offf eşim ve ailesiiiiii!!!!!

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
Merhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim. Eşimin ailesi çok iyi davranırlar ama biraz çıkarcılar. Eşimde bende memuruz. Evlenmeden önce benim dizili bi evim vardı zaten. Bu yüzden evlenince yeniden ev dizmedik. Ancak eksiklerimizi aldık. Düğünden önce eşime led tv mi annemin köyündeki evine göndericem dediğimde lafı geçiştirmişti. Ama şimdi babası istiyor tv yi telefonda hemde kendileri bizden uzakta bi ildeler. Babası da memur üstelik. tv yi mutfağa koymayı düşünüyordk. Asıl tv miz başka. Neyse hemen ya tv yi babamlara verelim demeye başladı. Daha öncesinde birde benm s4 ümü babası istedi verdm. Bende ben onu köye göndericem dediğimde lafı değiştiriyodn söz konusu babanlar olunca neden hemen gönderelim diyosun dedim hakaretlere başladı fesatsın al tv ni başına çal. Babama söylücem o telefonu da göndersn vs vs vs. Babasının bedavacı olduğunu halbuki kendiside söylemişti önce. Kaldı ki babaıgül düğünümüz için bir kuruş harcamadılar. Yazıklar olsn diyorum. Bir de hamileyim iki aylık. İnsan düşünmez mi ya benm bunlara bi faydam olmadı düğünlerine bile bir kuruş harcamadım. Bari ellerindelini istemeye utanayım diye... sürekli eşimi yolmuşlar evlenmeden önce evlendi hala devam ediyolar. Bu salakta uyanmıyoo

oyle yapan çoookk ben eşime kabahat bulurum vermesin yani ne munasebet bide insanlar tuaf yahu başkasının evindekileri istio... eşiniz onu gönderirse sizde kvden bebek için bişiler isteyin...

ben olsam arar kusura bakmayın ama sizden önce annemlere söz vermiştim geç kaldınız derdim.. kendi evimde kullanılcak yerim olsa bile gıcıklığına anneme gönderirdim..

Uyanır o da uyanır da sizde sizden gidersiniz.Açıkcası bencilce davranmış her erkek gibi adil davranan ve düşünen istisnalar dışında çok az valla benim eşte benzer durumları yaşadım.Yaklaşık bir 5-6 yılımı aldı Size sadece sabır diliyorum.

Hay bu ailesine düşkün eşleri .... Bişey demiyorum anneme vereceğini söylemiştim k bakma denen yeterliydi keşke uzatmasaydın ama bu da iyi olmuş gibi en azından belki artık ailesi hakkında fazla üstelemez bir umut

Görmüyo işte eşim... Bu kadar bencil bi aile görmedim. Yiyiciler resmen. Taktiği de direkt istemek değil. Oğlum ya bizim televizyon hiç net değil dijitüek aldık ama tv net olmayınca işe yaramıyo işte diyip eşime aşılamayı yapıyo o da ya babam tv yi isteyecek ama söuleyemiyo herhalde gönderelim diyo. Melek görünümlü şeytan bunlar ya. Ben ailesine yardım yapmasına kızmam. Tabiki annesidir babasıdır. Altlarındaki evin yarısı bile eşimin parasıyla alınmış. Ama bunu artık çıkara menfaate vuruyor olmaları zoruma gidiyo. Benm babam rahmetli. Annem acından ölse kızım bana ekmek gönderin demezken bunların yaptıkları gerçekten şeytanlık.

Al işte bi mızmız koca daha.
Kendı ailesıne gelince hemen verelim senın kine gelınce mırın kırın.
Kimseye vermeyın siz kullanın.

sızde lafı gecıstırmesıne neden ızın verıyorsunuz kı..annemlere gönderecegım deyın tamam nokta.gönderın

Malesef erkek aileleri hep bi bekleyiş içinde gelin calissada o gelinin parası değil oğlumun parası oluyor ve ne yazık ki düzelecek bir durum değil

benim kaynana kayınpederde aynı.ağlayarak acındırıyorlar tek maaşlıyım ben bak gelinin ailesine 4 maaş giriyor onlarda alsınlar hep bana yüklenme diyor.yaşlanınca elime düşecek nasıl olsa.umruma almıyorum ailemede masraf yaptırmıyorum eşşek gibi oğlu ödeyecek herşeyi anlasın baba nasıl olurmuş.al annene gönder hemen.benim babamda bizim evdeki tv yi babasına gönderecekti 1 ay sonra annem paketledi haydi bu benim anneme gidiyor dedi sesini çıkaramadı

boyle bedavacı aileleri anlamıyorum durumu olmasa neyse derim.
eşin gözleri acilen açılması lazımm.
Anakuzuları bunlar gerçekten

sızde lafı gecıstırmesıne neden ızın verıyorsunuz kı..annemlere gönderecegım deyın tamam nokta.gönderın
Söylediğimi hatırlıyorum. Ama göndermek sıkıntı olacağı için açıkcası yazın biz gidersek arabayla kendiniz götürürüz diye düşünüyordum. Ancak bunların mantar gibi çıkacağı aklıma nereden gelirdi.

Bu konuda tavizim yok zaten bundan sonra. Eşimde gurur yaptı kendince bu olaydan sonra vermez tv yi zatwn. Ama bende asla geri adım atmam. Söz konusu tv değil onların ve eşimin yaptığı bencillik haksızlık. Bir de beni fesatlıkla suçluyor. Demek ki onlar gibi işi alttan alttan yürütmek varmış.

Aman boyleleri bitmez. Yolunacak kaz bulmuşlar tüyleri bitene kadar bırakmazlar. Vermeyi kesince de merak etmeyin sizden kötüsü olmaz.

gerçekten 5 6 yıl sonra düzelirmi benim kocada ailesine deilde abisine neredeyse getirip eivimizde oturtacak abisini yengesini her dertlerini eşim çözüyo bıktım vallahı

aılelerın durumu yerınde ıse, en azından kendı yaglarında kavruluyorlarsa sadece aıleye hedıye alınır-verılır.. yada ıhtıyacınız olmayan fazlalık esyadır ıhtıyacları varsa ıster mısınız dıye sorulur-ıhtıyacları varsa alırlar ama gerısı gereksız bence...
herkes kendı ıhtoyacını kendısı alsın..

İnsanlar almaya alıştımı ne almaya doyarlar ne istemeye. Bırde bırsure sonra esın de olsa yaranamazsın. O evı sıfırdan kendı yapsaydı oyle rahat olurmuydu acaba. Yuz vermeyın önunu kesemezsınız

gerçekten 5 6 yıl sonra düzelirmi benim kocada ailesine deilde abisine neredeyse getirip eivimizde oturtacak abisini yengesini her dertlerini eşim çözüyo bıktım vallahı
Valla canim sabir ede ede eşlerde belli bir zaman sonra anliyor yapilani edileni yani kısacası insanina göre de degisir benim o kadar yilimi aldi.Simdi şimdi akli biraz kesiyor ama genede çiçek kondurmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…