• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off napıcam artık ben ya

depresifduygu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
34
0
11
Bilecik
Sevgilimin müstakbel yengesi olmayan yengesi evlerinden çıkmamaya devam ediyor. Sevgilimle konuşmuştum annesine olayı demiş rahatsız oluyorum sevgilimde rahatsız oluyor diye annesi de anlayışla karşılamış haklısın demiş konuşurum falan demiş. Ama benim arkamdan ne işler çevriliyor. Dün buluşmuştuk sevgilimle laf lafı açtı yengesinin ismini vermiyeyim annem bugün... ablayla alışveriçe çıktı dedi bende sizde kalır yine dedim kinayeli şekilde hayır gidicek dedi bilin bakalım ne oldu. Biraz önce kameradaydık. Müstakbel sevgilimin istenmemiş olan yengesi elbiseli pijamasıyla odaya girdi sevgilimin önüne kahvaltı tepsisi koydu. Pijamasını biliyordum facede falan görmüştüm sevgilime dedim hani sizde kalmıycaktı diye o da biraz önce geldi dedi. Beni resmen aptal yerine koydu pijamayla geliniyor dimi zaten eve. Ben de hiçbir şey demedim bu sefer suçlu olduğunu biliyor durdu durdu çok abartıyorsun dedi. Ne yapayım şimdi ben. Kurtuluşum yok mu benim bu kızdan ya. Evlerinden çıkmıyor hala onca şeye rağmen. Bitirmeli miyim ilişkimi artık sabır taşı olsa çatlardı. Ben çok kıskanç biriyim. Sevgilimin abisi askerde olduğu için kız evlerinden çıkmamaya devam ediyor.
Artık iyice sinirlerim hopladı elim ayağım titriyor resmen ben çok kıskanç biriyim razı gelmiyor gönlüm sevgilimden 4 yaş büyük biriyle aynı evde aynı odalarda kalmasına. Lütfen abartıyorsun diyecek insanlar kendini benim yerime koysun.

Artık kesin bir çözüm istiyorum çok sıkıldım.

sevgilimin müstakbel yengesi olmayan yengesi evlerinden çıkmamaya devam ediyor. Sevgilimle konuşmuştum annesine olayı demiş rahatsız oluyorum sevgilimde rahatsız oluyor diye annesi de anlayışla karşılamış haklısın demiş konuşurum falan demiş. Ama benim arkamdan ne işler çevriliyor. Dün buluşmuştuk sevgilimle laf lafı açtı yengesinin ismini vermiyeyim annem bugün... Ablayla alışveriçe çıktı dedi bende sizde kalır yine dedim kinayeli şekilde hayır gidicek dedi bilin bakalım ne oldu. Biraz önce kameradaydık. Müstakbel sevgilimin istenmemiş olan yengesi elbiseli pijamasıyla odaya girdi sevgilimin önüne kahvaltı tepsisi koydu. Pijamasını biliyordum facede falan görmüştüm sevgilime dedim hani sizde kalmıycaktı diye o da biraz önce geldi dedi. Beni resmen aptal yerine koydu pijamayla geliniyor dimi zaten eve. Ben de hiçbir şey demedim bu sefer suçlu olduğunu biliyor durdu durdu çok abartıyorsun dedi. Ne yapayım şimdi ben. Kurtuluşum yok mu benim bu kızdan ya. Evlerinden çıkmıyor hala onca şeye rağmen. Bitirmeli miyim ilişkimi artık sabır taşı olsa çatlardı. Ben çok kıskanç biriyim. Sevgilimin abisi askerde olduğu için kız evlerinden çıkmamaya devam ediyor.
Artık iyice sinirlerim hopladı elim ayağım titriyor resmen ben çok kıskanç biriyim razı gelmiyor gönlüm sevgilimden 4 yaş büyük biriyle aynı evde aynı odalarda kalmasına. Lütfen abartıyorsun diyecek insanlar kendini benim yerime koysun.

