- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Sağol ellanazz sineklik var kapıda pencerede. Şu cihazı bulamadım bugün sanırım yarın iyice bakacağım çarşıya.Çok geçmiş olsun canım.
Eczanede satılan kokusuz bir ilaç var,onu alıp suyla seyreltip köşe kenar heryere sıkıp evi güzelce havalandırmak iyi bir çözüm olur. Birde camlarında sineklik yoksa muhakkak taktır,o çok basit görünen şey,dışardan girecek haşeratı engelliyor. Bahçeli sitede oturuyorum,sinekliklerimi yaz kış çıkarmıyorum şahsen,dışardan giremiyorlar. Birde elektrik prizine takılan bir cihaz var,yaydığı sesle haşereleri kovuyor,zararsız. Ondan bulabilirsen çok iyi olur.
Ay abla ya ortalıkta gezmesi deli etti beni sabahın nurunda kalbim küt küt..dombik canım rabbim korusun korkma.
ilaçlayın evi.
akrep ablamların çiftlik evindede çok var
aydın cok sıcak oluyor müsait orda yuvalanmaya
ablamalra 10 senedir hiç bişiy olmadı.
ama onların 1000 tane tavugu var.
sen ilaçlat evi.ben o akreplerin çok zehirli olduğunu düşünmüyorum.
Sabahtan beri kımıl kımılım ben sareay ayaklarım kımıl kımıl oldu dombik.
Yarın gelecek belediyeden bakalım görevliler.Bi yerde kalma şansınız var mı ?
Annen de kayınvaliden de vs.
Tüm evi ilaçlayıp çıkın, ertesi gün dönün evi havalandırın
Evet tüm evi süpürdüm dip köşe çamaşır suyuyla sileceğim birazdan. Heryeri kontrol ediyorum odaya girmeden. Allah muhafaza. SağolunSokan akrep bir süre sonra vücutta acayip bir acıya ve kusmaya neden olur. Sadece şişse soktuğu yer, akrepten korkmamıza gerek kalmazdı. Onun zehri tüm vücuda yayılıyor, halamı da sokmuştu.
Çok kötü ben de çok korkarım, dedikleri gibi ilaçlatın.
Kızınızın yatağını kontrol edin yatırmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?