Off cok hirslisin

Diyorum ki bu yil birakmisken oglumu ilgilenemexken tam calisayim elimden geleni yapayim seneye de ayrilniyim oglumdan benim derdim bu aslinda

Onlar içten içe fesatlanıyorlar başarılı olman işlerine gelmiyor...
O yüzden seni yıldırmaya çalışıyorlar...
Kendileri de çalışmıştırlar ama yooo çalışmadım ben zekiyim demeye getiriyorlar...

Hirsli olmak cok guzel bi ozellik aslinda keske ben de senin gibi calisabilsem surekli. Kimseyi takma bosver herkes emegi kadar karsilik alir.

Hırslı insanlardan hiç hoşlanmam hiç de tahammül edemem. Ama bu sizinki hırs değil bana göre. Çabalamak.
Takmayın boşverin.

Hirsli olmak cok guzel bi ozellik aslinda keske ben de senin gibi calisabilsem surekli. Kimseyi takma bosver herkes emegi kadar karsilik alir.
Ben bebegime verecegim zamani calip calisiyorum bugun orucluydum calisamadim simdi basliycam kendimi okadar zorluyorum ki calismak icin hic kolay degil benim icin bi anne olarak bebegimi birakip calismak hep fotosuna bakiyorum senin icin oglum diyorum onlarda boyle dalga geciyoya ona uzuluyorum

Hırslı insanlardan hiç hoşlanmam hiç de tahammül edemem. Ama bu sizinki hırs değil bana göre. Çabalamak.
Takmayın boşverin.
Hirsli degilim ki ben bebegim kucuktu kosa kosa eve gelirdim ben hic bi ek gorev almazdim gecsem yeter derdim tum zamani bebrgime verirdim simdide yine onun icin ugrasiyorum aslinda o olmasa bukadar azimli olmazdim

Biraz beni örnek alın iste de. Dalga gecer gibi gül. Sen de onlari sinir et :)

çalış çalış
kulağını kapat devam et aldırma millete
hep öyle derler gece yarılarına dek çalışırlar inanma çalışmıyorum diyene de..

Ovgu beklemiyorum kendim icin yapiyorum kimse yemeuecek maasimi oglum yiyecek niye ovsunler beni ayrica okumak calismaktan dsha kolay ikisinide yaptim biliyorum ama bebekliyken ister calis ister oku cok zor bebegini birakmak hele kpss hazirlanmak icin gece gunduz calismak cooook zor

Bosver takma o kadar milleti, sen calis kazan kapak olsun hepsine. Inadina hirs yap.
Yoksa o kadar calistin, bir halt olmadi da derler ayni kisiler, mazallah
Demezler mi hic ygs hazirlandim kazandim ama istanbul olmasi lazimdi yari burslu yazdim aaa niya kazanamadin senin ne sorunun varki yapamadin dedi komsum

Millete de herşey dert yemin ederim ya. Hırslıysan nolmuş onlara ne ya, herşeye yorum yapma zorunluluğu hisseden insanlara tahammül edemiyorum gerçekten. Ne derlerse desinler neden takıyosun? İstediğin gibi çalışırsın kendilerine uğraş bulsunlar ne saçma şey ya

Hemde ne stres ben bu haldeyken sinava az kaldi diye kafayi yerken o laflara katlanamiyorum zoruma gidiyo
İnşallah kazanırsınız. ..
Zorunuza gidecek birsey yok ki abartmissiniz. Milletin gözüne sokar gibi yapmamayi deneyin. Tabi bunu isteyerek yapmiyorsunuzdur da gereksiz bir görüntü yani.

Kimileri ancak çok çalışarak başarabilir sizde onlardansınız ama başarısız olmaktan iyidir

Demezler mi hic ygs hazirlandim kazandim ama istanbul olmasi lazimdi yari burslu yazdim aaa niya kazanamadin senin ne sorunun varki yapamadin dedi komsum
Bosver canim ya, herkesin her dedigini duyarsak, stres sinirimiz eksik olmaz.
Haset insan cok, sen kendi yoluna bak. Basarilar tekrar :)

:) bana da aynı şeyi söylerlerdi şimdi haftaya cuma günüm tatil ve ohhh yan gelip yatacaksın 4 gün diyorlar bilmem anlatabildim mi? takma hedeflerin doğrultusunda git, çok hırslısın ne gerek var diyenler şimdi seni takdir ediyoruz inandın başardın diyorlar

bir kere siz hırslı değil azimlisiniz.
hırslı insan başkasını kendisine rakip görür kısa zamanda çabuk sonuç verse de uzun vadede huzursuzdur bu insanlar doymazlar hep dahasına koşar, azimli insan ise kendisiyle yarışır kendi içindeki gelişime bakar ve sonucu elde edince daha mutlu olur.
evet dışarıda sürekli insanların yanında çalışmanız tuhaf geliyor olabilir ama siz bir eş ve annesiniz, vaktiniz olmadıgı için böyle. belki size bunu söyleyen insanlar sizden daha fazla çalışıyordur ama kapalı bir ortamda. siz onlara kulağınızı tıkayın, hedefinize odaklanın

onlara en güzel cevap atanmanız olacaktır.ben de bir dönem sizin gibiydim ama inanın sistemli calısmadan olmuyor bunu yasamayanların da anlamasını beklemeyin siz devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…