off şu erkeklerin bozuk ağızları=(

ben eşimin küfrettiğini hatta argo yada kaba konuştuğunu hiç görmedim hatta bazen onun benden daha kibar olduğunu düşnüyorum :)

asla etmez bugüne kadar ağzından salak,manyak ya da lanlı bir kelime bile duymadım ki küfür hayatta etmez opuyorumnanaktan

etmez,pardon etmezdi, sagolsun babamlar akrabalar sag sol duydukdan sonra,o da malesef alisti, nefret ediyorummmmmm boyle kotu sozlerden (

sınırlenınce eder.
aslında bu erkeklerın agzına dıkecen fermuarı, haftalık 1 saat acıcan.
sora cekıcen fermuarı gene

bende edıyom arada :kedi:

çok sinirlenince eder.
askerden yeni geldiğinde en ufak şeye küfrediyordu akannehir, neyse ki eski haline döndürebildim.

benim çok hoşlandığım biri vardı,şimdilerde ise iki iyi arkadaş yada dostuz diyebilirim ama çok açık sözlü birisidir..hatta abartır durumu yanii.sanmıyorum ki hiç bir erkek onun kadar olsun.ben onun bu duurmuna alıştım artık çünkü hali tavrı bu,ona göre dobralık bunun tanımı!

çok sinirlenince eder.
askerden yeni geldiğinde en ufak şeye küfrediyordu akannehir, neyse ki eski haline döndürebildim.

Kuzum seninki geldiğinde etmeye başlamış benimki daha telefonda başladı gelince napıcam hiç bilmiyorumlmaz: Adam o kadar erkeğin içinde teldekinin kadın olduğunu bile unutuyor.İşimiz var gelince:mymeka:

asla etmez bugüne kadar ağzından salak,manyak ya da lanlı bir kelime bile duymadım ki küfür hayatta etmez opuyorumnanaktan

evet aynen öyle..kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda..10 yıldır tanıyorum eşimi;ben kaba kalıyorum onun yanında..çok küfür eden babamsa eşimi askerdeykende etmedin mi,trafikte etmiyo musun gibi sorulara küfre teşvik ediyorkaydirigubbakcemile3

etmez,etmemeli de...
olur da ağzından kaçıracak gibi olursa tutar kendini hatta özür de diler..:asigim:

Ben küfür bilmeyen bir sülalede büyüdüm desem yeridir..hatta bazılarında duyduğumda utancımdan yerin dibine girerdim.heleki çocuklara öğretmiyolarmı deliriyodum herkez gülerken ben kınıyordum..AMAAA BÜYÜK KONUŞMAMAK LAZIMMIŞ..benim eşim iş gereği herzaman halde işi oluyo malum ordaki insanların ağzından hiç düşmüyoo..o yüzden su isterken bile küüfür ediyo ağız alışkanlığıı..Mesela hamileyim diye bana süpürge yapma diyoo bilmem ne yaprım sürügeyi diyince bende getirim yap diyip gülüyorum artık napiim tek kötü huyu buuu..Bunada şükür neleri var ben artık dalgaya alıyorum.tek isteğim inşallah çocuklarım doğduğunda onunda kafasına bir saksı düşerde konuşması düzelir..yoksa ben çoooook uğraştııım bir hafta sürdü sonra geneee başladı:))))

eşim benim yanımda küfür etmedi hiç ama biliyorum ki erkek arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde ağzı çok fena bozuluyo :) bi kez telefonunu açık unutmuştuda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…