• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off napıcam artık ben ya

Senin mudahil olacagin bisey yok bu durumda. O onlarin aile meselesi. Sen de aileden degilsin. Icine sinmiyosa yoluna bak.

yengesi dedğiniz insanın annesi babası yok mu. kızlarına bir şey demiyor mu. ve o kız daha ortada hiç bişey yok orada nasıl kalabiliyor.erkek arkadaşınızın aileside genişmiş biraz

Öncelikle küçük hanımın üstüne biraz fazla giden arkadaşlar olmuş yakıştıramadım. :20:

Şimdi sana gelince sakın öyle anne baba aramak gibi kötü bir şey yapma dediklerine göre zaten kız tarafının ailesi istemiyor vallahi biter ilişkileri.
Sevgiline de düzgünce kalp kırmadan. Ama onunda durumundan rahatsız olmadığını düşünüyorum sanane gibi tepkiler verecektir. Şu olayın neresinden tutsak elimizde kalıyor ama kızı hiç beğenmedim doğrusu neden kendini bu kadar aileye benimsetmeye çalışıyor ki hem olacağından değil pat diye pijamayla neden kendinden sadece 4 yaş küçük birinin odasına giriyor. Çok ayıp çok kız bayaa genişmiş doğrusu. :ssz:

Back
X