun cıkarmı............................cok dıkkat edılmesı gereken ve en önemli igne nasıl unuttun ...........

üzülme canım ya yinede çok geç olmamış doktorunada söylerdin opudan önce bakarlar çatlama durumuna ama çok geçmemiş bence geçmiş olsun inş başarıyla sonuçlanır tedavinzemuszemus

öylemi diyosun canım yaa sağol inş sorun çıkmaz feci panikledim

hayırlıs olsun nedıyelım inş bir sorun cıkmaz tup bebk hemsıresını arayıp sorsana canım bi sorun cıkarmı............................cok dıkkat edılmesı gereken ve en önemli igne nasıl unuttun ...........

Sorma canım ya o kadarda dikkat ederdim niye böyle oldu bilmiyorum. Hemşirelerin cebini bilmiyorumki artık pazartesi söliycez inş bişiy olmaz ya

canim bencede bisey olmaz 10 dk geçmis.çok uzun bi zaman degil.ama sen mutlaka söyle.

zamanında yapsaydın iyi olurdu ama unutmuşsun sonuçta, bişey olmaz merak etme...

10 da demişler sen 1130 da yapmışsan 1,5 saat geçmiş oluyor üstünden. erken olmasından iyidir mesela 1,5 saat önce yapsan yanılıp yumurtalar erken çatlayacağı için oplanamıyorlar üm tedavi çöpe gidiyor. sen doktounla konuş bekli seni de geç çağırırlar bir terslık olmasın

inşaallah bişi olmazda....biraz tersleyebilirler seni...canım bencede mutlaka söylemelisin pazartesi......çünki 36 saat sonra opuya girmen lazım............sen hatta telefon falan degil erkenden hastanede ol pazartesi.................

önceden bildirsin bence ya 1130 da iğne yapıp transfere girecek hasta varsa çakışacaklar bu sefer ona öre çeğırır merkez

canım sen tam yaptığın saati ve dakikasını mutlaka opudan önce doktora bildir.çok önemli canım.

bende ilk tedavimde oyle olmustum opumu bi saat geriye attilar hic bisode olmadi

böle bi durumda aslında benim merkezden gece bile olsa telefonla arayıp iğnemi söylüyorlar iğneyi yapın vakti geldi diye saati önemli çünkü ama öne alacaklar senin opunu mecburen

Sanırım opu yu iki saat daha sonraya alırlar Çünkü 32 ila 36 saat arası toplamaları gerekiyo yumurtayı Ylanız bence de dr sabahın köründe çağırıp yumurtaların durumuna bakmalı ara bi yerleri Panik ve stres yapm bi şey olmaz Allaha emanet

iwy cim canım işallah hiç bi şey olmaz dr. ara söyle bende dün gece 11 30 da yaptım çatlatma ignemi işallah ikimizde güzel haberlerle döneriz pazartesi 10 da merkezde olcam 11 gibi toplarız dediler

1.5 saat sonra vurmuş bişicik olmaz yaa

Kesin azarı yiycem kızlar özel merkeze gitmiyorum hastane yani ve kimsenin numarasıda yok. Sabah 8 de sperm vermek için gidecektik artık söyliycem ve nolcak bilmiyorum.

Back
X