Off off emren anneler yardım

Gamze0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
87
10
38
34
Aydin
Emziren anneler lütfen bakarmısınız emzirirken sigara içtiniz mi içtiyseniz ne gibi zarar gördünüz günde kac tane içtiniz

Emziren anneler lütfen bakarmısınız emzirirken sigara içtiniz mi içtiyseniz ne gibi zarar gördünüz günde kac tane içtiniz
Çok uzun yıllar sigara içen biri olarak ne hamileliğimde ne de emzirirken içtim.2 aylıkkken sütüm kesildi hopp sigaraya tekrar başladım.çok sinir stres yapmamaya çalışın ve bırakmaya çalışın.olmuyorsa günde 3 taneyi geçirmeyin.hamileliliğimde doktorum sigarasızlık çok sinirli yapacaksa 3 taneye kadar izin vermişti.

Ben ictim bisey olmadi diyenler olucaktir. Ama simdi bisey olmasa bile ilerde ne olacagi neye sebep olacagini bilemezsiniz. Cok buyuk sorumluluk

Sigarasızlık çok sinir yapacaksa papatya-melisa çayları için. Bebeğe gaz filan yapar mı onu araştırın tabi.

Sakın ama sakın yapmayın. Vücudunuza aldıklarınız sütünüz ile bebeğiniz geçiyor.onun besin kaynağı sizsiniz ve sigara ile mi beslemek istiyorsunuz?

Sigaranın içinde 5000nin üzerinde zehirli madde var.
Sigaranın zararları öyle hemen gözle görülen zararlar değil.sigara içen insanlar hemen ertesi gün kansere yakalanmıyor.yılların birikimi oluyor bu durum.

Olası zararları yazayım:
Temelde hücrenin işleyişini bozarsınız.buna bağlı olarak çocuğun kalp damar hastalıkları,astım gibi solunum yolu hastalıkları ve kanser hastalığına yakalanma olasılığı artar.

İçme sakın , sütün tadını bozuyor ve bütün vitaminleri öldürüyor

İlla sigara içicem diyorsanız, bebeği emzirmeyin bari, nikotinli sütün ne faydası olacak.
Tercih sizin ya sigara ya evladınız.

Manyak misin tabii ki bir zarari olmaz.

Soruyorsunuz bir de ya. Nikotin icireceksiniz kucucuk bebege. Hani anneler evlatlari icin canini verirdi? Bir sigarayi nasil birakamazlar.

cok mu derdiniz var? bu olsun derdiniz.. goz gore gore o cocugun vebalini almayin.ondan sonra baska konularla burda oof of yaparsiniz asil.cocugu olmayan bir suru insan var burda. size nasip.etmis Allah?boyle mi koruyacaksiniz onu

Herkez kendi yaşadığını biliyo malesef bende istemiyorum ama içiyorum içmeyene içme demek kolay ben burda içen arkadaşlar dan fikir almak için soru sordum

cok bisey yasiyomus gibi konusmayin yaa. annelik fedakarlik ister. sizde de o yok kusura bakmayin.

Ben bebeğim 2 aylıkken bıraktım hamileykende günde 2 adeti hiç geçirmedim. Emzirirken sütümün azaldiğini farkettim ve 3 aydir sigra kullanmiyorum, her şekilde bebek zarar görüyor. Sadece emmesinde değil kokusundan bile. Bence sende bir an önce birakmalisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…