Kolay para kimin hoşuna gitmez ki bahane ararsan çok o yüzden uğraşmayslım boşunaSizin bir şey çözmeye niyetiniz yok anladığım kadarıyla. Yardımı nasıl alabilir diye soruyorsunuz. Nasılını bilmem. Muhtaçlık maaşı aylık 680 lira artı yıllık yarım ton kömür. Eminim 680 lirayla ablanız gül gibi geçinip 4 çocuğa paşalar gibi bakar. Çalışmak yerine uğraşsın dursun onu almak için. Üç gün temizliğe gitse kazanacağı parayı hiç bir şey yapmadan elde etmek için başvursun başka yerlere de.
Ne demişler:Kolay para kimin hoşuna gitmez ki bahane ararsan çok o yüzden uğraşmayslım boşuna
Kolay para mı.. Zaten kraliyet ailesi gibi yaşayacak şekilde yardım vereceklerdi.. Biz sosyal devlet olmanın gereğini istiyoruz sadece.. Burda 2 yaşındaki anneye 2 saatlik oyun grubuna çoğu kişi bırakma dedi haftada 4 saat olan bi şey ama 11 aylık bebeğe hiç acımanız yok.. Ve ben 4 çocuk diyorum ekstra benim ki 5..Bir çok fıtığı olan bir kadın 5 çocuğa nasıl baksın.. Ayrıca okul sorunu da var.. Annelerin orda okul yok biraz şehir dışına doğru oturuyorlar 3 çocuğa servis nasıl tutulsun.. Bilip bilmeden konuşmayın.. Ayrıca burda en ufak bi şeyde boşan diyenler.. Psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalıp, çocuklarını babasına ya da yurda bırakmayıp onlarla beraber ayakta durmaya çalışan kadına denilen ne diye boşanıyorsun sözlerine üstelik üstüne vazife olmadan denilen söze tek bir yorum göremiyorum..Kolay para kimin hoşuna gitmez ki bahane ararsan çok o yüzden uğraşmayslım boşuna
Okulun kaydını alın canım boşan desek suç boşanma desek suç ki ben bu konuda yırum yapmadım boşanmasada çalışacak ablanız evet zor ama sabah erken kalkacak mecbur çalışacak hayat kimseye adil değil arkadaşımKolay para mı.. Zaten kraliyet ailesi gibi yaşayacak şekilde yardım vereceklerdi.. Biz sosyal devlet olmanın gereğini istiyoruz sadece.. Burda 2 yaşındaki anneye 2 saatlik oyun grubuna çoğu kişi bırakma dedi haftada 4 saat olan bi şey ama 11 aylık bebeğe hiç acımanız yok.. Ve ben 4 çocuk diyorum ekstra benim ki 5..Bir çok fıtığı olan bir kadın 5 çocuğa nasıl baksın.. Ayrıca okul sorunu da var.. Annelerin orda okul yok biraz şehir dışına doğru oturuyorlar 3 çocuğa servis nasıl tutulsun.. Bilip bilmeden konuşmayın.. Ayrıca burda en ufak bi şeyde boşan diyenler.. Psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalıp, çocuklarını babasına ya da yurda bırakmayıp onlarla beraber ayakta durmaya çalışan kadına denilen ne diye boşanıyorsun sözlerine üstelik üstüne vazife olmadan denilen söze tek bir yorum göremiyorum..
Annemlere en yakın okula servis şart.. Anlatamıyorum galiba...Okulun kaydını alın canım boşan desek suç boşanma desek suç ki ben bu konuda yırum yapmadım boşanmasada çalışacak ablanız evet zor ama sabah erken kalkacak mecbur çalışacak hayat kimseye adil değil arkadaşım
E o zaman yardımla ne olacağını düşünüyorsunuz? Cidden aylık 3-4 bin lira yardım mı yapacak devlet? Sizin çözümünüz ne ablanızın boşandıktan sonra geçinmesi için?Annemlere en yakın okula servis şart.. Anlatamıyorum galiba...
İçimden gecenleri ifade ettiğin için sagolE o zaman yardımla ne olacağını düşünüyorsunuz? Cidden aylık 3-4 bin lira yardım mı yapacak devlet? Sizin çözümünüz ne ablanızın boşandıktan sonra geçinmesi için?
Onlarda şehre taşınacak o zaman ne yapabiliriz anlamıyorum kiAnnemlere en yakın okula servis şart.. Anlatamıyorum galiba...
Bizde bu duruma fakir beline zengin cebine çalısır derlerofff ki offff nerde maddi durumu iyi olmayan evinde huzur olmayan eşiyle anlaşamayan birini görsem 4-5 çocuk var ama nerede imkanı çok iyi eşini çok seviyor 1-2 çocuk var. bu tezatlığı hiç anlamadım ömrümce anlayamayacağımda. neyse çok canım sıkıldı şuan. ablanızın yapacağı en iyi şey çalışmak ve anne babanıza en azami şekilde yük olmak.
Annemlere taşınmayı kiraladığı evde kalsa çocuklar yaya gidebilir yakın..kirasını ben vereceğim diğer kardeşim mutfak masrafı 3..5 yardımdan da gelirse çocuklara harçlık okul masrafı falan olur... Sizce çok ve imkansız bir şey mi istiyoruz.. Ya da kötü niyetli kolay para kazanma derdinde miyiz... Hepimiz biliyoruz ki kolay para yardım derneklerine başvurarak kazanılmaz..E o zaman yardımla ne olacağını düşünüyorsunuz? Cidden aylık 3-4 bin lira yardım mı yapacak devlet? Sizin çözümünüz ne ablanızın boşandıktan sonra geçinmesi için?
ya valla konuya baktıkça sinirleniyorum en çokta ablaya kızgınım nefret ettiğin adamdan ne diye 4 çocuk okadar kavga gürültünün huzursuzluğun arasında hangi ara girdin o adamın koynuna kendinden vazgeçmişsinde dünyaya gelenlere hiçmi acımadın. bir çok korunma yöntemi var git sağlık ocağına bedava kutu kutu doğum kontrol ilacı veriyorlar. bence de boşansınlar çünkü bir arada olurlarsa daha çok çocuğun günahına girerler.Bizde bu duruma fakir beline zengin cebine çalısır derler
Hayır kötü niyetli para kazanmak neden olsun, 4 çocuklu boşanan kadına devlet tabii ki yardım etsin. Ama siz de bir yere kadar yardım edebilirsiniz, ablanızın çalışmadan geçinmesi çok çok zor. Devletin yardımları az çünkü.Annemlere taşınmayı kiraladığı evde kalsa çocuklar yaya gidebilir yakın..kirasını ben vereceğim diğer kardeşim mutfak masrafı 3..5 yardımdan da gelirse çocuklara harçlık okul masrafı falan olur... Sizce çok ve imkansız bir şey mi istiyoruz.. Ya da kötü niyetli kolay para kazanma derdinde miyiz... Hepimiz biliyoruz ki kolay para yardım derneklerine başvurarak kazanılmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?