Artık kesin bir çözüm istiyorum çok sıkıldım.

demekki meshepleri baya geniş nikahlı gelınlerı olsa neyse.. Haklısın arkadasım boşver def et gıtsın . Kötü bırsey olduğundan olcagından değil ama hoşş değil hiç hemde.

aynı odalarda mı kALıyorlar :53: iyi katlanıyorsunuz valla,ben olsam resti çekmiştim.Kadının kim olduğunu da anlamadım,niye onlarda?

Son düzenleme:
İyi de onlar rahatsız olmuyorsa seni ilgilendirmez ki.
He sen ben böyle geniş aile istemem diyorsan onlara akıl öğretmek yerine kendi yolunu çiz.

İyi de onlar rahatsız olmuyorsa seni ilgilendirmez ki.
He sen ben böyle geniş aile istemem diyorsan onlara akıl öğretmek yerine kendi yolunu çiz.

Bir yandan haklısın aslında ama şurda bizimde 2 3 senelik geçmişmiz 7 aylıkta düzenli bir ilişkimiz var bir yılışık kız yüzünden hiçbir şeyi çöpe atmak istemiyorum. Benim kesin bir yol bulmam lazım

isteme olayı olmadan kızın orda işi ne yahu? Gecelikle kahvaltı bırakmalar falan.Anne babayı da göndersin yaşasın orda madem

bir yandan haklısın aslında ama şurda bizimde 2 3 senelik geçmişmiz 7 aylıkta düzenli bir ilişkimiz var bir yılışık kız yüzünden hiçbir şeyi çöpe atmak istemiyorum. Benim kesin bir yol bulmam lazım

sen şuanda hıc bırsey yapamazsın eğer sevgılın bızde kalma dese daha cok dıkkat cekecek bu olay. Eğer sevgılının annesıyle aran ıyıyse onunla konus dıcem. Sana yalan soylemesı tuhaf nasıl ınsan dırek pijama gıyer be bu ne rahatlık. Eşimle kv kaldık bır gun amcasının oğlu geldı kahvaltıya hemen kalkıp ustumu değiştim YANIMDA eşim var ve cocuk benden 2 yas kucuk olsun... ayıp denen bırsey var ya.

Son düzenleme:
Artık tamamen bir çözüm istiyorum canını da deli gibi yakmak istiyorum acaba kızın babasınn numarasını falan mı bulsamda babasını arasam

Şu yorumu gorene kadar seni hakli bulmustum ama artik bulmuyorum. Psikolojin iyi degil bence, saglikli dusunemiyosun. Otur bi sakinles, olgun dusun biraz. Benim de kaynim var, nisanlim askere gitcegi zaman onun ailesinde de kalirim bunda bisey yok ki. Ve inan kaynim ve sevgilisi bana rahatsiz oluyoruz filan dese guler gecerim, benim sevdigim askerdeyken onlarin boyle sacma dusunmesini mi dert edicem? Hele de babami ariycak o kiz, valla yolarim. Cok ayip. Illa sesimi cikaricam diyosan ayni odada kalmak konusunda cikar. Mesela o kiz orda kalcagi zaman sevgilin salonda yatsin yada arkadasinda filan kalsin. Sebebini sorunca da sevgilin soyler anne babasina, ayni odada kalmanin sacma oldugunun farkina vardirir.

Artık tamamen bir çözüm istiyorum canını da deli gibi yakmak istiyorum acaba kızın babasınn numarasını falan mı bulsamda babasını arasam

ya oncekı konuna baktım 17yasındasın daha... canım bunlar ıcın kafanı yormaya değer mı_?? profıl bılgılerıne lısans mezunu ve mumessıl yazmıssın bende ona ıstınaden yazdım acıkcası cevapları. ŞİMDİ sen bunları bır kenara bırak çook küçüksün unıv. hazırlanıyormusun bılmıyorum hazırlan kafan aklın okulun ve mesleğinde olsun, etrafında kaliteli insanlar olsun ki böyle seylerle ugrasma.. lütfen bu yıllar tekrar gelmez TEK HEDEF UNIVERSITE OLMALI.

