offf bu neydi Allahım

psikologdan çok sizin ona ne anlattığınızı merak ettiğim kusura bakmayın.

bir an için psikoloğun yerinde olmak isterdim valla:)

hangi okuldan mezun olduğuyla ilgili bilgiler vardır. ama sahte bile olsa size ne zararı olacakki. sizde onu sahtecilikten şikayet edersiniz bu kadar basit.

canım nette tüm bilgileri var böyle bir yalan olmaz herhalde adam son derece yardımcı oldu .Psikolog gibiydi yani ama annem endişelendi işte nedense benim sorunlar çok önemli olunca annem başka yerlerde anlatmasından korktu

Ay ben şimdi çok merak ettim bu anlattıklarınızı:1:
Keşke özel hastaneyi felan tercih etseydiniz
Eğer gerçek bir psikologsa zaten anlatmaz sizin onunla paylaştıklarınızı
Anneniz evham yapmıştır belki bu kadar korkacak bir şey göremedim ben

Sağlık bakanlığından falan öğrenme gibi bi ihtimal yok mu acaba ?
Gerçi kamuda değilmiş ama
Bulunduğunuz şehrin Tabipler Birliğine falan sorabilirsiniz belki

Arkadaşlardan derdinizi çok merak edenler olmuş:))) Öncelikle bulunduğunuz yer yani atandığınız şehir yada ilçe küçük bir yermi büyük şehirmi o önemli büyük bir şehirse kimsenin birbirini kolayca tanımayacağı birşey yapamaz birde adam sahtekar olsa bunun için evini kullanmaz düşün sizde gidip onu şikayet etseniz sahte doktor diye oda hapse girer bunları göze alıp sırf sizi kandırmak için bu tuzağı hazırlayacak hali yokya tabela asmış kapıya evini kullanıyor naapacak bir gecede sizin sırlarınızı öğrenip bir gecede evimi boşaltacak internete ilan vermiş falan filan kolaymı oda hapse girer sahtekarlıkdan bence kesinlikle doktordur.Ayrıca kolayı var netten ulaşmışsınız adamın bilgilerine yine netten bitirdiği okulu yada çalışdığı hastaneyi falan öğrenip öyle bir doktor yada mezun varmı diye sorabilirsiniz.Sanırım derdiniz çok önemli bir sır buda sizi paranoyaklığa itmiş rahat olun bence

eger adamın belgesi varsa evde calısma ıznı varsa home ofis olarak calsıyordur .o zaman endıse etmenıze gerek yok .

ama sız belgesı var mı yok mu demeden gıttıysenız o eve o zaman tabıkı de rısklı .

ama rısklı olmasının sebebı ;elın adamın evıne gıtmenız ,ona anlattıklarınız degıl .

yanı anlattıklarınız ne olabılır de, sızı korkutan adamın evıne gıtmek degıl de anlattıklarınız olabılır merak uyardı dogrusu

Son düzenleme:
belgesı felan var mı yok mu bakmadınız mı??

olmadı sız ınternet sıtesını verın bıze, bızde bı ınceleyelım adam kımmış neyın nesıymış madem bu kadar önemlı :ssz:

tatlım başta öyle serach edipte bulayım mantığı güdmeyeceksin ki. bu sorunları yaşamayasın.bu sadece psikolog için değil anladığım kadarıyla bu konularda pek temkinli olamıyorsun. olamazsan sonra gece gece karar düşünmekle kalmaz buraya yazar yetmez arkadaşlarınada danışırsın. psikologların çoğu ofis tipi yerlerde danışmanlık yapıyolar. sana güven verdiysede sorun yoktur. zaten amacın birilerine anlatmak rahatlamak.ohhh deyiver anlattım içimde bişi kalmadı. sanada tavsiyem insan en güçlü varlıktır. çözemeyeceği sorun yoktur. yani çözümün üstesinden gelecek tek insan yine sensin. psikolog ise sadece yol gösterir.

Bu konu sahibinin huyu bu zaten gelip konuyu acar,genel olarak 1 kac kere cevap verir sonra bidahada ugramaz konuya belki uzun bi sure sonra cevap gelebilir inanmayan eski konularina baksin:1:

Bu konu sahibinin huyu bu zaten gelip konuyu acar,genel olarak 1 kac kere cevap verir sonra bidahada ugramaz konuya belki uzun bi sure sonra cevap gelebilir inanmayan eski konularina baksin:1:

Konu Sahibesi kendine hobi edinmiş bu durumu desene:1:

Genelde öyle oluyo bencede
Ama bu konuda cevap beğenmeyecek ne var ki

aslinda yazan kisilere göre normal ama konu sahibine göre degil,

mesela ben empati yaptim sonucta korkmus burada duyacagi birseyle rahatlamak istiyor ama dedektif mi tutalim ya da yarinda git bunu anlat diyen var

arkadas evde bu isi yapabilir mi diye soruyor aslinda,ama tabiki gizemde var insanda merak uyandiriyor

cok merak edildigi icinde cikmis olabilir burada anlatacagi bir sorunu olsa yazardi ama degil demek ki bizde merak ettik...

bazen oluyor ki insanlar can havliyle iclerine su serpilsn diye aciyor ama bi yerden koptumu toplamak zor oluyor..

bence konuyu cok merak ettigmizden gitti daha da skilmis olabilir

Back
X