- Konu Sahibi depresifduygu
Sevgilimin müstakbel yengesi olmayan yengesi evlerinden çıkmamaya devam ediyor. Sevgilimle konuşmuştum annesine olayı demiş rahatsız oluyorum sevgilimde rahatsız oluyor diye annesi de anlayışla karşılamış haklısın demiş konuşurum falan demiş. Ama benim arkamdan ne işler çevriliyor. Dün buluşmuştuk sevgilimle laf lafı açtı yengesinin ismini vermiyeyim annem bugün... ablayla alışveriçe çıktı dedi bende sizde kalır yine dedim kinayeli şekilde hayır gidicek dedi bilin bakalım ne oldu. Biraz önce kameradaydık. Müstakbel sevgilimin istenmemiş olan yengesi elbiseli pijamasıyla odaya girdi sevgilimin önüne kahvaltı tepsisi koydu. Pijamasını biliyordum facede falan görmüştüm sevgilime dedim hani sizde kalmıycaktı diye o da biraz önce geldi dedi. Beni resmen aptal yerine koydu pijamayla geliniyor dimi zaten eve. Ben de hiçbir şey demedim bu sefer suçlu olduğunu biliyor durdu durdu çok abartıyorsun dedi. Ne yapayım şimdi ben. Kurtuluşum yok mu benim bu kızdan ya. Evlerinden çıkmıyor hala onca şeye rağmen. Bitirmeli miyim ilişkimi artık sabır taşı olsa çatlardı. Ben çok kıskanç biriyim. Sevgilimin abisi askerde olduğu için kız evlerinden çıkmamaya devam ediyor.
Artık iyice sinirlerim hopladı elim ayağım titriyor resmen ben çok kıskanç biriyim razı gelmiyor gönlüm sevgilimden 4 yaş büyük biriyle aynı evde aynı odalarda kalmasına. Lütfen abartıyorsun diyecek insanlar kendini benim yerime koysun.
Artık kesin bir çözüm istiyorum çok sıkıldım.
Artık iyice sinirlerim hopladı elim ayağım titriyor resmen ben çok kıskanç biriyim razı gelmiyor gönlüm sevgilimden 4 yaş büyük biriyle aynı evde aynı odalarda kalmasına. Lütfen abartıyorsun diyecek insanlar kendini benim yerime koysun.
Artık kesin bir çözüm istiyorum çok sıkıldım.