Off cok hirslisin

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Herkes bana bunu soyluyor artik cok sikildim evliyim kpss hazirlaniyorum yakinlarimdan destek istiyorum ve surekli her yerde ders calisiyorum son siniftayim cok abartiyosun cok hisrlisin ayyy sikilmadin mi yaa ben soylemiyorum ama elimde goruyolar kitabi calisirken ee calismskta zorundayim biktim artik ya cok sikildim imali imali dalga gecerek ayy cok hirdlisin ayy ben hiic bu kadar calismadim diyenlerden napim ben geruzekaliyim diyip guluyoorum bende ama sinir oluyorum

Niye her yerde çalışıyorsunuz ki? Sürekli dışarda mı olmanız gerekiyor?
Hani ailesiyle gezen çocuk ödevini getirir de, elinde kitabıyla bana misafirliğe gelse biri, benim de tuhafıma gider.
Başarılar dilerim bu arada.

Evınde otur çalış sende neden herkesın yanında çalışıyorsun.

Banada çok hırslı olduğunumu söylerler.. ama sürekli ders çalıştığım için.. Güzel şeyler olduğunda duyuyorum..

Eşinizden başka kimsenin desteğine de gerek duymayın bence.. Ben yerinizde olsam evimde çalışırdım.. Başkasına ders çalıştığımı ne söyler ne de belli ederdim..

Oyle degil surekli disardayim okulda ders arasinda yolda falan calisiyirum

Evde de calisiyorum tum bos vakitlerimde de destek esimden istiyorum ve esimin ailesinden cocugumda var onun bakimi icin

D evet sokakta kaliyorum
Ozaman canımcım konunu anlatırken soyleseydın ben yurtta kalıyorum o yuzden arkadaşlarım sureklı yanımda gibi bir şey söyleseydın . Yinede derdim ki kardeşim senın odan damı yok ?
Ya ayrıca desinler sanane de geç neden bukadar kafaya taktın kı .s

Ben evliyim oglum var ders calistirmuyo evde zamanim olmuyo sinav erkene alindi konular yetismiycek bende yolda soru cozuyorim ders arasinda sohbet etmek yerine soru cozuyorum durum bu takmamam laxim ama dalga gecer tavirlar zoruma gidiyo iste

Ay ne var bunda çalışmadan atanmak mümkün değil bende KPSS yılında tatilde bayramda her daim calisiyordum.Siz hedefinize ulaşın inşallah önemli olan bu gerisi vız gelsin

Hırslı olmak kotu değil, başarının anahtarıdır hatta. Ne mutlu size.
Azimle s.can duvarı deler :)
Fazla hirs zarar konulari karistirirsin ayy ben hic yapamam ben hic bukadar calismadan kazandin universiteyi diyolar salak gibi hissefiyorum kendimi

Ders arasında veya yolda çalışmanın verimli bir çalışma olduğunu düşünmüyorum ,milletin gözü kalması dışında bi işe yaramaz bu.

Fazla hirs zarar konulari karistirirsin ayy ben hic yapamam ben hic bukadar calismadan kazandin universiteyi diyolar salak gibi hissefiyorum kendimi

Kpss çalışmadan iyi bir puan yapılabilecek bir sınav değil, bilgi ağırlıklı.
Çalışmadan matematik çözülür, hadi turkce çözülür de vatandasliktan , tarihten nasıl basarili olunabilir?
Sen boşver konuşanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…