kadın cinayetlerinde bile empati mi kuruyordunuz? =) mükemmelmişsiniz. durumunuza üzüldüm, o müsvette heriften tiksindim, o herifi çoktan boşayıp ağzına etmediğiniz için size de çok kızdım ama öldürülen kadınların arkasından "acaba ne yaptı da kocası öldürdü" diye düşünen bir insan olabildiğiniz için de sizle empati yapmak pek içimden gelemedi açıkçası.
mesajınızı da yanlış anlamış olmak istmem, kadın cinayetlerinde empatiyi siz mi eşiniz mi kuruyordu?
her halukarda bu herifi bir an önce hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ediyorum elbette. hatta lütfen şikayetçi de olun darptan.
Kocası boyle düşünüyormuş yanlış anladiniz sanırımkadın cinayetlerinde bile empati mi kuruyordunuz? =) mükemmelmişsiniz. durumunuza üzüldüm, o müsvette heriften tiksindim, o herifi çoktan boşayıp ağzına etmediğiniz için size de çok kızdım ama öldürülen kadınların arkasından "acaba ne yaptı da kocası öldürdü" diye düşünen bir insan olabildiğiniz için de sizle empati yapmak pek içimden gelemedi açıkçası.
Maddi durumunuz nasıl?mesleğiniz var mı?4 çocuk ne yapcam gücüm yetcek mi bilmiyorum böylede sonunda hastaluk sahibi olcam biliyorum
Aileniz yakınınzda mı?maalesef mesleğim yok nafakayı düşünüyordum zaten bebeklerle nasıl çalışabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?