Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar saat 22.00 de yapmam gereken ovitrelleyi yapmayı unutmuşum. 10 dak. falan önce farkettim hemen yaptım. Nolcak şimdi???? Pazartesi 10 da opu vardı off yaa...çok kötüyüm.
üzülme canım ya yinede çok geç olmamış doktorunada söylerdin opudan önce bakarlar çatlama durumuna ama çok geçmemiş bence geçmiş olsun inş başarıyla sonuçlanır tedavinzemuszemus
hayırlıs olsun nedıyelım inş bir sorun cıkmaz tup bebk hemsıresını arayıp sorsana canım bi sorun cıkarmı............................cok dıkkat edılmesı gereken ve en önemli igne nasıl unuttun ...........
canim bencede bisey olmaz 10 dk geçmis.çok uzun bi zaman degil.ama sen mutlaka söyle.
Kızlar saat 22.00 de yapmam gereken ovitrelleyi yapmayı unutmuşum. 10 dak. falan önce farkettim hemen yaptım. Nolcak şimdi???? Pazartesi 10 da opu vardı off yaa...çok kötüyüm.