Off cok hirslisin

Hırslı olmak kotu değil, başarının anahtarıdır hatta. Ne mutlu size.
Azimle s.can duvarı deler :)
Son yazdığınız cümleyi görünce doğrusunu yazmadan edemedim, lütfen kusuruma bakmayın :))
"Azimli sıçan (fare) duvarı deler."
Yanlış bildiğimiz atasözlerinden biridir. İlk okuduğumda şaşırmıştım Nedense yazma gereği hissettim. Saygılar.

Ayrıca konu sahibesi; hırs ve azim farklı şeylerdir. Hırslı insanların gözü kendinden başka kimseyi görmez. Hatta bazen kendilerini bile görmez. Fakat siz azimlisiniz gibi geldi bana. Tabiki kpss için ders çalışmanız şart. Okulda, otobüste, evde, dışarıda hatta belki tuvalette bile :)))) Kolay bir sınav değil sonuçta ve şu an birçok bölümde çok yüksek puanlarla atama yapılıyor. İnsanlar sadece konuşur, konuşur, konuşur. Siz dinlemeyin, dinlemeyin, dinlemeyin. Başarılar.

Icim rahatladi tesekkur ederim aptal hissettitiyorlar bana kendimi

ben olsam hiç sallamazdım.
çekememezlik cümlesi resmen.
inşallah istediğiniz yere atanırsınız.

Allah allah onlara ne sizden
cok çalıışıp sınav belasından bir an önce kurtulmak en mantıklısı
atanamasanız ne olcak onlar mı işe sokacaklar sizi
boşverin bence böyle insanların içi fesat oluyor genelde cok çalışmak isteyip de yapamıyorlar

aman gizli saklı çalış.kpss bu belli olmaz bi aksilik olursa dalga geçerler sonra çalıştıda noldu diye gülerler arkandan.insanlar bayılır böyle başkalarının başarısızlıklarını konuşmaya.kimse dönüp kendi başarısızlıklarına bakmaz.belli etme kimseye çalıştığını soranlara bu sene çalışamıyorum derslerden seneye yoğunlasacam inş.de.
Allah yardımcin olsun emeklerinin karşılığını alırsın inş.

senin enerjini düşürmek için söylüyorlardır. ne de olsa sen rakipsin

bu da bir hırs belirtisi ''Başkasına ders çalıştığımı ne söyler ne de belli ederdim''

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

bu da bir hırs belirtisi ''Başkasına ders çalıştığımı ne söyler ne de belli ederdim''

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
İnsanların söylemlerinden rahatsız olduğu için söylememesini daha iyi olur diye düşünüyorum

Kapa kulaklarını canım duyma , ilerde bir mertebeye gelince bu seferde sen onlara imalı bakarsın
Bence onlar kıskanç. Ders çalışmak birşeyler öğrenmek verimli olmak güzeldir. Çevrendekilere aldırma

E ne var bunda? Evli de olsa barklı da olsa üni. son sınıf öğrencisinin ders çalışması kadar doğal ne var ki? Bence sen abartıyorsun. Aklıma evliyken üni. Okuyan bir tanıdığım geldi; sanki dünyayı kurtarıyor haspam. Kahraman, süper güçlü borumu hem kocayı idare ediyor hem evi hem okulu peh. Herkesten övgü beklerdi bu maharetleri(!) için.
Lafım sana değil;seni tanımıyorum öylesin ya da böylesin diyemem sadece anlattıkların bana onu çağrıştırdı. Umarım başarıyla bitirip okulunu iyi bir iş bulursun.

Kpss'de cok zekı olanlar degıl cok ıyı calısanlar kazanıyor. Bence verımlı calıs. Heryerde calısmak degıl mesele. Odanlan günde 4-5 saat calıssan yeter bence. Ben de universite son sınıftayken gırdım kazandım

Bence Kpss'de torpili olanlar kazanıyor. Çok duyuyoruz bunları.

Hiç kulak asmayın. Bu ülkede hırs yapmadan , kafayı yiyecek duruma gelmeden memuriyetlik zor.

Evliliğinizi ihmal etmeyin. Umarım hakkıyla kazanan azınlıktan olursunuz.

Bos gunlerimde surekli calisiyorum zaten ama okuldaykende zaman kaybetmemek icin soru cozuyorum ins bende hemen atanirim 28 yasimdayim

Bos gunlerimde surekli calisiyorum zaten ama okuldaykende zaman kaybetmemek icin soru cozuyorum ins bende hemen atanirim 28 yasimdayim

Insallah kardesım..Sen calıs gerısını tevekkül et. Allah verıyor ınan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…