Allahım sen konuyu biliyosun. Amin.Kızlar bana dua edin moralim cok bozuk canımı sıkan seyler var pazar pazar üzgün mutsuz ne yapacam bilmiyorum sadece sizden dua bekliyorum
Allahım sen konuyu biliyosun. Amin.
Ettim canım. Bide konuyu öğrenseydik..
Anlat istersen bazen insanın aklına gelmeyen güzel fikirler burdan da çıkıyor
Üzme kendini
Allahım sen konuyu biliyosun. Amin.
Ettim canım. Bide konuyu öğrenseydik..
Ne oldu ki
Allah sıkıntılarını geçirsin diyeyim
Ama anlat biraz açılırsın
Rabbim gönlüne inşirah salsın ne diyim.
Derdini söyle derman bulalim
Kızlar nerden başlıcayı bilemedim esim altınlarımı kaynanama verdi ev aldılar sesim çıkmadı sonra sattılar yine sesim çıkmadı . Eşimden bu gun bebek icin bez istedim bana diyor Almam . Bende sinirlendim . 5 senedir verdim Altınları istemedim bile ev alıp kuradıysa bez alırdım . Oda bana kızdı annenlere karışma seni alakadar etmez dedi . Verseler verebilirler . Neden vermiyorlar bi anlam veremedim . Bende boyle maddi sıkıntı çekmezdim. Yardımda etmiyorlar maddi durumları iyi neden beni bunalıma koyuyorlar anlamadım . Eksilmede yüz göz oldum bebek bezi yüzünden . Off bi çıkar yol . Dün gece rüyamda patlamadaydim. Bana ve oğluma bisey olmuyordu . Elimdede yeşil eşarp vardı . Rüyayı Gordum esimle kalkar kalkmaz benle le kavga etti . Hayirdir isallahNe diye dua edelim onu da söyleseydin bari
, member: 694443"]Anlat istersen bazen insanın aklına gelmeyen güzel fikirler burdan da çıkıyor
Üzme kendini
Kızlar nerden başlıcayı bilemedim esim altınlarımı kaynanama verdi ev aldılar sesim çıkmadı sonra sattılar yine sesim çıkmadı . Eşimden bu gun bebek icin bez istedim bana diyor Almam . Bende sinirlendim . 5 senedir verdim Altınları istemedim bile ev alıp kuradıysa bez alırdım . Oda bana kızdı annenlere karışma seni alakadar etmez dedi . Verseler verebilirler . Neden vermiyorlar bi anlam veremedim . Bende boyle maddi sıkıntı çekmezdim. Yardımda etmiyorlar maddi durumları iyi neden beni bunalıma koyuyorlar anlamadım . Eksilmede yüz göz oldum bebek bezi yüzünden . Off bi çıkar yol . Dün gece rüyamda patlamadaydim. Bana ve oğluma bisey olmuyordu . Elimdede yeşil eşarp vardı . Rüyayı Gordum esimle kalkar kalkmaz benle le kavga etti . Hayirdir isallah
Bu durumda bi de bana diyor anneme karışma isteme altınını ne yapacam bilmiyorum . Herhalde ılerde 1 bardak su içicim yada miras deyip pay edecekler olacaklar bunlarAllahim esi boyle olanlara sabir.kocalara da hidayet merhamet vicdan versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?