Bu normalse aldatmak da normaldir herhalde.Kusura bakmayın ama toplum içinde sizi resmen küçük düşürüyor,yanındaki kadını önemsemediğini gösteriyor bu davranış.
Ben erkek kuzenlerimle,normal arkadaşlarımla bile başbaşa olduğumda başka kadına baksalar tepki gösteririm.Bu seni saymadığını gösterir çünkü.Böyle davranan erkeğin yanındaki kadına da başka erkekler rahat rahat bakma hakkı bulurlar.
Göz bu çok güzel bir insan görürsün hayran hayran bakarsın ama bir kere olur hadi iki kere olsun.Her gördüğü kısa giyimli insana bakması düpedüz sapıklıktır.
hepsi böyle yapacak birşey yok...ama şunu söyleyebilirsin...sen bakıyorsun da bana da herkes bakıyor bu işler böyle...süslen çık dışarı gez dolaş derdinden gebersin...ya o her gördüğü kıza bakmıyor ki zaten... o kadar olsa evlenmezdim zaten... hiçbir kere bu kadar dikkat çekici bir şekilde yapmadı dediğim gibi öyle sapıklıkla alakası yoktur.. offf :/
ya o her gördüğü kıza bakmıyor ki zaten... o kadar olsa evlenmezdim zaten... hiçbir kere bu kadar dikkat çekici bir şekilde yapmadı dediğim gibi öyle sapıklıkla alakası yoktur.. offf :/
Ne sizin durumunuz kıskançlık, ne de eşinizin durumu öküzlük. Sadece eşiniz inanılmaz saygısız bir şahsiyet o kadar. Evli bir adam, eşinin yanında başka hatunlara bakabiliyorsa bu saygısızlıktır. Yanındaki kadına saygısızlıktır. İlla ki kıskanmak gerekmez. Bu yaşadığınız durumu öküzlük diye yumuşatmanız da gerekmez. Çok abes olur hatta.
Zaten anlayamıyorum kadınların bu durumda verdikleri tepkileri.
-Off eşim başkalarına bakıyor çok kıskanıyorum.
-yaa eşim tam bir öküz kadının bacaklarına baktı pislik yaaa.
-tamam kadın güzeldi de ne biçim baktı çok kıskandım yaaa.
Ne kadar da sevimli yorumlar değil mi? Halbuki verilmesi gereken tepki, kıskançlıktan ziyade sağlam bir duruş içermelidir. Bu durumun bir kadına yapılan en büyük saygısızlık olduğu bilinmelidir. Patronunuzun yanında iş görüşmeleri yapıyor musunuz? Bu hadsizlik olarak yorumlanır birçok kişi tarafından. Özellikle sizi işten çıkarmayı düşünmeyen bir patron ise söz konusu... Ki ortada bir evlilik var. İşe güce indirgenmeyecek kadar ciddi bir durum söz konusu.
Kendinize saygınız olursa, eşinizin de size saygısı olacaktır. Kıskançlıktan önce, bu saygısızlığı bir daha tekrarlamaması gerektiğini ciddi bir üslupla belirtmelisiniz. "Ay karıcım beni mi kıskanmışşş bıdı bıdı" şeklinde bir cümle kurarsa ağzına kürekle vurup terk edin. Çok ciddiyim.
''ya eskiden baksa bile göz ucuyla bakar abartmazdı çok yada ben hassaslaştım bilmiorum ki... ya normal birşey mi bu arkadaşlar ya... dünden beri depresyonlardayım..''
eskiden de baktığını söylemişsiniz benim kendi fikrime göre normal bir şey değil.benim hayatımdaki erkek bunu yapcak olursa ben de aynı şekilde gördüğüm erkeklere bakardım.
ya kızlar eşim ile dün akşam gezmeye çıktık hay çıkmaz olaydık... normalde ben öyle kızlara bakmasından rahatsız olmazdım çok fazla.. ama dün Avm de servis beklerken karşıda oturan kıza ara ara bakıyordu... kızda mini etekli hoş bir kız... dediğim gibi başta rahatsız olmadım sonra olduysam da bişey demedim bu yaptığım kıskançlık saçmalama dedim durdum kendi kendime...
