offf :/ düşündükçe içim daralıyor

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Çoook düşkün olduğum bir kızım var.
Dün bir misafirlige gittik büyük çocuklar koşturup duruyordu. Bende hiç kucağımdan indirmedim zarar verebilirler diye. Herkes bana laf söyledi ya. Yok özgüveni düşük olur yok bilmem ne. Ama ev ortamı ev zaten küçük ve sürekli koşturan büyük çocuklar. Kızım ezilirdi 1 yaşında daha yeni yürüyor. Ayrıca başkasının evi orası. Sağı solu karıştırmasini doğru bulmuyorum. Zaten çok nadir çıkarız. Dünde yarım saat durduk ama bebeğimi kucağımdan indirmedim diye yok alışmış alistirmissin. Yok bilmem ne herkes bişey söyledi. Hangisine cevap vereceğimi şaşırdım.
Ne takıntılı olmadığım kaldı. Ne evhamli olmadığım.
Siz ne düşünüyorsunuz
çocuğumu ortaya salip bacak bacak üstüne atıp çayımi kahvemi içmeyi bende bilirim
Ama bebeğimin canı yanabilir
Bunu riske edemem ki.
Kucağıma almayacaksamm neden doğurdum ki ?

Ayakta isem kucakta duruyor.
OtururSam asla
Hmm siz hep ayakta durdunuz yani kucaginizda cocukla. Zor olmustur size. Ve insanlara garip gelmistir. Bosverin ne derlerse desinler. Ama ben de ev sahibi olsam kucaginda cocukla ayakta dikileni garip karsilardim sanirim. Bir defa soylerdim rahat misin oyle diye evet derse tekrar bir sey soylemezdim

İnanın bırakSam düşecek ben daha çok rahatsız olacağım vicdanen

Ben sizi diper Yazdığınız konularınızdan da Hatırlıyorum .
Evet kızınız konusunda bence de biraz evhamlısınız buradan bile belli oluyor .
Tamam göz kulak olursun kızına ama onun sosyalleşmesi Özgüven kazanması da önemli . Bu şekilde kreşe falan Başlarsa çok zahmet çeker .

İnanın bırakSam düşecek ben daha çok rahatsız olacağım vicdanen
Simdi ortami bilemedigim icin bir sey diyemiyorum net sekilde ama ben oglumu o yastayken fazla korumaci buyutmedim,cevremizdeki en kucuk cocukla arasinda 7-8 yas vardi,birlikte oynardi. Simdi de yasitlarindan hoslanmiyor hep buyuklere ilgili. Koca koca adamlarla arkadas olmak istiyor cok komik. Bilemiyorum ama cogu 7-8 yas cocugu bebeklerle ilgileniyor o tarz ortamlarda. Ayaklarinizin dibinde oynayabilirdi, veya ters bir duruma siz mudahale edebilirdiniz

Krese 5 yaşında verebilirim. Ancak.
O da yarım gün. Daha fazla yollayamam

Krese 5 yaşında verebilirim. Ancak.
O da yarım gün. Daha fazla yollayamam
Seneye tekrar goruselim bu konuyu o yasa kadar imkan yok evde tutamiyorsunuz cocugu. Parka baga bahceye goturmek kesmiyor zaten. Cocuk duzenli sosyallesmek isteyecek ve siz de ona ayak uyduracaksiniz oyun grubu ,kres vs seklinde alternatifleri deneyeceksiniz ille ki simdiden pesin hukumlu olmayin daha onunuzde cok zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…