- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Evet hep ayaktaydim
Çoook düşkün olduğum bir kızım var.
Dün bir misafirlige gittik büyük çocuklar koşturup duruyordu. Bende hiç kucağımdan indirmedim zarar verebilirler diye. Herkes bana laf söyledi ya. Yok özgüveni düşük olur yok bilmem ne. Ama ev ortamı ev zaten küçük ve sürekli koşturan büyük çocuklar. Kızım ezilirdi 1 yaşında daha yeni yürüyor. Ayrıca başkasının evi orası. Sağı solu karıştırmasini doğru bulmuyorum. Zaten çok nadir çıkarız. Dünde yarım saat durduk ama bebeğimi kucağımdan indirmedim diye yok alışmış alistirmissin. Yok bilmem ne herkes bişey söyledi. Hangisine cevap vereceğimi şaşırdım.
Ne takıntılı olmadığım kaldı. Ne evhamli olmadığım.
Siz ne düşünüyorsunuz
çocuğumu ortaya salip bacak bacak üstüne atıp çayımi kahvemi içmeyi bende bilirim
Ama bebeğimin canı yanabilir
Bunu riske edemem ki.
Kucağıma almayacaksamm neden doğurdum ki ?
Keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa, bence gayet doğru davranmışsınız, insanlar eleştirirken bir de sanki konunun uzmanıymış gibi takıntılısın, vs şeklinde yorum yaparlar, bazı anneler aman psikolojisi bozulur aman özgüveni olmaz diye gittikleri yerde çocuk kırsın döksün, düşsün hiiiçç rahatlarını bozmuyorlarÇoook düşkün olduğum bir kızım var.
Dün bir misafirlige gittik büyük çocuklar koşturup duruyordu. Bende hiç kucağımdan indirmedim zarar verebilirler diye. Herkes bana laf söyledi ya. Yok özgüveni düşük olur yok bilmem ne. Ama ev ortamı ev zaten küçük ve sürekli koşturan büyük çocuklar. Kızım ezilirdi 1 yaşında daha yeni yürüyor. Ayrıca başkasının evi orası. Sağı solu karıştırmasini doğru bulmuyorum. Zaten çok nadir çıkarız. Dünde yarım saat durduk ama bebeğimi kucağımdan indirmedim diye yok alışmış alistirmissin. Yok bilmem ne herkes bişey söyledi. Hangisine cevap vereceğimi şaşırdım.
Ne takıntılı olmadığım kaldı. Ne evhamli olmadığım.
Siz ne düşünüyorsunuz
çocuğumu ortaya salip bacak bacak üstüne atıp çayımi kahvemi içmeyi bende bilirim
Ama bebeğimin canı yanabilir
Bunu riske edemem ki.
Kucağıma almayacaksamm neden doğurdum ki ?
Nereye dusecek?İnanın bırakSam düşecek ben daha çok rahatsız olacağım vicdanen
Cocuk tabi ki kirip dokmesinKeşke herkes sizin kadar duyarlı olsa, bence gayet doğru davranmışsınız, insanlar eleştirirken bir de sanki konunun uzmanıymış gibi takıntılısın, vs şeklinde yorum yaparlar, bazı anneler aman psikolojisi bozulur aman özgüveni olmaz diye gittikleri yerde çocuk kırsın döksün, düşsün hiiiçç rahatlarını bozmuyorlar
Oyun parkına onunla birlikte bende giriyorum.Gözetiminiz altında bırakmalıydınız bence
Kucağa alışmak alışmamak meselesinden ziyade,sizin ve çocuğun rahatı açısından. Şimdi oyun parkına dahi götürseniz boy boy çocuklar oluyor etrafta farklı yaşlarda,orda da kucakta mı tutacaksınız?
Tabiki yanında durursunuz düşme,çarpma vb durumları minimize edecek şekilde hareket edersiniz ama bu kadarı bana fazla geldi.
Sehpa ya çarpıp. Üzerine sıcak çay fln gelebilirYere bıraksanız ne olacak ki?
Herhalde büyük çocuklar üzerine basıp geçmeyecek.
Çok yorucu ama yere bırakıp peşinden gezmek daha iyi.
Ya tabiki sizde girersiniz ki zaten kabul etmezler velisiz ama aynı mantık,siz yanında olursunuz o sosyalleşir oynar,müdahale gerekirse anında gereği yapılır.Oyun parkına onunla birlikte bende giriyorum.
Bu şekilde çözüm buldum.
Yoksa büyük çocuklar vurmak isteyebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?