Off ki ne off

1 hadi 2 çocuğu olsa boşansın tamam da.. 4 çocukla boşanmak çok saçma oldu olacak bi kactane daha yapıp boşansın. Çok değişik kafalar anlayabilmem mümkün değil.

Yorumlar hemen hemen çoğunda ‘neden 4 çocuk yaptınız’ üzerine. İki kişinin karar vererek yaptığı bir şey. Evet eş sorumsuzsa 4 çocuk yapmak iyi olmamış ama kadın yapmış bir şekilde. Neden çocuk yaptığını sorgulamak kimseye düşmez diye düşünüyorum kendimce. Konu sahibi ablası için ne tür işler uygun olabilir onu sormuş bence ona odaklanılmalı. Eminim çevresindeki herkes bu tarz yorumlar yapıyordur en azından bizler burda yargılamayalım.

Konu sahibi ablan için çok üzüldüm, umarım hayırlısıyla hayatını hem kendi hem çocukları için bir düzene sokabilir.

madem eşi okadar sorumsuz ne diye 4 cocuk yapıyor?!

Temizlik işinde para var diyorsunuz ama çok yorucu değil mi?onun yerine bi yere işe girerse çay,yemek v.s gibi hem sigortasi olur.bize temizlige gelen genç bi kadin vardi iyi para kazaniyorum ama yorucu diyordu sonra bi mobilya mağazasina işe girdi orda çay getirme ve etrafin duzeninden sorumlu olmus asgari ucretle girmis ama en azindan sigortasi var ve daha az yoruluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…