ya kaç aydır aklımı kurcalayan bir mesele var aslında üyeliğimide sırf o soru için açtım ama 1 hafta kadar unuttum sonra yine aklımı kurcalamaya başladı.. erkek arkadaşımın eski sevgilisi benim de önceden kardeşim dediğim insandı çok yakındık neyse bizim aramız açıldı o sırada o kız benim şuan ki sevglimle çıkmaya başladı 1 yıl kadar çıkmışlar yani çıktıkları dönemde biz zaten kızla konuşmuyorduk uzun zamandır. kız öncesinde adı duyulmuştu herkes bana konuşma derdi ve kadındı.sevgilimle ayrıldılar ve 7 8 ay kadar sonra biz çıkmaya başladık.hatta daha öncede açtığım konuda söylemiştim ikimiz birbiirmzden nefret ederdik sevgilimle.ben o kızın eski sevgilisi diye oda o kızın arkadaşıyım diye neyse..o kızla çok şey yaşamışlar beraber olmuşlar hatta o kızın aile durumuda kötü annesi hergün biriyle babası ile ayrı falan neyse o kadarıda beni ilgilendirmez Allah yardım etsin . ayrılıkları ise çok kötü olmuş kızı eski sevgilisiyle alkol alırken yakalıyor ve uygunsuz bir biçimde baya kötü olaylar olmuş alkol almak bana göre kötü değil ama sevgilime göre bir kızın alkol alması çok ama çok kötü ve o kız sürekli gece kuluplerine giden biri ...işte biz çıkmaya başladık .. normalde sevgilim çıkacağı kızın namuslu hanımefendi el değmemiş olmasını ister biliyorum onu tanıyorum öyle biri yani çıktığı kız onun istediği kız tipinin tam tersi.. düşünüyorum o kızın böyle olduğunu bile bile neden onunla görüştü ? benim şuan elimi tutarken bile gözümün içine bakan insan o kızla neden beraber oldu.kullandı diyeceksiniz ama hayır kullanmamışta ben onun annesi ablası abisi babası herşeyi olmuştum o ise bana bunu yaptı demişti bir keresinde.. beni sinir eden şey ise erkek arkadaşımla konuştuğum yaptığım herşeyde o kızıda çok iyi tanıyor olmamın verdiği duygula acaba diyorum onunlada bunu yaptılar mı acaba ona nasıl davranıyordu acaba onunla ne oldu acaba şu mu oldu bu mu demekten ilişkime konsantre olamıyorum
erkek arkadaşım o kızı unutmuşş mudur ? o kız hala seviyor haber gönderiyor sürekli ve biz hangi cafeye gitsek bi bakıyoruz geliyor kendini göstermeye geliyor. erkek arkadaşımda o hala beni seviyor ama olmayacağını bildiği için kahroluyor falan demişti ve çok üzülmüştüm hala o kızla mı ilgileniyor diye
kendimi çok kötü hissediyorum . o kadar takıntı yaptım ki açıp kızın burç yorumunu okuyorum erkek arkadaşımın burcuyla falan kıyaslıyorum çok kötüyüm