• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off napıcam artık ben ya

Dediğim gibi senin ne o kızın ailesine ne de sevgilinin annesine birşey demeye hakkın yok, yani sonra sen kötü olursun o bakımdan.
Yapılacak tek şey erkek arkadaşının annesine bu konuyu ciddi bir şekilde söylemesi veya direkt o kıza söylemesi.
Gelse akşama kadar dursa gitse sen sorun yapmacaksın, senin rahatsız olduğun şey onun gece orada kalması anlıyorum.
En azından bunu belirtsinler.

Zaten konu söylendi annesi çok güler yüzlü diye kız onları kullanmaya başladı. O kadar aptal değilim hangi aklı başında insan sürekli sevgilisiyle gittiği yere kardeşini kuzenini falan götürür kız yiyici. Erkek arkadaşımda biliyor konuyu ama yediremiyor.

ya oncekı konuna baktım 17yasındasın daha... canım bunlar ıcın kafanı yormaya değer mı_?? profıl bılgılerıne lısans mezunu ve mumessıl yazmıssın bende ona ıstınaden yazdım acıkcası cevapları. ŞİMDİ sen bunları bır kenara bırak çook küçüksün unıv. hazırlanıyormusun bılmıyorum hazırlan kafan aklın okulun ve mesleğinde olsun, etrafında kaliteli insanlar olsun ki böyle seylerle ugrasma.. lütfen bu yıllar tekrar gelmez TEK HEDEF UNIVERSITE OLMALI.

Lise son sınıfım , ablacım haklısınız haklı olmasına o konuda bir şey diyemem ama şurda yaşım olmuş 18 benimde kendime göre bir gelecek planım hayalim var o erkek arkadaşımla istiyorum seviyorum . Bir yılışık kız yüzünden elimden gitmesini istemiyorum ama kız aklına giriyor . Bir keresinde alışveriş merkezinde görmüştü bizi sevgilime ısrar etti durdu hadi eve götürelim senide vs vs diye. Tiyatroya gittik nerdesiniz siz neden gelmedi diye bana mesaj attı. Benim de bir sabrım. Bir şey olacağından değil ama o kızdan beklerim zaten minyon duruyuor yaşını göstermiyor.

Bu kızın annesi babası yok mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne değişik bir ilişki bu ya.Ne münasebet kimse benim eşimle aynı oda da uyuyanaz.Valla haklısın insanlar kendi başlarına gelse ağlar sinirinden sana burda sakin ol falan demezler.Ben olsam çeker giderim sevgilimin annesine anlatırım öyle giderim

Ne değişik bir ilişki bu ya.Ne münasebet kimse benim eşimle aynı oda da uyuyanaz.Valla haklısın insanlar kendi başlarına gelse ağlar sinirinden sana burda sakin ol falan demezler.Ben olsam çeker giderim sevgilimin annesine anlatırım öyle giderim

Haklısın be. Ama inan napıcam bilmiyorum.

Sevgilimin müstakbel yengesi olmayan yengesi evlerinden çıkmamaya devam ediyor. Sevgilimle konuşmuştum annesine olayı demiş rahatsız oluyorum sevgilimde rahatsız oluyor diye annesi de anlayışla karşılamış haklısın demiş konuşurum falan demiş. Ama benim arkamdan ne işler çevriliyor. Dün buluşmuştuk sevgilimle laf lafı açtı yengesinin ismini vermiyeyim annem bugün... ablayla alışveriçe çıktı dedi bende sizde kalır yine dedim kinayeli şekilde hayır gidicek dedi bilin bakalım ne oldu. Biraz önce kameradaydık. Müstakbel sevgilimin istenmemiş olan yengesi elbiseli pijamasıyla odaya girdi sevgilimin önüne kahvaltı tepsisi koydu. Pijamasını biliyordum facede falan görmüştüm sevgilime dedim hani sizde kalmıycaktı diye o da biraz önce geldi dedi. Beni resmen aptal yerine koydu pijamayla geliniyor dimi zaten eve. Ben de hiçbir şey demedim bu sefer suçlu olduğunu biliyor durdu durdu çok abartıyorsun dedi. Ne yapayım şimdi ben. Kurtuluşum yok mu benim bu kızdan ya. Evlerinden çıkmıyor hala onca şeye rağmen. Bitirmeli miyim ilişkimi artık sabır taşı olsa çatlardı. Ben çok kıskanç biriyim. Sevgilimin abisi askerde olduğu için kız evlerinden çıkmamaya devam ediyor.
Artık iyice sinirlerim hopladı elim ayağım titriyor resmen ben çok kıskanç biriyim razı gelmiyor gönlüm sevgilimden 4 yaş büyük biriyle aynı evde aynı odalarda kalmasına. Lütfen abartıyorsun diyecek insanlar kendini benim yerime koysun.

