off kızlar offff biri beni toparlasın........

puertorico

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
233
89
323
Merhaba Kızlar..
Şuan nişanlıyım,nişanlım askerde. geçen sene ağustosta tanıştık ve bu sene haziran da nşanlandık.
ve ağustosta da askere gitti. fakat enim şu sıra kafam çok fazla karışık beni çok korkutuyor yani bazen inanılmaz şekilde değişiyor ve bu yüzden onunla bir kaç kere ayrılma aşamasına geldik. fakat ben ona kıyamadığım için ve çok sevdiğim için affettim... erken nişanlandıüım için kendimi pişman hissediyorum nedense..
Sürekli beni suçluyor beni çok kısıtlamaya başladı askerde olduğundan mı diyorum neden çözemiyorum..
Benimle hiç güzel konuşmadı gittiğinden beri sürekli azarlıyor onu yapma bunu yapma artık bende cok bunaldım keşke ortada yaptığım bir şey olsa öyle suşlasa ama yok... Mesela benim nişanıma çok yakın bir arkadaşım gelmedi tatildeydi bizimde nişan tarihi aniden belli oldu kızında gitmesine 2 gün fln vardı gelemedi ve dün akşam bana gitmeyeceksin sende onun sözüne nişanına dedi o kız bnm çocukluk arkadaşım ben durumu biliyodum ve kızmadım ona gelemedi diye oda çok üzülmüştü şimdi onun nişanı var aralıkta ve sözü. bana gitmeyeceksin fln çeşitli çeşitli şeyler söylüyor artık cok bunaldım sanırım ben evlenmek istemiyorum onunla 2.kez nişanlandım önceden ailemin zoru ile oldu şimdi 2.kez böyle bir şey yaşamak istemiyorum onu çok seviyorum ama onunla mutlu olabileceğimi düşünmüyorum...... kafam çok karışık kızlar....

ne sacma ya.
bence oturup iyi bi düşünün. seviyorumların arkasına sıgınıp kendinizi heba etmeyin.
boşanıp glemek daha kötüdür. buda aklınızın bi köşesinde kalsın

askerdeki psikolojiyi bilmiyoruz. zor zamanlar geçiriyodur bunalmıştır. anlayışla karşılayın.

Merhaba Kızlar..
Şuan nişanlıyım,nişanlım askerde. geçen sene ağustosta tanıştık ve bu sene haziran da nşanlandık.
ve ağustosta da askere gitti. fakat enim şu sıra kafam çok fazla karışık beni çok korkutuyor yani bazen inanılmaz şekilde değişiyor ve bu yüzden onunla bir kaç kere ayrılma aşamasına geldik. fakat ben ona kıyamadığım için ve çok sevdiğim için affettim... erken nişanlandıüım için kendimi pişman hissediyorum nedense..
Sürekli beni suçluyor beni çok kısıtlamaya başladı askerde olduğundan mı diyorum neden çözemiyorum..
Benimle hiç güzel konuşmadı gittiğinden beri sürekli azarlıyor onu yapma bunu yapma artık bende cok bunaldım keşke ortada yaptığım bir şey olsa öyle suşlasa ama yok... Mesela benim nişanıma çok yakın bir arkadaşım gelmedi tatildeydi bizimde nişan tarihi aniden belli oldu kızında gitmesine 2 gün fln vardı gelemedi ve dün akşam bana gitmeyeceksin sende onun sözüne nişanına dedi o kız bnm çocukluk arkadaşım ben durumu biliyodum ve kızmadım ona gelemedi diye oda çok üzülmüştü şimdi onun nişanı var aralıkta ve sözü. bana gitmeyeceksin fln çeşitli çeşitli şeyler söylüyor artık cok bunaldım sanırım ben evlenmek istemiyorum onunla 2.kez nişanlandım önceden ailemin zoru ile oldu şimdi 2.kez böyle bir şey yaşamak istemiyorum onu çok seviyorum ama onunla mutlu olabileceğimi düşünmüyorum...... kafam çok karışık kızlar....
askerden önce nasıldı peki acaba askerdeyken aklı sizde kalıyor diye mi böyle davranıyor. ama her şeyi kısıtlaması da çok saçma eğer sorunu yoksa

Nişanlının hareketleri sağlıklı gelmedi anlattığın kadarıyla ama belkide askerlik psikolojisidir..
Eğer kesin olarak onunla mutlu olamayacağını düşünüyorsan senin bir bildiğin vardır mutlaka ..
Soğukkanlı ol ve sakince düşün ..
İyice irdele incele ve kararını ver ..
Evlenip ayrılmak çok daha zor ..

Erkekler askerden gelince aynı kalabiliyor yada sakinlesebiliyor hic belli olmaz. Öncesinde tanıdığın zaman nasıldı onu düşün bide askerden gelince nasıl olacak onu bi gör. Asker psikolojisi herkeste farklı görülür şimdiki hâliyle ayrılmayı düşünme bence yada mutlu olup olmayacağını.

