Off off..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar çok daraldım bunaldım...ssıkıntılarim da var zaten...eşim de geç geliyo duvarlar üstüme üstüme geliyor ne olacak bu böyle..

Ne skintiniz var? Esiniz neden gec geliyor? Siz calisiyor musunuz? Evdeyseniz kitap okuyun,dinlenin. Bebis dogunca ararsiniz bu sakin gunleri.

Ne skintiniz var? Esiniz neden gec geliyor? Siz calisiyor musunuz? Evdeyseniz kitap okuyun,dinlenin. Bebis dogunca ararsiniz bu sakin gunleri.
Doğum iznine ayrıldım eşim işimden dolayi geç geliyo..ailemin bazi sıkıntilari var o yüzden benim de canim sıkılıyor..evde de yalnızım çok daralıyorum bebek gelse de yoldaş olsa bana...

Sorunu yazmamışsın ayrıntılı.
O zaman genel bi yorum; süt pişir içine bal ekle uzat ayaklarını üstüne hafif bi polar ört komedi filmi aç keyfine bak.
Bebiş geliyor ya son günlermiş ondan daralıyorsundur. Doğumdan sonra yoğun olcaksın şimdi sessizliğin sakinliğin tadını çıkar.

Doğum iznine ayrıldım eşim işimden dolayi geç geliyo..ailemin bazi sıkıntilari var o yüzden benim de canim sıkılıyor..evde de yalnızım çok daralıyorum bebek gelse de yoldaş olsa bana...
Canim dedigim gibi ararsin bu gunleri bebis gelince zaten basini kasiyacak vaktin olmaz. Ailen insallah en kisa zamanda feraha cikar sorun ne bilmiyorum ama, sen duani et, meditasyon yap mesela kitap oku rahatlarsin. Benim de esim cok calisiyor su saat olmus hala fabrikada, evde 1 yasindaki bebek canavarimla oturuyorum yalnizlik zor. Guzel dogumlar dilerim

bebek gelince 2 dk kimsecikler olmasada uyusam diye bakarsın:))
kıymetini bil bu günlerinin dizi seyret kitap oku..

Bu güzel cevabın için teşekkür ederim...benim canavarımda gelse de babayı beraber beklesek artik..

Bu güzel cevabın için teşekkür ederim...benim canavarımda gelse de babayı beraber beklesek artik..
:) kiyamam, beklersiniz birlikte tabiiki. Biraz buyuyunce odalari dolasir bababababba diye arar babasini,sen de video ceker gonderirsin babasina :) ucarak gelir o zaman.

Kv gorumce elti vs var mi? Yoksa 2 rekat da sukur namazi kil Allah baska dert vermesin insallah

Elti var bi tane sadece...onla da bi problem yok...hayirdir sen dertlisin bu konuda heralde..

Devir totoyu uyu bacım çocuk doğunca uyuyamıyosun.
Bu gunleri çok arıycaksın :)

Devir totoyu uyu bacım çocuk doğunca uyuyamıyosun.
Bu gunleri çok arıycaksın :)
Uyu uyu küflendim ya...herkes böyle diyo..çocuklardan ne çekiyormuş şu anneler ya...ama ben razıyım gelsin bir an önce kuzucuğum..eve neşe ses gelsin bana arkadaş olsun onun yüzüne bakınca her şeyi unutayim..

Bende yalnızdım hamileyken 4 duvar arasında kafayı yememe ramak kalmıştı. Bisey cekmiyoruz canim sadece 3 saat aralıksız uyumak biraz lüks oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…