- Konu Sahibi PessiMisst.91
-
Aklı hala sendeyse çok uzun sürmez zaten bu durum.
İnşallah düzelir canım durumunuz
arkadaşlarıyla buluşunca bana mesaj atamayan adamı bi tepiklerim bi daha tepiklerim :mymeka:
merhaba arkadaşlar ufak bi sorunum var..
biz hafta içi mesajlaşamıyoruz benimki yurtta kalıyo fırsat bulunca arıyo öle idare ediyoz işte.. normalde iki üç kez arayan bu hafta 1 kez aradı ve dün yurttan çıktı yani tel.ini aldı mesaj atmadı ben mesaj atıncada kısa kesip işim var dedi bikaç saat sonra aradı mesaj atamam uyucam dedi yorgunum dedi malum dersaneside war ertesi günü .... bugünde aradı dersane çıkışında arkladaşlarıyla buluşcakmış mesaj atamam dedi ihmal ediyosun beni filan deme diye söleyim dedim filan dedi ... :S bu ne şimdi ya ne yapmam gerek hiç bişeyde diyemedim tmm dedim sadece... =( ihmal etmenin sebebi ne diye sorcaktım ama o dediğinden sonra soramam artık ...
Yeni arayışlar içine girmiş olabilir
senin fazla ilginden sıkılıpta da böyle davranıyor olabilir
sessiz kalıp onun neler yapacagını gözlemlemelisin
zor ama biliyorum kesinlikle sessiz sakin kal
ama avucunun içinde kenarlarda biyerlerde onu
bekleyen biri olarak degil..
sende bahaneler uydur
bi süre sonra da acıkca konuş..
Ayyy nasıl katlanıyorsunuz bu erkeklere aklım almıyor siz gençler!
Yurtta kalması aramasına engel oluyor,arkadaşları ile buluşunca mesaj atamıyor..akannehir
Sıkılmıyorsanız bu gariplikler dünyasında devam edin yaşamaya..kaydirigubbakcemile
hiç böyle yapmazdı ki ama bu sefer böyle yaptı onun için açtım bunu ne yaptığını anlamak için..
arkadaşlarıyla buluşunca bana mesaj atamayan adamı bi tepiklerim bi daha tepiklerim :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?