- 3 Ekim 2007
- 14.601
- 36.408
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi naneli_limon
ben de kayınvalidemin mutfak konusunda çok titiz olmadığını düşünüyorum malesef.evi temizdir,sürekli cam siler,perde yıkar...ama mutfaktaki hijyen kısmı kafama takılıyor.ıspanağı falan bir çırpıda yıkar mesela,kıvırcık ,marul desen öyle.gittiğimde hemen atlarım salatayı yapayım diye,ancak öyle içime siniyor.ylnız incitmekten,kırmaktan çok korkuyorum.geçenlerde mantar yıkadı,sözde yıkadı yani(meğer sadece kabasını almış kadın) bana verdi hallet diye.ben de kırılmsın diye korkuyorum ya,en kötü ihtimalle yemem dedim,doğramaya başladım mantarları öyle yarı pis yarı temiz.kadın demez mi bir daha yıkasan iyi olur diye:))kımayım derken pasaklı konumuna kendim düştüm:))
şimdi bebeğim var ve o bakacak.aklıma bunları getirmemeye çalışıyorum.torununun iyiliğini ister muhakkak ve ona göre davranır diye ummaktan başka çarem yok.belki kızanlar olur bu yazdıklarıma ama napıyım,o da çocuk büyütmüş hem de kaç tane.maşallhı var hepsinin de.kaldı ki benim 1-2 uyarımın böyle bir huyu değiştireceğini hiç sanmıyorum(pasaklı değil kesinlikle ama çok da ince iş yapmıyor gördüğüm kadarıyla)offff,ne bileyim yaa....şurda 2 sene sonra kreşe göndereceğim,onlar babannesnden daha mı iyi olacak sanki.
resmen kendi iç konuşmalaırmı yazıyorum buraya abuk sabuk:)))
şimdi bebeğim var ve o bakacak.aklıma bunları getirmemeye çalışıyorum.torununun iyiliğini ister muhakkak ve ona göre davranır diye ummaktan başka çarem yok.belki kızanlar olur bu yazdıklarıma ama napıyım,o da çocuk büyütmüş hem de kaç tane.maşallhı var hepsinin de.kaldı ki benim 1-2 uyarımın böyle bir huyu değiştireceğini hiç sanmıyorum(pasaklı değil kesinlikle ama çok da ince iş yapmıyor gördüğüm kadarıyla)offff,ne bileyim yaa....şurda 2 sene sonra kreşe göndereceğim,onlar babannesnden daha mı iyi olacak sanki.
resmen kendi iç konuşmalaırmı yazıyorum buraya abuk sabuk:)))