Son yazdığınız cümleyi görünce doğrusunu yazmadan edemedim, lütfen kusuruma bakmayın :))Hırslı olmak kotu değil, başarının anahtarıdır hatta. Ne mutlu size.
Azimle s.can duvarı deler :)
Gozleri kaliyo dogru ama ben anliyorum okudugumu anlamasam ugrasmamDers arasında veya yolda çalışmanın verimli bir çalışma olduğunu düşünmüyorum ,milletin gözü kalması dışında bi işe yaramaz bu.
Icim rahatladi tesekkur ederim aptal hissettitiyorlar bana kendimiSon yazdığınız cümleyi görünce doğrusunu yazmadan edemedim, lütfen kusuruma bakmayın :))
"Azimli sıçan (fare) duvarı deler."
Yanlış bildiğimiz atasözlerinden biridir. İlk okuduğumda şaşırmıştımNedense yazma gereği hissettim. Saygılar.
Ayrıca konu sahibesi; hırs ve azim farklı şeylerdir. Hırslı insanların gözü kendinden başka kimseyi görmez. Hatta bazen kendilerini bile görmez. Fakat siz azimlisiniz gibi geldi bana. Tabiki kpss için ders çalışmanız şart. Okulda, otobüste, evde, dışarıda hatta belki tuvalette bile :)))) Kolay bir sınav değil sonuçta ve şu an birçok bölümde çok yüksek puanlarla atama yapılıyor. İnsanlar sadece konuşur, konuşur, konuşur. Siz dinlemeyin, dinlemeyin, dinlemeyin. Başarılar.
Aynen oyle calistigim halde zorlaniyorumKpss çalışmadan iyi bir puan yapılabilecek bir sınav değil, bilgi ağırlıklı.
Çalışmadan matematik çözülür, hadi turkce çözülür de vatandasliktan , tarihten nasıl basarili olunabilir?
Sen boşver konuşanları.
Herkes bana bunu soyluyor artik cok sikildim evliyim kpss hazirlaniyorum yakinlarimdan destek istiyorum ve surekli her yerde ders calisiyorum son siniftayim cok abartiyosun cok hisrlisin ayyy sikilmadin mi yaa ben soylemiyorum ama elimde goruyolar kitabi calisirken ee calismskta zorundayim biktim artik ya cok sikildim imali imali dalga gecerek ayy cok hirdlisin ayy ben hiic bu kadar calismadim diyenlerden napim ben geruzekaliyim diyip guluyoorum bende ama sinir oluyorum
bu da bir hırs belirtisi ''Başkasına ders çalıştığımı ne söyler ne de belli ederdim''Banada çok hırslı olduğunumu söylerler.. ama sürekli ders çalıştığım için.. Güzel şeyler olduğunda duyuyorum..
Eşinizden başka kimsenin desteğine de gerek duymayın bence.. Ben yerinizde olsam evimde çalışırdım.. Başkasına ders çalıştığımı ne söyler ne de belli ederdim..
İnsanların söylemlerinden rahatsız olduğu için söylememesini daha iyi olur diye düşünüyorumbu da bir hırs belirtisi ''Başkasına ders çalıştığımı ne söyler ne de belli ederdim''
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Amin insben olsam hiç sallamazdım.
çekememezlik cümlesi resmen.
inşallah istediğiniz yere atanırsınız.
Hemde ne stres ben bu haldeyken sinava az kaldi diye kafayi yerken o laflara katlanamiyorum zoruma gidiyonormalde takmazsın sen bunuda sanırım sınav stresi sarmış seni
Bos gunlerimde surekli calisiyorum zaten ama okuldaykende zaman kaybetmemek icin soru cozuyorum ins bende hemen atanirim 28 yasimdayimKpss'de cok zekı olanlar degıl cok ıyı calısanlar kazanıyor. Bence verımlı calıs. Heryerde calısmak degıl mesele. Odanlan günde 4-5 saat calıssan yeter bence. Ben de universite son sınıftayken gırdım kazandım
Bos gunlerimde surekli calisiyorum zaten ama okuldaykende zaman kaybetmemek icin soru cozuyorum ins bende hemen atanirim 28 yasimdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?