Artık kesin bir çözüm istiyorum çok sıkıldım.

valla haklısın bacım ben olsam ben de aynı kıskançlığı gösterirdim. bence sevgilin annesinin lafına da bakıyor olabilir. kesin bir dille bu iş böyle devam ederse bitireceğini söyledin mi? ay ne saçma yaa, hem o kız arada söz nişan bile yokken nasıl gelebilir ve kayınvaliden buna nasıl göz yumar? bizim burda olsa dedikodu olur diye eve sokmazlar yeminle :20:

bence sevgilin o kız varken eve uğramasın, onun kaldığı geceler evde kalmasın. böyle yapmasını söyle. o öyle yaptıkça belki annesi de kızı artık davet etmez gece kalmaya. nedir bu ya, arada resmiyet yokken, kaldı ki olsa bile asla sevgilimin evinde kalmasını istemem kızın. hele ki abisi yokken.

sevgılınınde cok umrundaydı sankı,senın huzursuzluğun..

herkes halınden memnun bence! sen orda kudurduğunla kalcaksın ınan..

Of bee biz şu erkekler için fedakarlıklar edelim yaptıklarına bakın

aynısı benım basıma gelmıstı..

ben kocamla nısanlıyken,erkek kardesı dul bı kızla sevgılı olmaya başladı..

kızın anası babası yok,bunların evınde kalmaya başlamasınlar mı!

bıde kız arada kendı kız arkadasınıda getırır oldu orda kalmak ıcın..

yanı sankı nısanlıma da es bulundu:S

ben bunu duyunca dötumu yırttım,o kız o evden gıtmeden..ben bıdaha sıze adımımı dahı atmam!

ne münasebet,elın kızının o evde ne ısı var!

velhasıl suan 3 buçuk yıllık evlıyım..o kız hala kaynımın hayatında,imam nıkahlı yasıyolar..ben hala onunla görüşmem..

Of bee biz şu erkekler için fedakarlıklar edelim yaptıklarına bakın

ablacığım sen 17 yaşındasın daha hangi erkek için ne fedakarlığı allah aşkına? kendin için ne yapıyorsun da sevgilin için yapacaksın? sevgilinin ailesi tabi ki takmaz seni, reşit bile değilsin kim seni neden ciddiye alsın? madem kendine bir gelecek çizmek istiyorsun eğitiminle başla işe, birilerine fedakarlık yaparak değil.. çünkü şimdi yapacağım fedakarlık ileride zorunluluğun olacak.. bir de 2-3 senelik geçmiş demiş yahu..

Sevgilimin müstakbel yengesi olmayan yengesi evlerinden çıkmamaya devam ediyor. Sevgilimle konuşmuştum annesine olayı demiş rahatsız oluyorum sevgilimde rahatsız oluyor diye annesi de anlayışla karşılamış haklısın demiş konuşurum falan demiş. Ama benim arkamdan ne işler çevriliyor. Dün buluşmuştuk sevgilimle laf lafı açtı yengesinin ismini vermiyeyim annem bugün... ablayla alışveriçe çıktı dedi bende sizde kalır yine dedim kinayeli şekilde hayır gidicek dedi bilin bakalım ne oldu. Biraz önce kameradaydık. Müstakbel sevgilimin istenmemiş olan yengesi elbiseli pijamasıyla odaya girdi sevgilimin önüne kahvaltı tepsisi koydu. Pijamasını biliyordum facede falan görmüştüm sevgilime dedim hani sizde kalmıycaktı diye o da biraz önce geldi dedi. Beni resmen aptal yerine koydu pijamayla geliniyor dimi zaten eve. Ben de hiçbir şey demedim bu sefer suçlu olduğunu biliyor durdu durdu çok abartıyorsun dedi. Ne yapayım şimdi ben. Kurtuluşum yok mu benim bu kızdan ya. Evlerinden çıkmıyor hala onca şeye rağmen. Bitirmeli miyim ilişkimi artık sabır taşı olsa çatlardı. Ben çok kıskanç biriyim. Sevgilimin abisi askerde olduğu için kız evlerinden çıkmamaya devam ediyor.
Artık iyice sinirlerim hopladı elim ayağım titriyor resmen ben çok kıskanç biriyim razı gelmiyor gönlüm sevgilimden 4 yaş büyük biriyle aynı evde aynı odalarda kalmasına. Lütfen abartıyorsun diyecek insanlar kendini benim yerime koysun.

Artık kesin bir çözüm istiyorum çok sıkıldım.

Canim benim anladigim senin nisanlin rahatsiz degil bu durumdan. Artik sana yalan soylemeye baslamis seni idare etmeye calisiyor. Istemese ne ayni odada kalirlar nede pijamayla oyle pat diye yanina gelebilir tavrini koymuyor belliki memnun sen sus diyede seni idare ediyor gordugun halde sabah geldi gibi yalanlarla gecistiriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kız "yenge" bile değil(sen o şekilde vurgulamışsın) peki sen tam olarak "ne" olarak onların evine girip çıkan insana karışıyorsun? Onlar sözlü resmiyet yok diye yakınmışsın..sizin resmiyetiniz ne?

Ayrıca babasına söylemeyi düşüncek kadar gözünün dönmesi ağır özgüvensiz olduğunun göstergesi..sen pijamalı yenge bile olmayan yengeyi boşverde, şu özgüven problemi için yardım al..

