• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off takıldgm ufak bi konu ama takldm iştee:((

marilynmonroee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
88
4
28
Ankara
Yaa bugün vans türü bi spor ayakkabı aldm (orjinal değil) 39 numara giyiyorum çok uzun durdu özellikle ön kısmı :(( palyaço ayakkabası gibi geliyor bana annem takılıyorsun diyorlarda hiç takılmıyor musunuz siz

Son düzenleme:
vansların bazılarının tipi öyle oluyor bende geçen denemiştim uzun durdu almadım. tipindendir ayakkabının. aslında 39 giyen kadınlar çoğunlukta.. :)

Gittikçe kk yı insanları azarlamak için kullanmaya başladınız :( kısaltma yapmış olabilirim ama anlamanızı engelliyecek bişey göremiyorum

amacım azarlamak değil haddim de değil kırıcı olmak asla değil ama bu gereksiz kısaltmalara çok takılıyorum elbette anlaşılıyor ama Türkçe bu değil konuda bu değil konuyu saptırmakta istemem iyi günler.

amacım azarlamak değil haddim de değil kırıcı olmak asla değil ama bu gereksiz kısaltmalara çok takılıyorum elbette anlaşılıyor ama Türkçe bu değil konuda bu değil konuyu saptırmakta istemem iyi günler.

konu sahibi yazdığınızı ılımlı karşılamış ancak okurken ben rahatsız oldum burada yorum isteyen birine Türkçe'yi kullanmanız berbat! demenizden. böyle düşünmüş olsanız da keşke Türkçe'nize biraz dikkat etseydiniz şeklinde söyleseniz daha doğru olurdu. berbat kelimesi hiç hoş olmamış. sonuçta konulara yorum yapıyoruz o zaman herkes herkesin hatasını düzeltsin. konuda değil konu da olur o zaman saptırmakta değil saptırmak da olur. yanlış anlamayın ama berbat kelimesi azarlama gibi duruyor.

konu sahibi rahatsız olduysan değiştirme imkanın varsa değiştir bence. benim dolabımda bir sürü alıp da giymediğim elbise ayakkabı var. bir kere içine sinmediyse zor giyemeyebilirsin.:31:

konu sahibi yazdığınızı ılımlı karşılamış ancak okurken ben rahatsız oldum burada yorum isteyen birine Türkçe'yi kullanmanız berbat! demenizden. böyle düşünmüş olsanız da keşke Türkçe'nize biraz dikkat etseydiniz şeklinde söyleseniz daha doğru olurdu. berbat kelimesi hiç hoş olmamış. sonuçta konulara yorum yapıyoruz o zaman herkes herkesin hatasını düzeltsin. konuda değil konu da olur o zaman saptırmakta değil saptırmak da olur. yanlış anlamayın ama berbat kelimesi azarlama gibi duruyor.

konu sahibi rahatsız olduysan değiştirme imkanın varsa değiştir bence. benim dolabımda bir sürü alıp da giymediğim elbise ayakkabı var. bir kere içine sinmediyse zor giyemeyebilirsin.:31:

Ahh bide bana sor :)) birçok kıyefetimi dolap giyiyor :D geri vereceğim , acaip takıldım çünkü giyemezdim ;) bu aralar takıntılarım cogaldı nedeni ne acaba :(

Back
X