- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Yok cevabını verdim.O ortamda bunu dile getiremiyorsam evden çıkmam
Ayakta isem kucakta duruyor.Kime ne? Cocuk sizin. İster kucakta tutarsiniz ister ortaya salarsiniz. Baskasina zarar vermesini engellediginiz surece bir sorun olacagini dusunmuyorum acikcasi.
Bu arada hayranim soyle kucakta duranlara. Benimki öldürsen durmaz atlardi ortaya
Hmm siz hep ayakta durdunuz yani kucaginizda cocukla. Zor olmustur size. Ve insanlara garip gelmistir. Bosverin ne derlerse desinler. Ama ben de ev sahibi olsam kucaginda cocukla ayakta dikileni garip karsilardim sanirim. Bir defa soylerdim rahat misin oyle diye evet derse tekrar bir sey soylemezdimAyakta isem kucakta duruyor.
OtururSam asla
Evet hep ayaktaydimEe hep ayakta mı dikildin :)
İnanın bırakSam düşecek ben daha çok rahatsız olacağım vicdanenHmm siz hep ayakta durdunuz yani kucaginizda cocukla. Zor olmustur size. Ve insanlara garip gelmistir. Bosverin ne derlerse desinler. Ama ben de ev sahibi olsam kucaginda cocukla ayakta dikileni garip karsilardim sanirim. Bir defa soylerdim rahat misin oyle diye evet derse tekrar bir sey soylemezdim
Simdi ortami bilemedigim icin bir sey diyemiyorum net sekilde ama ben oglumu o yastayken fazla korumaci buyutmedim,cevremizdeki en kucuk cocukla arasinda 7-8 yas vardi,birlikte oynardi. Simdi de yasitlarindan hoslanmiyor hep buyuklere ilgili. Koca koca adamlarla arkadas olmak istiyor cok komik. Bilemiyorum ama cogu 7-8 yas cocugu bebeklerle ilgileniyor o tarz ortamlarda. Ayaklarinizin dibinde oynayabilirdi, veya ters bir duruma siz mudahale edebilirdinizİnanın bırakSam düşecek ben daha çok rahatsız olacağım vicdanen
Krese 5 yaşında verebilirim. Ancak.Ben sizi diper Yazdığınız konularınızdan da Hatırlıyorum .
Evet kızınız konusunda bence de biraz evhamlısınız buradan bile belli oluyor .
Tamam göz kulak olursun kızına ama onun sosyalleşmesi Özgüven kazanması da önemli . Bu şekilde kreşe falan Başlarsa çok zahmet çeker .
Neden ? Etrafa ortama güven duymadığınız için mi ?Krese 5 yaşında verebilirim. Ancak.
O da yarım gün. Daha fazla yollayamam
Seneye tekrar goruselim bu konuyuKrese 5 yaşında verebilirim. Ancak.
O da yarım gün. Daha fazla yollayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?