off ! ne doğru bilemiyorum

Bence yazı beklemeyin bosanmak icin. Cocuklarinizi düşünüyorsunuz ama onlarin su an bulunduğu ortam da maalesef cok sağlıkli gorunmuyor.

Olay yeni ise darp raporu alin.
Cocugum olmadigindan ve egitim sektorunde bulunmadigimdan pek anlamiyorum ama yariyil tatilinde de ayrilamaz misiniz?

Sizin bosanmayi istedignizi ogrenirse daha da sacmalayabilir.
Ustelik siz bu dusuncedeyken muhtemelen yakin davranmazsiniz, siddeti artmasin?

Yerinizde olsam hazir 1.donem bitmisken ayrilirdim hemen.

Ayrica tarayici gecmisinizi silmeyi unutmayin.

ailemin yakınında ev tutmayı istiyorum zaten küçük belde lerde cafe pastane açmak gibi düşünceem var çünkü orda yok böyle biyer

Hanimlar yıkıcı deqil yapici olalim bir yuwayi kurmak zor yıkmak çok kolay yaza kadar kafasına taş düşerde belki eşi duzelir :)

Hanimlar yıkıcı deqil yapici olalim bir yuwayi kurmak zor yıkmak çok kolay yaza kadar kafasına taş düşerde belki eşi duzelir :)
13yil beklemis daha neyi bekleyecek?
canini ve cocuklarini kurtarsin en azindan.

adam yikacagini yikmis, geriye resmiyete dokmek kaliyor.
simdiye kadar devam ettiyse bu cok acik ki kadin alttan aldigi ve sustugu icinmis.

Sinirli haller küsüp konusmamalar tripler filan neysede çünkü bunlar belki düzeltilir umut olabilir.ama şiddet isin içine girdiyse ve sen ona öyle korktuğunu belli ettiysen yada sesin cikmaz bir adim atmazsan her tartismada artik sana şiddet uygular .çocuklarnngozu önündede yapmış hem senin hem cocuklarinin geleceği kotu etkilenir bundan .çocuklar şiddeti normal görür. Sende her dk düşün idare et durumundan hasta olursun.bence boşanmalisin.hem de hemen.bencebu ddurumu eşine yalnizkende soyleme tvdeki gibi kadin cinayetine sebep olabilir.esin oradaki adamlarnicin bile naptiysa diye kadjni suclamjs.boşanmak istediği için ölen kadinda az değil.

bende strese bagli dürtü kontrol bozuklugu var yillardir kaş kopariyorum istemdışı dr. İlaç dedi bu sıkıntılarla birlikte antiddeprasan kullanmayı istiyorum

oyle dusunen sanirim eşi yani, empati kuran..

Cok uzuldum bir an once cikarin hayatinizdan

desteğiniz sağolun arkadaşlar, merak ettiğim mahkeme sürecine girersek
ne yapmam lazım çocuklar onaverilme ihtiimali var mı avantaj ve dezavantajlarım needir

Ayriligi düsünmeden önce psikolojik yardima ikna etseniz esinizi?
Faydasi olur mutlaka.

daha önceden gittik dr.ilaç kullanması gerektiğini söyledi .ilac reddetti dr.un tavsiyelerinede de ben böyleyim ben buyum vs. vs. diye ye cvp verdi

hanımlar nafaka ve velayette avantajlarım ne dejavantajlarım hukuk şiddettin olduğu boşanma davalarına nasıl bakuyor

küçükler anne çocuğy daha büyülerde10 yaş üstü seçme hakları varmı diye merak ediyorum o bırakın çocuk kendine bile bakamaz

iyi geceler. eşim yanıma geldi ne istiyormuşum boşanmak istemiyorsan gıkın çıkmıcak ona karışıp laf söylemicekmişim o aslın da boşanmak istiyormuş da babası istemiyormuş bende beni şiddetle yola getiremessin fino köpeğin olmucam boşanalım dedim

Eşiniz olacak o herifi bi temiz dövesim geldi ama öyle böyle değil!! Kalınca bir merdaneyi kafasına indireceksin ki rahatlasın çünkü dayak istiyor!!

Bir an önce kurtulursunuz umarım..

boşanonca zaman geçince dayak yemişten beter olucak bence

Kendin ve cocuklarin icin Bosanmalisin..
Adamin ne yapacagi belli degil bakarmisin empatiler felan , Allah korusun..
Cocuklarinda huzurlu ortamda buyumesi adina zaman kaybetmeden ayirin yollarinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…