Yaşın daha çok küçük. Benden sana abla tavsiyesi; KARIŞMA... Sana ne milletin evine girenden çıkandan kalandan. Daha 17 yaşındasın. Adam senin sadece sevgilin. Adamın annesi evde. Eve girip çıkan kadın da sevgilinin abisinin sevgilisi. Karışmak sana düşmez. Diyelim ki kız çok fettan bir kız ve yemeyecek içmeyecek kendinden dört yaş küçük adama asılacak, senin sevgilin askerdeki ağabeyinin kız arkadaşına yüz verecek kadar karaktersizse zaten sen o evin kapısına kapan kursan ne fayda.... Biri senin evine girene çıkana karışsa hoşuna gider mi. Bir şekilde annesi duysa senin baskılarını ve sana 'haddini bil' dese ne yapacaksın. Çünkü yaptığın gerçekten had bilmezlik. Sakın yanlış anlama seni kırmak için demiyorum bunu. Sadece hiçbir şekilde hakkın olmadığı halde birinin girenine çıkanına karışmak bu şekilde tanımlanır. Bu şekilde hem sevgilini hem de sevgilinin ailesini kendinden soğutmakla kalmış olursun arada sen kapı dışarı edilirsin benden söylemesi. Belli ki kız aileyle samimi. Anneyle alışverişe gidip evlerinde kaldığına göre de durumları ciddi ve araları da iyi. Dediğim gibi bu sorunu uzatıp üstlerine gidersen en fazla sen kaybedersin.

o kızı boşverde ben ce başta sorun senin sevgilinde o durumundan memnun anladığım kadarıyla...
o tavrını koysa ne aynı odada kalabilirler nede pat diye odasına gecelikle dalabilr...
sen sinirini bozduğunla kalıyorsun herkes durumundan memnun...

Farkinda misin sen de "sevgili"sin. Aile o kizi yakin gormus bi sekilde iclerine almislar. Karisamazsin. Sozlusu olsan bile... Ancak karisi oldugunda soz hakkin olabilir.

Pijamayla dolasmis sana ne? 5 gun orada kalmis. Soz hakkin mi var? Sevgilin o senin esin degil. Ha ayni odalarda yatiyorlarsa problem cok buyuk zaten. Onu da sevgilinle cozeceksin. İs iyice cirkinlesmis zaten.

Daha 17 yasindasin gelin moduna girmissin. Okumuyor musunuz kizim siz? Hayalleriniz bunlarla mi sinirli? Dertleriniz bu mu? Az ulke gundemini dunyayi felsefeyi falan takip edin. Alla allaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya yok ben bu insanları, hele ki bu kızları gerçekten hiç anlayamaz oldum ya.
Arkadaş ortada bırak nikahı, istenme sözlenme durumu bile yok. Hele ki askerde olan sevgilinin bekar delikanlı bi de kardeşi var.
Sen ne cüret sevgilin evde değilken rahat rahat gelirsin de üstelik bi de pijamalı halde dolanırsın evde.
Valla ya biz çok gelenekçiyiz ya da bu insanlar gitgide genişledi ben anlam veremiyorum!

Ahh arkadaşım seni de çok iyi anlıyorum çünkü benm nişanlımın abisinin Rus sevgilisi de yaz tatillerine geldiğinde nişanlımlarda kalıyodu ve ben huzursuzluktan ölüyodum.
Neyse ki artık kurtuluyorum, yazın evlenicez de o kızın varlığı beni eskisi kadar rahatsız etmicek :23:

Ama senin durumuna ne desem ki bilemedim. Ne söylediysen fayda etmemiş, kızın rahatlığından eksilen yokta artan var anlattıklarına göre.
Ve bence bu durumu üstelemeye devam edersen nişanlın snn o kızı kıskanmaya başladığını düşünerek savunmaya da geçebilir. Çünkü bu erkekler gerçekten bzm kadar hassas değil -'kıt' !!! :41::41::41:

Cümle cümle okudum okudukça şoka girdim resmen hem ortada resmi bilşey yok hem aynı odada kalıyorlar öylemi bide pijamayla dolaşıyor evin içinde bekar oğlan var evli bile olsa bu hiç hoş değil kaynınız diyorum artık bişey bulamadım o nasıl razı bu duruma ayrıca annesi ne yapıyor valla çıldıracam şimdi ben olsam ortalık çoktan ayağa kalkmıştı

pardon ben 17 yaşında olduğunu bilmiyordum
Sözlüsünüz de böyle kendi aranızda mı sözlendiniz Yapıyorlar ya öyle.
Öyleyse karışma. Hakkın yok çünkü.
Tamam yaptıkları çok kötü. Ne olursa olsun yengesi değilse eğer nikah yoksa kalmaması lazım.
Annesinde,sevgilinin ailesinde suç.
O kızın ailesinde suç
Şayet resmi ise sözünüz sevglinizde konuşabilirsiniz ciddi ciddi.

Son düzenleme:
Back
X