- 10 Mayıs 2018
- 548
- 694
- 23
- Konu Sahibi birumutturyasamak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bunun çözümü kucakta tutmak değil, peşinden takip etmek.Sehpa ya çarpıp. Üzerine sıcak çay fln gelebilir
Allah korusun
30 saniye diyorum ve arttıryorumAy kime ne ya neden bu kadar kafana takıyorsun? Benim fikrimi merak ediyorsan çocuğu biraz sal etrafı kendi keşfedip öğrensin, sen de peşinden takip edersin.
Onu bunu boşver de 1 yaşındaki çocuk o kadar uzun süre nasıl kucakta oturuyor? Benimki 60 saniyeden fazla durmazdı da..
Al benden de o kadar :) Bi keresinde 39 derece ateşle yarım saat kadar dans ettikten sonra ateşi 40’a yaklaşmıştı da o zaman bi 10 dk kucağımda oturmuştu diye hatırlıyorum30 saniye diyorum ve arttıryorum
5 aylıkken pusette öylece durup etrafı inceleyen bebek görmüştüm çok değişikti.
Hiç tatmadığım duygular![]()
Ama bu acelecilik çok yıpratıcı. Daha 6 ayı bile dolmadan oraya buraya tırmanan bebek demek,peşinde dur durak bilmeden koşturan anne demek :/Al benden de o kadar :) Bi keresinde 39 derece ateşle yarım saat kadar dans ettikten sonra ateşi 40’a yaklaşmıştı da o zaman bi 10 dk kucağımda oturmuştu diye hatırlıyorum![]()
Çocuk bu... Ve bir çocuğun düşmesinden daha normal birşey olabilir mi?İnanın bırakSam düşecek ben daha çok rahatsız olacağım vicdanen
Yazınızı okumadan yazıyorum sadece 1 yaş kısmına kadar okudum.evet dikkat edin evet gözünüzü ayırmayın.benim 3 yaşındaki kızım 1 yaşındaki kızımın üzerine düştü.kalçada çatlak 1 ay alçıda kaldı.iyileşti 2 ay sonra 1 yaşındaki kanepeden hoplayıp dirsekten kolunu kırdı 45 gün alçıda kaldı ve nerdeyse platin taklacaktı eğer şişme vs olsaydı.ve kanepedn dştüğünde bn ymek yiyodm yemez olsaydm ddim.bi saniye gözünüzü ayırmayın.tamam kucagınıza yapıştırmayın ama hep yanında olun.mesela ben misafirliğe gdince asla mutfak işine vs yardm etmem hep gözüm çocklardadr.büyüyüp kendi konuşana kadarda asla değişmez fikrimÇoook düşkün olduğum bir kızım var.
Dün bir misafirlige gittik büyük çocuklar koşturup duruyordu. Bende hiç kucağımdan indirmedim zarar verebilirler diye. Herkes bana laf söyledi ya. Yok özgüveni düşük olur yok bilmem ne. Ama ev ortamı ev zaten küçük ve sürekli koşturan büyük çocuklar. Kızım ezilirdi 1 yaşında daha yeni yürüyor. Ayrıca başkasının evi orası. Sağı solu karıştırmasini doğru bulmuyorum. Zaten çok nadir çıkarız. Dünde yarım saat durduk ama bebeğimi kucağımdan indirmedim diye yok alışmış alistirmissin. Yok bilmem ne herkes bişey söyledi. Hangisine cevap vereceğimi şaşırdım.
Ne takıntılı olmadığım kaldı. Ne evhamli olmadığım.
Siz ne düşünüyorsunuz
çocuğumu ortaya salip bacak bacak üstüne atıp çayımi kahvemi içmeyi bende bilirim
Ama bebeğimin canı yanabilir
Bunu riske edemem ki.
Kucağıma almayacaksamm neden doğurdum ki ?
En doğrusunu yapmissin büyük cocuklarin icinde daha bebeğin ne işi var düserdi bisey olurdu.o konuşanlar eski kafalı mahalle teyzeleri modunda tiplermiş.benim komşularimda öyle abuk sabuk eleştiri yapan tipler o yüzden görüsmüyorum.sende görüsme kimse bunlar.ne gerek varÇoook düşkün olduğum bir kızım var.
Dün bir misafirlige gittik büyük çocuklar koşturup duruyordu. Bende hiç kucağımdan indirmedim zarar verebilirler diye. Herkes bana laf söyledi ya. Yok özgüveni düşük olur yok bilmem ne. Ama ev ortamı ev zaten küçük ve sürekli koşturan büyük çocuklar. Kızım ezilirdi 1 yaşında daha yeni yürüyor. Ayrıca başkasının evi orası. Sağı solu karıştırmasini doğru bulmuyorum. Zaten çok nadir çıkarız. Dünde yarım saat durduk ama bebeğimi kucağımdan indirmedim diye yok alışmış alistirmissin. Yok bilmem ne herkes bişey söyledi. Hangisine cevap vereceğimi şaşırdım.
Ne takıntılı olmadığım kaldı. Ne evhamli olmadığım.
Siz ne düşünüyorsunuz
çocuğumu ortaya salip bacak bacak üstüne atıp çayımi kahvemi içmeyi bende bilirim
Ama bebeğimin canı yanabilir
Bunu riske edemem ki.
Kucağıma almayacaksamm neden doğurdum ki ?