off nasıl üstesinden gelicem:S

sinem_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
36
1
86
41
Sakarya
selam arkadaşlar ya benim 1 problemim vardı...1 senelik evliyim ve eşim şehir dışında çalışıyor ayda bir kez (2 sene boyunca olucak)geldiğinde beraber oluyoruz fakat o gelince günde 1 kezle yetinmiyor bazen 5 e kadar cıkıyor ama bu her seferinde oluyor:(ve ben acı cekiyorum 2 den sonra ...yani bu normalmi günde bu kadar yapıp acı cekmemek ?o anlayıslı acıyor diince bırakıyor ama demesemde devam ediyor üzmek istemiyorum beni cok sevdiğini yıllarca beni beklediğini biliyorum...ama ayda bi kez geliyor bu da var 2 den sonra acı olması normal mi yanma falan hissediyorum ?şimdiden teşekkürler günde ne kadar yapmak normal :Sbenneyaptımkibenneyaptımki

cekiniyorum diyosunda,esin o senin niye cekiniyosunki,aciyosa soyle,2 ile idare etsin artik,,,,belki kuruluktan oluyodur,kayganlastirici kullan,,,,,yok ondan degil diyosan bi doktora gorun,,,

canım öncelikle eşine hak vermen gerek
ayda bir kez gelip 5 defa diosun gayet normal
gıttıgı yerlerde baska kadınlarla beraber olup ewe gelince seninle
1 kere yapması daha cok canını acıtmaz mı?
asıl soruna gelınce bendede yanma oluuyodu :(
sebebi de şu boşaldıktan sonra meniler güzel temizlenmezse (penisten)
yanıyo.. bız böyle bi çözüm bulduk ve hiç yanma yok artık
ıslak mendil bas ucunda dursun canım

Son düzenleme:
sağolun zaten korunuyoruz przer.le o mu yapıyo dedik acaba bide onsuz deneylim dedik ama içeri bosalmadan dısarı bosalarak onu da denedik yok yok tahriş falan oluyor mu diye düşünüyorum bazen cünkü cildim cok hassas acaba bi ilaç tarzı 1sey sürsem yapmadan once olur mu ki

selam arkadaşlar ya benim 1 problemim vardı...1 senelik evliyim ve eşim şehir dışında çalışıyor ayda bir kez (2 sene boyunca olucak)geldiğinde beraber oluyoruz fakat o gelince günde 1 kezle yetinmiyor bazen 5 e kadar cıkıyor ama bu her seferinde oluyor:(ve ben acı cekiyorum 2 den sonra ...yani bu normalmi günde bu kadar yapıp acı cekmemek ?o anlayıslı acıyor diince bırakıyor ama demesemde devam ediyor üzmek istemiyorum beni cok sevdiğini yıllarca beni beklediğini biliyorum...ama ayda bi kez geliyor bu da var 2 den sonra acı olması normal mi yanma falan hissediyorum ?şimdiden teşekkürler günde ne kadar yapmak normal :Sbenneyaptımkibenneyaptımki

canım aynı sorun bendede var...
ikinciyi kaldıramıyorum acı veriyo...:çok üzgünüm:

kayganlaştırıcı jel al canım, sürtünmekten oluyor, bende yeni evliyken mantar olmuştum bu yüzden, fazla ilişkinden ordaki yararlı bakteriler ölüyormuş sanırım buna benzer bi açıklaması vardı

komik olan ne ki canımın yanmasımı selma_selma? diğer arkadaslarım teşekkür ederim önerilerinizi deneyeceğim jel ya da doktor ..aman doktora gidipte bunu söylemek çok zor utandırıcı yahu:( peki jeli her yapıstamı kullanmalıyım yoksa başta 1 kez sürmem yeterli olur mu hiç denemedim bilmiyorum arkadaslar?

bence güzelim sen vajinal florayı düzenleyecek bişi kullan
ama şöyle bişi de var tabii..belki de bir enfeksiyon var..istersen önce doktora git..bişi yoksa onu kullan

sinem_s canım ben sana komiksin demedim ki,meltem 07 nin yazdığı "dikkat et motoru bozmasın" demesine güldüm.Farkındaysan onun yanıtına cevap verdim.Kimsenin canının yanması hoş değil tabiki,ama yanlış anlaşıldıysam kusura bakma canım.Geçmiş olsun.

Back
X