Merhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim. Eşimin ailesi çok iyi davranırlar ama biraz çıkarcılar. Eşimde bende memuruz. Evlenmeden önce benim dizili bi evim vardı zaten. Bu yüzden evlenince yeniden ev dizmedik. Ancak eksiklerimizi aldık. Düğünden önce eşime led tv mi annemin köyündeki evine göndericem dediğimde lafı geçiştirmişti. Ama şimdi babası istiyor tv yi telefonda hemde kendileri bizden uzakta bi ildeler. Babası da memur üstelik. tv yi mutfağa koymayı düşünüyordk. Asıl tv miz başka. Neyse hemen ya tv yi babamlara verelim demeye başladı. Daha öncesinde birde benm s4 ümü babası istedi verdm. Bende ben onu köye göndericem dediğimde lafı değiştiriyodn söz konusu babanlar olunca neden hemen gönderelim diyosun dedim hakaretlere başladı fesatsın al tv ni başına çal. Babama söylücem o telefonu da göndersn vs vs vs. Babasının bedavacı olduğunu halbuki kendiside söylemişti önce. Kaldı ki babaıgül düğünümüz için bir kuruş harcamadılar. Yazıklar olsn diyorum. Bir de hamileyim iki aylık. İnsan düşünmez mi ya benm bunlara bi faydam olmadı düğünlerine bile bir kuruş harcamadım. Bari ellerindelini istemeye utanayım diye... sürekli eşimi yolmuşlar evlenmeden önce evlendi hala devam ediyolar. Bu salakta uyanmıyoo
Söylediğimi hatırlıyorum. Ama göndermek sıkıntı olacağı için açıkcası yazın biz gidersek arabayla kendiniz götürürüz diye düşünüyordum. Ancak bunların mantar gibi çıkacağı aklıma nereden gelirdi.sızde lafı gecıstırmesıne neden ızın verıyorsunuz kı..annemlere gönderecegım deyın tamam nokta.gönderın
gerçekten 5 6 yıl sonra düzelirmi benim kocada ailesine deilde abisine neredeyse getirip eivimizde oturtacak abisini yengesini her dertlerini eşim çözüyo bıktım vallahıUyanır o da uyanır da sizde sizden gidersiniz.Açıkcası bencilce davranmış her erkek gibi adil davranan ve düşünen istisnalar dışında çok az valla benim eşte benzer durumları yaşadım.Yaklaşık bir 5-6 yılımı aldıSize sadece sabır diliyorum.
aılelerın durumu yerınde ıse, en azından kendı yaglarında kavruluyorlarsa sadece aıleye hedıye alınır-verılır.. yada ıhtıyacınız olmayan fazlalık esyadır ıhtıyacları varsa ıster mısınız dıye sorulur-ıhtıyacları varsa alırlar ama gerısı gereksız bence...Merhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim. Eşimin ailesi çok iyi davranırlar ama biraz çıkarcılar. Eşimde bende memuruz. Evlenmeden önce benim dizili bi evim vardı zaten. Bu yüzden evlenince yeniden ev dizmedik. Ancak eksiklerimizi aldık. Düğünden önce eşime led tv mi annemin köyündeki evine göndericem dediğimde lafı geçiştirmişti. Ama şimdi babası istiyor tv yi telefonda hemde kendileri bizden uzakta bi ildeler. Babası da memur üstelik. tv yi mutfağa koymayı düşünüyordk. Asıl tv miz başka. Neyse hemen ya tv yi babamlara verelim demeye başladı. Daha öncesinde birde benm s4 ümü babası istedi verdm. Bende ben onu köye göndericem dediğimde lafı değiştiriyodn söz konusu babanlar olunca neden hemen gönderelim diyosun dedim hakaretlere başladı fesatsın al tv ni başına çal. Babama söylücem o telefonu da göndersn vs vs vs. Babasının bedavacı olduğunu halbuki kendiside söylemişti önce. Kaldı ki babaıgül düğünümüz için bir kuruş harcamadılar. Yazıklar olsn diyorum. Bir de hamileyim iki aylık. İnsan düşünmez mi ya benm bunlara bi faydam olmadı düğünlerine bile bir kuruş harcamadım. Bari ellerindelini istemeye utanayım diye... sürekli eşimi yolmuşlar evlenmeden önce evlendi hala devam ediyolar. Bu salakta uyanmıyoo
İnsanlar almaya alıştımı ne almaya doyarlar ne istemeye. Bırde bırsure sonra esın de olsa yaranamazsın. O evı sıfırdan kendı yapsaydı oyle rahat olurmuydu acaba. Yuz vermeyın önunu kesemezsınızMerhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim. Eşimin ailesi çok iyi davranırlar ama biraz çıkarcılar. Eşimde bende memuruz. Evlenmeden önce benim dizili bi evim vardı zaten. Bu yüzden evlenince yeniden ev dizmedik. Ancak eksiklerimizi aldık. Düğünden önce eşime led tv mi annemin köyündeki evine göndericem dediğimde lafı geçiştirmişti. Ama şimdi babası istiyor tv yi telefonda hemde kendileri bizden uzakta bi ildeler. Babası da memur üstelik. tv yi mutfağa koymayı düşünüyordk. Asıl tv miz başka. Neyse hemen ya tv yi babamlara verelim demeye başladı. Daha öncesinde birde benm s4 ümü babası istedi verdm. Bende ben onu köye göndericem dediğimde lafı değiştiriyodn söz konusu babanlar olunca neden hemen gönderelim diyosun dedim hakaretlere başladı fesatsın al tv ni başına çal. Babama söylücem o telefonu da göndersn vs vs vs. Babasının bedavacı olduğunu halbuki kendiside söylemişti önce. Kaldı ki babaıgül düğünümüz için bir kuruş harcamadılar. Yazıklar olsn diyorum. Bir de hamileyim iki aylık. İnsan düşünmez mi ya benm bunlara bi faydam olmadı düğünlerine bile bir kuruş harcamadım. Bari ellerindelini istemeye utanayım diye... sürekli eşimi yolmuşlar evlenmeden önce evlendi hala devam ediyolar. Bu salakta uyanmıyoo
Valla canim sabir ede ede eşlerde belli bir zaman sonra anliyor yapilani edileni yani kısacası insanina göre de degisir benim o kadar yilimi aldi.Simdi şimdi akli biraz kesiyor ama genede çiçek kondurmaz.gerçekten 5 6 yıl sonra düzelirmi benim kocada ailesine deilde abisine neredeyse getirip eivimizde oturtacak abisini yengesini her dertlerini eşim çözüyo bıktım vallahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?