- 6 Haziran 2015
- 555
- 242
- 103
Bı de alemın lafını takma. Agzı olan konuşuyor ıste...Insallah kardesım..Sen calıs gerısını tevekkül et. Allah verıyor ınan.
Diyorum ki bu yil birakmisken oglumu ilgilenemexken tam calisayim elimden geleni yapayim seneye de ayrilniyim oglumdan benim derdim bu aslindaAllah allah onlara ne sizden
cok çalıışıp sınav belasından bir an önce kurtulmak en mantıklısı
atanamasanız ne olcak onlar mı işe sokacaklar sizi
boşverin bence böyle insanların içi fesat oluyor genelde cok çalışmak isteyip de yapamıyorlar
D evet sokakta kaliyorum
Herkes bana bunu soyluyor artik cok sikildim evliyim kpss hazirlaniyorum yakinlarimdan destek istiyorum ve surekli her yerde ders calisiyorum son siniftayim cok abartiyosun cok hisrlisin ayyy sikilmadin mi yaa ben soylemiyorum ama elimde goruyolar kitabi calisirken ee calismskta zorundayim biktim artik ya cok sikildim imali imali dalga gecerek ayy cok hirdlisin ayy ben hiic bu kadar calismadim diyenlerden napim ben geruzekaliyim diyip guluyoorum bende ama sinir oluyorum
Ben bebegime verecegim zamani calip calisiyorum bugun orucluydum calisamadim simdi basliycam kendimi okadar zorluyorum ki calismak icin hic kolay degil benim icin bi anne olarak bebegimi birakip calismak hep fotosuna bakiyorum senin icin oglum diyorum onlarda boyle dalga geciyoya ona uzuluyorumHirsli olmak cok guzel bi ozellik aslinda keske ben de senin gibi calisabilsem surekli. Kimseyi takma bosver herkes emegi kadar karsilik alir.
Hirsli degilim ki ben bebegim kucuktu kosa kosa eve gelirdim ben hic bi ek gorev almazdim gecsem yeter derdim tum zamani bebrgime verirdim simdide yine onun icin ugrasiyorum aslinda o olmasa bukadar azimli olmazdimHırslı insanlardan hiç hoşlanmam hiç de tahammül edemem. Ama bu sizinki hırs değil bana göre. Çabalamak.
Takmayın boşverin.
çalış çalışHerkes bana bunu soyluyor artik cok sikildim evliyim kpss hazirlaniyorum yakinlarimdan destek istiyorum ve surekli her yerde ders calisiyorum son siniftayim cok abartiyosun cok hisrlisin ayyy sikilmadin mi yaa ben soylemiyorum ama elimde goruyolar kitabi calisirken ee calismskta zorundayim biktim artik ya cok sikildim imali imali dalga gecerek ayy cok hirdlisin ayy ben hiic bu kadar calismadim diyenlerden napim ben geruzekaliyim diyip guluyoorum bende ama sinir oluyorum
Ovgu beklemiyorum kendim icin yapiyorum kimse yemeuecek maasimi oglum yiyecek niye ovsunler beni ayrica okumak calismaktan dsha kolay ikisinide yaptim biliyorum ama bebekliyken ister calis ister oku cok zor bebegini birakmak hele kpss hazirlanmak icin gece gunduz calismak cooook zorE ne var bunda? Evli de olsa barklı da olsa üni. son sınıf öğrencisinin ders çalışması kadar doğal ne var ki? Bence sen abartıyorsun. Aklıma evliyken üni. Okuyan bir tanıdığım geldi; sanki dünyayı kurtarıyor haspam. Kahraman, süper güçlü borumu hem kocayı idare ediyor hem evi hem okulu peh. Herkesten övgü beklerdi bu maharetleri(!) için.
Lafım sana değil;seni tanımıyorum öylesin ya da böylesin diyemem sadece anlattıkların bana onu çağrıştırdı. Umarım başarıyla bitirip okulunu iyi bir iş bulursun.
Demezler mi hic ygs hazirlandim kazandim ama istanbul olmasi lazimdi yari burslu yazdim aaa niya kazanamadin senin ne sorunun varki yapamadin dedi komsum
Bosver takma o kadar milleti, sen calis kazan kapak olsun hepsine. Inadina hirs yap.
Yoksa o kadar calistin, bir halt olmadi da derler ayni kisiler,mazallah
İnşallah kazanırsınız. ..Hemde ne stres ben bu haldeyken sinava az kaldi diye kafayi yerken o laflara katlanamiyorum zoruma gidiyo
Herkes bana bunu soyluyor artik cok sikildim evliyim kpss hazirlaniyorum yakinlarimdan destek istiyorum ve surekli her yerde ders calisiyorum son siniftayim cok abartiyosun cok hisrlisin ayyy sikilmadin mi yaa ben soylemiyorum ama elimde goruyolar kitabi calisirken ee calismskta zorundayim biktim artik ya cok sikildim imali imali dalga gecerek ayy cok hirdlisin ayy ben hiic bu kadar calismadim diyenlerden napim ben geruzekaliyim diyip guluyoorum bende ama sinir oluyorum
Bosver canim ya, herkesin her dedigini duyarsak, stres sinirimiz eksik olmaz.Demezler mi hic ygs hazirlandim kazandim ama istanbul olmasi lazimdi yari burslu yazdim aaa niya kazanamadin senin ne sorunun varki yapamadin dedi komsum
:) bana da aynı şeyi söylerlerdi şimdi haftaya cuma günüm tatil ve ohhh yan gelip yatacaksın 4 gün diyorlar bilmem anlatabildim mi? takma hedeflerin doğrultusunda git, çok hırslısın ne gerek var diyenler şimdi seni takdir ediyoruz inandın başardın diyorlarHerkes bana bunu soyluyor artik cok sikildim evliyim kpss hazirlaniyorum yakinlarimdan destek istiyorum ve surekli her yerde ders calisiyorum son siniftayim cok abartiyosun cok hirslisin ayyy sikilmadin mi yaa ben soylemiyorum ama elimde goruyolar kitabi calisirken ee calismskta zorundayim biktim artik ya cok sikildim imali imali dalga gecerek ayy cok hirdlisin ayy ben hiic bu kadar calismadim diyenlerden napim ben geruzekaliyim diyip guluyoorum bende ama sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?