Bu konuda tavizim yok zaten bundan sonra. Eşimde gurur yaptı kendince bu olaydan sonra vermez tv yi zatwn. Ama bende asla geri adım atmam. Söz konusu tv değil onların ve eşimin yaptığı bencillik haksızlık. Bir de beni fesatlıkla suçluyor. Demek ki onlar gibi işi alttan alttan yürütmek varmış.
ayyy hepsi aynı hiç toz kondurmuyolar zaten... biz iki kişi çalışıyoruz dye ailesine abisine herkese biz bakıyoz hayır normal bi işte çalışsam çıkıvercem işten kendi maaşıyla bakabiliyomu bakalım ooof Allahım bu konu beni çok sinir ediyo cnm bildiğin gbi deil bizim ama Allah büyük hakkımızı yiyen kimse mutlu olmasın canımValla canim sabir ede ede eşlerde belli bir zaman sonra anliyor yapilani edileni yani kısacası insanina göre de degisir benim o kadar yilimi aldi.Simdi şimdi akli biraz kesiyor ama genede çiçek kondurmaz.
Canım babam rahmetli oldusakın geri adım atmayın
böyle fesatsın falanlarla size duygu sömürüsü yapıyor...
sizin ailenize de eşit davranmasını siz sözlerinizin arkasında durarak yaptırtacaksınız....
kendinizi üzmeyin... bedavacılar için
ve tv yi en kısa zaman da ailenize gönderin... kurtulun tv den ama sakın ailesine göndermeyin çünkü sonu gelmez...
ben kullandığım telefonumu da vermexzdim ya hadi neyse olmuş bitmüiş he durumları olmaz yoktur anlarım ki ailesi düğününüze da yardım etmemiş insan komşusuna hatır için birşeylere yardım etmek çabalıyorken onların hazır eve giden çocuklarına bile yardım etmemesi gerçekten çok ayıp...
en kısa zaman da tv yi kendi ailene gönder kurtul ondan babana söyle gelsin alsın... sürekli kavga olacağına bir kere de çıksın aradan
Ayyy onlar ne fenadır öyle canım. Tv yi yazın biz giderken götürürüz diye düşünmüştüm ben. Bunların akbaba gibi çıkacağını bilemezdm. Ama zaten daha el atamazalar. Bi şekilde köye gönderirim ben tv yi ya da götürürüz.Led tv yi sen almışsın vaktinde, eşinin kemini kümünü beklemeden gönderecektin aslında. Sorarsa da ihtiyaçları vardı yolladım, evlenirken size veririm demiştim diyecektin.
Eşinin ailesi de ne ölü gömücüymüş, akbaba gibi bekliyorlarmış. Ne bilmişler led tv nin evinizde fazlalık olduğunu :)
Aynen canım. Bu sözlere de eşler kanıyor hemen kötü olan biz oluyoruz. Allah böylelerinden korusun bizleri....en nefret ettiğim insan tipi. benim de başımda benzeri var. ellerini ceplerine atmazlar, biz ne yaparsak eşimle yaparız, ama üstüne daha fazlasını beklerler. sorsan da hemen ''biz sizden bir şey beklemiyoruz siz mutlu olun yeter'' derler. yok ya anlayışsız bu insanlar. bu devirde evlenmek kolay mı, ev dizmek, ev geçindirmek, düğün yapmak .. hiç biri düşünmüyor. onlar genç yaparlar diyorlar heralde. Allah size de, bana da, bizim gibilere de sabır versin atsan atılmıyor işte
Canım valla zamanında çok parasını yemişler eşim normal zamanda üstü kapalı ailesinden bahsederken annemle babamın bana haksızlığı oldu ama yine de kötü olmak istemiyorum diye... nişanlıyken onların olduğu ile gittiğimiz zamanlarda da hep biz masraf yaptk Arabasının benzinini bile eşime söyledi bikere o da baba düğün yapıcam bir sürü para harcadm el insaf dedi şakayla...zor bu durumlar ... Allah başka şey vermesin yine para istemiyorlar öyle düşünün beterin beteri vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?