off ! ne doğru bilemiyorum

07marla34

Her hata bakiredir tekrarı zevke girer
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
1.141
1.213
133
iyi geceler.şimdiden hatalarım affola telden yazıyorum. 13yıllık evliyim birde çok zor eşim.
Ben narsist olduğunu düşünüyorum her zaman o haklı her zaman karşıdaki suçlu ufacık bir tartışmada ortalığı yangın yerine çeviriyor.
her kavgada "boşanıcam bu evlilik bitti” deyip ailesinii aramalar Allahtan ailesi çok iyi hep yanımdalar 13 senedir kv, görümce, elti hiç kimseyle hiç sorunumuz olmadı hepsi bana destek sağolsunlar.
Bebeğimizin sağlık sonunu oldu . ameliyatlarda 1ay , kimi zaman 15gün toplamda 3 aydanfazla hast kaldık gelir çocuğu sorar oturur giderdi bigün kızdım insan bi hatrımım sorar morall verrir diye " sıkıntım bana yeter senim pışpışlıcam ”dedi hala içim acır.

Son olayda grip gibiyim diye sabah akşam sarımsak yiyordu bende akşamları yeme koku oluyor günde bir kere yeter dedim kızdı keyfimdenmi yiyorum hastayım falan bağırdı bende sonra başka şeyle ilgili sorduğu soruya cvp vermedim tekrar sorunca hatırlamıyorum dedim bağırarak üstüme saldırdı çocukların gözü önünde çocuklara rağmen bana şiddet uyguladı inanin tüm durum bu kolumu arkaya burktu kaç ağrıdı
kadın cinayetlerinde erkeklerr hep empati kuran kadınlar kim bilir ne yaptı da adam öidürdü diye düşünen biri
Şu an ben yaza boşanmak istyorum artık yoruldum kaldıramıyorum neden yaza dersenniz büyüklern okulu var ufaklık tedavi görüyor şimdilik düzenleri bozulnasın diye beni nasıl süreç bekliyor fikirlerizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Gecmis olsun oncelikle. Uzuldum durumunuza. Insan 13 yillik esine cocuklarinin gozu onunde siddet uygular mi ya. Cok yazik. Esiniz insanligini yitirmis. Hakkinizda en hayirlisi olsun.

kadın cinayetlerinde bile empati mi kuruyordunuz? =) mükemmelmişsiniz. durumunuza üzüldüm, o müsvette heriften tiksindim, o herifi çoktan boşayıp ağzına etmediğiniz için size de çok kızdım ama öldürülen kadınların arkasından "acaba ne yaptı da kocası öldürdü" diye düşünen bir insan olabildiğiniz için de sizle empati yapmak pek içimden gelemedi açıkçası.

boşanırsanız bu adama çok büyük bir iyilik yapmış olacaksınız, boşanmazsanız da kendinize çok büyük bir kötülük..

şartlarınız nedir bilemiyorum ama 4 çocukla hayat çok zor, çok iyi düşünün ve kararı kendiniz nasıl iyi hissedecekseniz öyle verin

umarım yaza kadar her şey düzelir..

sevgiler..

mesajınızı da yanlış anlamış olmak istmem, kadın cinayetlerinde empatiyi siz mi eşiniz mi kuruyordu?
her halukarda bu herifi bir an önce hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ediyorum elbette. hatta lütfen şikayetçi de olun darptan.

empatiyi eşi kuruyormuş canım, kendisi değil

xx 9 arkadaşım yavaş gelin kendim bahsetmedim eşimden bahsetim

Kocası boyle düşünüyormuş yanlış anladiniz sanırım

Kadin cinayeti isleyen erkeklere karsi empati duyup kadin kimbilir napti diyen esinmis pardon .. ben oyle adamla yasamaya korkardim acikcasi

ikinci kez okuyunca farkettim, çok özür dilerim. zaten ben de bir kadının öyle düşünebileceğine ihtimal vermek istememiştim.
dediğim gibi, o adamdan boşanın ve darp raporu da alarak şikayetçi olun, böyle birine hayatınızın bir dakikasını bile vermemelisiniz.

4 çocuk ne yapcam gücüm yetcek mi bilmiyorum böylede sonunda hastaluk sahibi olcam biliyorum

maalesef mesleğim yok nafakayı düşünüyordum zaten bebeklerle nasıl çalışabilirim

Her bir cocuktan dewlet 250 tl nafaka weriyor.1000 tl eder o nafakayi wermek zorunda wermezse hapis war. 1000 tl ile qecinebilirmisin.

evet nafakayı paşa paşa vermek zorunda ayrıca psikolojik ve fiziksel şiddet dolayısıyla hem kamu davası açılır hem de tazminat davası açabilirsiniz.

bu arada siz de çalışmaya başlayabilirsiniz. çalışmak istedikten sonra bir sürü yol var. yemek yapabilirsiniz mesela. ev yemekleri yapıp satabilirsiniz. yaptığınız başka şeyleri (el işi gibi) satabilirsiniz. o arada ailenizin yanında kalabilirsiniz.
bi yandan liseyi, üniversiteyi bitirebilirsiniz. kendinizi neden çaresiz göresiniz? yapılacak bir sürü şey var.

bende öyle düşünüyorum hele bir yaz gelsin görelim mevla neyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…