Off kızlar canım cok sıkılıyor

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar bana dua edin moralim cok bozuk canımı sıkan seyler var pazar pazar üzgün mutsuz ne yapacam bilmiyorum sadece sizden dua bekliyorum :(

Kızlar nerden başlıcayı bilemedim esim altınlarımı kaynanama verdi ev aldılar sesim çıkmadı sonra sattılar yine sesim çıkmadı . Eşimden bu gun bebek icin bez istedim bana diyor Almam . Bende sinirlendim . 5 senedir verdim Altınları istemedim bile ev alıp kuradıysa bez alırdım . Oda bana kızdı annenlere karışma seni alakadar etmez dedi . Verseler verebilirler . Neden vermiyorlar bi anlam veremedim . Bende boyle maddi sıkıntı çekmezdim. Yardımda etmiyorlar maddi durumları iyi neden beni bunalıma koyuyorlar anlamadım . Eksilmede yüz göz oldum bebek bezi yüzünden . Off bi çıkar yol . Dün gece rüyamda patlamadaydim. Bana ve oğluma bisey olmuyordu . Elimdede yeşil eşarp vardı . Rüyayı Gordum esimle kalkar kalkmaz benle le kavga etti . Hayirdir isallah

Allahım sen konuyu biliyosun. Amin.

Ettim canım. Bide konuyu öğrenseydik..

, member: 694443"]Anlat istersen bazen insanın aklına gelmeyen güzel fikirler burdan da çıkıyor

Üzme kendini[/QUOTE]
Anlat istersen bazen insanın aklına gelmeyen güzel fikirler burdan da çıkıyor

Üzme kendini
Allahım sen konuyu biliyosun. Amin.

Ettim canım. Bide konuyu öğrenseydik..

Allah sıkıntılarını geçirsin diyeyim
Ama anlat biraz açılırsın
Rabbim gönlüne inşirah salsın ne diyim.
Derdini söyle derman bulalim
Ne diye dua edelim onu da söyleseydin bari:KK14:
Kızlar nerden başlıcayı bilemedim esim altınlarımı kaynanama verdi ev aldılar sesim çıkmadı sonra sattılar yine sesim çıkmadı . Eşimden bu gun bebek icin bez istedim bana diyor Almam . Bende sinirlendim . 5 senedir verdim Altınları istemedim bile ev alıp kuradıysa bez alırdım . Oda bana kızdı annenlere karışma seni alakadar etmez dedi . Verseler verebilirler . Neden vermiyorlar bi anlam veremedim . Bende boyle maddi sıkıntı çekmezdim. Yardımda etmiyorlar maddi durumları iyi neden beni bunalıma koyuyorlar anlamadım . Eksilmede yüz göz oldum bebek bezi yüzünden . Off bi çıkar yol . Dün gece rüyamda patlamadaydim. Bana ve oğluma bisey olmuyordu . Elimdede yeşil eşarp vardı . Rüyayı Gordum esimle kalkar kalkmaz benle le kavga etti . Hayirdir isallah

, member: 694443"]Anlat istersen bazen insanın aklına gelmeyen güzel fikirler burdan da çıkıyor

Üzme kendini

Kızlar nerden başlıcayı bilemedim esim altınlarımı kaynanama verdi ev aldılar sesim çıkmadı sonra sattılar yine sesim çıkmadı . Eşimden bu gun bebek icin bez istedim bana diyor Almam . Bende sinirlendim . 5 senedir verdim Altınları istemedim bile ev alıp kuradıysa bez alırdım . Oda bana kızdı annenlere karışma seni alakadar etmez dedi . Verseler verebilirler . Neden vermiyorlar bi anlam veremedim . Bende boyle maddi sıkıntı çekmezdim. Yardımda etmiyorlar maddi durumları iyi neden beni bunalıma koyuyorlar anlamadım . Eksilmede yüz göz oldum bebek bezi yüzünden . Off bi çıkar yol . Dün gece rüyamda patlamadaydim. Bana ve oğluma bisey olmuyordu . Elimdede yeşil eşarp vardı . Rüyayı Gordum esimle kalkar kalkmaz benle le kavga etti . Hayirdir isallah[/QUOTE]

Cocugunuzun bezini ailesinin degil esinin almasi gerekiyor zaten. Niye almiyormus beyfendi?

Cocugunuzun bezini ailesinin degil esinin almasi gerekiyor zaten. Niye almiyormus beyfendi?[/QUOTE]
Maddi sıkıntı yasıyormuş beyimiz . Bende boyle diyince sinirlendim . Anlayacağınız varlık icinde yokluk yasıyoruz . Kaynananda gecen gun otobüse 2 tl verdin diye kızdı kızım paranizin kıymetini bilin dedi onada bozuldum. Simdi gecinemiyoruz desek ne yapıyorsunuz kızım kira ödeniyorsunuz ne yapiyosunuz . Eşimde günlük yomiyeyle çalışıyor 3 cocuk bide anasinifina giden öğrenci off bıktım İnan kendime evime doğru dürüst bisey almamıştım

Allahim esi boyle olanlara sabir.kocalara da hidayet merhamet vicdan versin.
Bu durumda bi de bana diyor anneme karışma isteme altınını ne yapacam bilmiyorum . Herhalde ılerde 1 bardak su içicim yada miras deyip pay edecekler olacaklar bunlar

Back
X