Bırakacak kimse yok işte.. Kreşe bıraksa çok küçük ki onu karşılayacak parası yok.. Bi mesleği yok.. Çocuk baksa desek.. Küçük çocuğu var diye kimse vermiyor yeterince ilgilenemez diye.. Annem benim bebeğime bakıyor ben de ücretini veriyorum hem kreşe verip hem onlara ekstra yardım edemem diye..Çoğu kişi iki aylık bebeğini bırakıp çalışıyor mecbur çalışacak
Onumkinede bakacak yapacak bir şey yok devlet kime yardımcı olsun herkes zor durumda herkes zevk için mi çalışıyor temizlik yapacak yemek yapacak fabrika da çalışacakBırakacak kimse yok işte.. Kreşe bıraksa çok küçük ki onu karşılayacak parası yok.. Bi mesleği yok.. Çocuk baksa desek.. Küçük çocuğu var diye kimse vermiyor yeterince ilgilenemez diye.. Annem benim bebeğime bakıyor ben de ücretini veriyorum hem kreşe verip hem onlara ekstra yardım edemem diye..
Bırakacak kimse yok işte.. Kreşe bıraksa çok küçük ki onu karşılayacak parası yok.. Bi mesleği yok.. Çocuk baksa desek.. Küçük çocuğu var diye kimse vermiyor yeterince ilgilenemez diye.. Annem benim bebeğime bakıyor ben de ücretini veriyorum hem kreşe verip hem onlara ekstra yardım edemem diye..
Valla evi olup da yardım alanlar var kocası çalışırken... Yardıma gerçekten ihtiyaçları var keyfi bi durum değil.. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.. Çeken bilir.. Üç kuruş için ordan oraya koşturuyor.. Çocukları için...Onumkinede bakacak yapacak bir şey yok devlet kime yardımcı olsun herkes zor durumda herkes zevk için mi çalışıyor temizlik yapacak yemek yapacak fabrika da çalışacak
Ama ablan Çalışmasında ne olursa olsun dimi eşi ile mutlu değilse ekonomik sorunlar var ise korunacaktı canım cocuk yapmak kolay bakmak zorValla evi olup da yardım alanlar var kocası çalışırken... Yardıma gerçekten ihtiyaçları var keyfi bi durum değil.. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.. Çeken bilir.. Üç kuruş için ordan oraya koşturuyor.. Çocukları için...
Çalışmasın değil tabi ki çalışsın ben kendim çalışıyorum.. 4 çocuk diğerleri de küçük.. Boşa koyuyoruz dolmuyor, doludan alıyoruz boşalmıyor..Ama ablan Çalışmasında ne olursa olsun dimi eşi ile mutlu değilse ekonomik sorunlar var ise korunacaktı canım cocuk yapmak kolay bakmak zor
Ben zaten çocuğumu bu durumlar olduktan sonra kreşten aldım.. Zira gelişimi ve konuşması için iyiydi.. Konuşması geride çünkü.. Sırf kreşe vereceğim parayı ablama verebilmek için.. Kendi çocuğumun gelişiminde feragat ettim..Anneniz baksin cocuguna hem kiradan falan kurtulur... hem ise baslar ... :) ya ikisine bakicak anneniz yada siz cocugunuzu krese vericeksiniz :) ki ablaniz sizden cok daha zor durumda onun daha cok ihriyaci var
Ben zaten çocuğumu bu durumlar olduktan sonra kreşten aldım.. Zira gelişimi ve konuşması için iyiydi.. Konuşması geride çünkü.. Sırf kreşe vereceğim parayı ablama verebilmek için.. Kendi çocuğumun gelişiminde feragat ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?