Güzelce anlatmayı dene sana nasil yansıtıyor kendisini bu seni ne kadar üzüyor belki anlar hatasını.

ben naçizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum.
erkekler kadınlar gibi düşünemez hissedemez ve kadınlar da erkekler gibi. ne kadar bi erkek gibi düşünmeye çalışsan da yapamazsın. askerlik çok farklı bi psikoloji. yani ben gitmedim tabi bilemem ama :D anlatılanlar kadarıyla söylüyorum. askerliği nerde yaptığı, orda çektiği yalnızlık,üstlerinden emir almak,geç yatmak erken kalkmak, bazen milletin içinde dayak yemek,aileden sevdiklerinden uzak olmak,özlemek bunların hepsi ve daha bissürü sebep bi araya gelip baskı yapıyo onlara. kaldı ki biz kadınlar inanın erkeklerden çoğu konuda daha güçlüyüz.fiziksel anlamda demiyorum.yani onlar bunalıma daha meyilliler. yani diyeceğim şu ki ; onu askerdeyken yargılama canım bence. gelsin bir de yanındayken bak. eskisi gibi mi diye (ki eskiden nasıldı yine böyle ters miydi onu da bilmiyorum ama)
yine de karar senin. umarım hakkında hayırlısı olur canım :)

Ne saçma ya, kadınlar böyle ince hesaplı olup kin tutabiliyorda, bir erkekten o bizim nişana gelmedi, sen de onunkine gitmeyeceksin lafını duymak çok komik. Sürekli sizi suçlayan bir tipse, bu da baskı altında tutmak için bir bahane sadece.
Onun her dediğine boyun eğmeyin şimdiden. Evlenince çok fazlalaşır bunlar. Tamam kavga da çıkarmayın ama sebebinizi açıkladıktan sonra kendi kararınızın arkasında durun.

bende nişan attım,
aynı seninki gibi hareketleri vardı,
gitmyceksin oraya, şuraya gidilmeyecek, vs vs
şimdi onu dinleyip yapmadklarım için okadar pişmanım ki:KK14:
inan bi çıktırgitlik hakları var, nelerine güveniyolar anlamıyorum :KK51:
mutlu olacağına inanmıyosan devam etme,
ilerde düzelmez, aksine nikahı basınca dahada artar..

Merhaba Kızlar..

cnm sadece sevgi yetmiyor maalesef. daha evlenmeden başlamış nişanlın . evlenince sana dünyayı zindan eder. boşanmakmı kolay nişanlıdan ayrılmakmı. erteleyebildiğin kadar ertele düğünü. yada bir kere de kestirip at kurtul

ilerde pişman olma "kuşa sormuşlar başına bir iş gelecek ne zaman gelsin kuş gençlikte gelsin yaşlılıkta hiç çekemem demiş" bilmem anlatabildimmi

Diğer arkadaşların da sorduğu gibi öncedende böyle miydi? Önemli olan bu bence. Askerlik yüzünden bu hale geldiyse gelince düzelir diye düşünüyorum. :KK14:

bu kadar değildi önceden... Çok aşırı seviyor beni hayatımda gözüm kapalı güvenebileceğim bir tek onu tanıdım ve hep onunla ilgileneyim vs.. istiyor biliyorum çok bunalıyor belkide sinirden bana sarıyor

bu kadar değildi önceden... Çok aşırı seviyor beni hayatımda gözüm kapalı güvenebileceğim bir tek onu tanıdım ve hep onunla ilgileneyim vs.. istiyor biliyorum çok bunalıyor belkide sinirden bana sarıyor
canım benim o zaman bence askerden gelmesini ve normale dönmesini bekle. baktın ki olmuyo hala askerdeki gibi o zaman ayrılmayı düşün. yani dediğim gibi sadece bi tavsiye benimki...

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için... öyle huzursuzdum ki doğru söylüyorsunuz askerden gelince devam ederse hiç riske atamam maalesef.... evlenip boşanmak daha kötüü

Is gitmeyeceksine yapmayacaksina geldiyse o iliskiden hayir gelmez. Askerligin arkasina siginmasin kimse. Ben de asker yolu bekliyorum. Suraya gitmeyeceksin dedigi anda gozunun yasina bakmam. Ben kimseyi kisitlamadim bugune kadar. Kimsenin de beni kisitlamasina izin veremem

Eğer eskiden böyle değildi diyorsanız,Askerden gelmesini bekleyin derim.askerlik yaptığı yerin etkiside olabilir,herkesten uzakta özlem içindede olabilir,belkide Size telefonda anlatamadığı sıkıntılarıda olabilir.

Back
X