yorumların hepsini tam anlamıyla okuyamadım ama genel olarak düşüncelerimi söylemek istiyorum..
kayınvalidenin çok iyi biri olduğunu söylüyorsun burda kayınvalidesinden memnun olmayan okadar insan varki!buda dertmi demekten kendimi alamadım.
evet temzilik önemli birşey ama insanlık bence daha önemli en fazla miden bulanır canını acıtmasından daha iyi değilmidir bu...
bir güleryüz bi tatlı dil iyiniyet bunlar önemli değilmidir?
ben keşke kayınvalidem kızının ağzına bakıpta bunca şeyi bana yaşatmasaydıda pis olsaydı dieynelrdenizm açıkcası..
en fazla midem bulanırdı en azından canım yanmazdı..
korkma sakınan göze çöp batar bebeğin olmamış henüz ama olursada nasıl davrancağını düşün bence sevecekmi?koruyup kollayacakmı?senin kadar olmsada senin kadar düşünebilecekmi?pis evde en fazla hasta olur oda aklı başında bir kadınsa farkına varır ve dikkat eder...
ben açıkcası size çok hak veremedim tamam buda bi sorun ama bence bukadar can sıkacak bi konu değil...
bende pis olduğum için böloe düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın herkes kendine öre temzidir bende kendime göre temziimdir psiliği sevmem ama anlaştığım sevdiğim insan pis die elinden bişey yemememzlik yapmam..
belkide benim önceliklerim farklı ondanda olabilir...
ben ilk önce insanlık diyorum ve bence ne ona bukonuda bişey söyleyip can sıkın nede siz bu konuyu kafanıza takın kimse mükemmel değilki kusurlarımızı görmezsek bence daha mutlu olunur die düşünüyorum.
evet belki hassas bi mideye sahipsiniz ama biraz zorlayın kendinizi huzur için fedakarlık yapmadığımız ne yokki....