Bende onu dicektim kızın ailesinin haberi yok mu sürekli orda kaldığından diye.
Bence kızın babasını ararsan bu sefer sen ne karışıyorsun diye sana çıkışırlar haklıyken haksız olursun boşver.
Ama sevgilinin annesinin de uyarması lazım yani sonuçta evde erkek evladı var.
Şu durumda sen bir tek sevgiline talimat verebilirsin, o konuşsun madem yengesi olcak kişiyle.
Arada gelir kalır tamam ama birde evde pijamayla dolaşması falan, bu kadar rahatlık olmamalı diye düşünüyorum.

Şu yorumu gorene kadar seni hakli bulmustum ama artik bulmuyorum. Psikolojin iyi degil bence, saglikli dusunemiyosun. Otur bi sakinles, olgun dusun biraz. Benim de kaynim var, nisanlim askere gitcegi zaman onun ailesinde de kalirim bunda bisey yok ki. Ve inan kaynim ve sevgilisi bana rahatsiz oluyoruz filan dese guler gecerim, benim sevdigim askerdeyken onlarin boyle sacma dusunmesini mi dert edicem? Hele de babami ariycak o kiz, valla yolarim. Cok ayip. Illa sesimi cikaricam diyosan ayni odada kalmak konusunda cikar. Mesela o kiz orda kalcagi zaman sevgilin salonda yatsin yada arkadasinda filan kalsin. Sebebini sorunca da sevgilin soyler anne babasina, ayni odada kalmanin sacma oldugunun farkina vardirir.

Abla öyle diyorsunda benimde çok canım yanıyor ya. Sakin kafayla düşününce de bu kadar bana karşı yapılan saygısızlık canımı acıtıyor. Sen yine edebinle kalıyorsundur ayda 1 2 defa gidiyorsundur kız gittimi 5 6 gün kalıyor ya

Son düzenleme:
Bende onu dicektim kızın ailesinin haberi yok mu sürekli orda kaldığından diye.
Bence kızın babasını ararsan bu sefer sen ne karışıyorsun diye sana çıkışırlar haklıyken haksız olursun boşver.
Ama sevgilinin annesinin de uyarması lazım yani sonuçta evde erkek evladı var.
Şu durumda sen bir tek sevgiline talimat verebilirsin, o konuşsun madem yengesi olcak kişiyle.
Arada gelir kalır tamam ama birde evde pijamayla dolaşması falan, bu kadar rahatlık olmamalı diye düşünüyorum.

Babası istemiyormuş görüşmelerini bile sık sık ama kız ailesinden habersiz herhalde.

Abla öyle diyorsunda benimde çok canım yanıyor ya. Sakin kafayla düşününce de bu kadar bana karşı yapılan saygısızlık canımı acıtıyor.

Bu ayni odada kalma isi disinda hic bi sey icin canini sikma. Cok genis bi insan degilimdir ama yine de normal bisey bu. Kalabilir yani, bu durumda malesef sana laf dusmez. Gicik olabilirsin o ayri mesele. Kendini bi de o kizin yerine koy, guluceksin kendine :) niye takiyim ki benden 4 yas kucuk bi kizi diyceksin. Burda tek bi dert tek bi sorun var o da ayni odada kalmak. Bu konuda istedigini soyleme hakkin var cunku soz konusu senin sevgilin. He bisi olcagindan mi hayir. Soyle dusun bisey olcak olsa o askerdeki adam rahatsiz olurdu basta. Asker psikolojisi var bi de, delirirdi orda dusunmekten. Ama emanet etmis guvenmis kardesine hakli olarak. Yine de abi kardes bile ayni odada kalmiyor belli bi yastan sonra. Rahat edemiyorum diye soylesin anne babasina erkek arkadasin, durum degisir herhalde

Babası istemiyormuş görüşmelerini bile sık sık ama kız ailesinden habersiz herhalde.

Dediğim gibi senin ne o kızın ailesine ne de sevgilinin annesine birşey demeye hakkın yok, yani sonra sen kötü olursun o bakımdan.
Yapılacak tek şey erkek arkadaşının annesine bu konuyu ciddi bir şekilde söylemesi veya direkt o kıza söylemesi.
Gelse akşama kadar dursa gitse sen sorun yapmacaksın, senin rahatsız olduğun şey onun gece orada kalması anlıyorum.
En azından bunu belirtsinler.

Back
X