sonra servise binip ineceğimiz yerde indik kısacık şortlu 2-3 kız vardı yanlarından geçerken direk bacaklarına baktı gördüm kafasının hafif yana döndüğünü... gene sustum ya sabır deyip.. ama sonra dayanamadım patladım yanımdaki arabaya ''aaa çok güzel arabaymış baksana'' deyince ''aşkım valla senin gözlerin arabayı nasıl farkedebildi kızların bacaklarına bakmaktan'' dedim.
ya eskiden baksa bile göz ucuyla bakar abartmazdı çok yada ben hassaslaştım bilmiorum ki... ya normal birşey mi bu arkadaşlar ya... dünden beri depresyonlardayım...
ya kızlar eşim ile dün akşam gezmeye çıktık hay çıkmaz olaydık... normalde ben öyle kızlara bakmasından rahatsız olmazdım çok fazla.. ama dün Avm de servis beklerken karşıda oturan kıza ara ara bakıyordu... kızda mini etekli hoş bir kız... dediğim gibi başta rahatsız olmadım sonra olduysam da bişey demedim bu yaptığım kıskançlık saçmalama dedim durdum kendi kendime...
sonra servise binip ineceğimiz yerde indik kısacık şortlu 2-3 kız vardı yanlarından geçerken direk bacaklarına baktı gördüm kafasının hafif yana döndüğünü... gene sustum ya sabır deyip.. ama sonra dayanamadım patladım yanımdaki arabaya ''aaa çok güzel arabaymış baksana'' deyince ''aşkım valla senin gözlerin arabayı nasıl farkedebildi kızların bacaklarına bakmaktan'' dedim.
ya eskiden baksa bile göz ucuyla bakar abartmazdı çok yada ben hassaslaştım bilmiorum ki... ya normal birşey mi bu arkadaşlar ya... dünden beri depresyonlardayım...
Ne sizin durumunuz kıskançlık, ne de eşinizin durumu öküzlük. Sadece eşiniz inanılmaz saygısız bir şahsiyet o kadar. Evli bir adam, eşinin yanında başka hatunlara bakabiliyorsa bu saygısızlıktır. Yanındaki kadına saygısızlıktır. İlla ki kıskanmak gerekmez. Bu yaşadığınız durumu öküzlük diye yumuşatmanız da gerekmez. Çok abes olur hatta.
Zaten anlayamıyorum kadınların bu durumda verdikleri tepkileri.
-Off eşim başkalarına bakıyor çok kıskanıyorum.
-yaa eşim tam bir öküz kadının bacaklarına baktı pislik yaaa.
-tamam kadın güzeldi de ne biçim baktı çok kıskandım yaaa.
Ne kadar da sevimli yorumlar değil mi? Halbuki verilmesi gereken tepki, kıskançlıktan ziyade sağlam bir duruş içermelidir. Bu durumun bir kadına yapılan en büyük saygısızlık olduğu bilinmelidir. Patronunuzun yanında iş görüşmeleri yapıyor musunuz? Bu hadsizlik olarak yorumlanır birçok kişi tarafından. Özellikle sizi işten çıkarmayı düşünmeyen bir patron ise söz konusu... Ki ortada bir evlilik var. İşe güce indirgenmeyecek kadar ciddi bir durum söz konusu.
Kendinize saygınız olursa, eşinizin de size saygısı olacaktır. Kıskançlıktan önce, bu saygısızlığı bir daha tekrarlamaması gerektiğini ciddi bir üslupla belirtmelisiniz. "Ay karıcım beni mi kıskanmışşş bıdı bıdı" şeklinde bir cümle kurarsa ağzına kürekle vurup terk edin. Çok ciddiyim.
Vay bee adamın ne öküzlüğü kalmiş ne saygısızlığı, aldatmış kadar olmuş, vur ağzına terket falan. Allah kimseyi hatunların eline düşürmesin ne diyeyim.
Benim görüşüme göre büyütülecek bir şey yok arkadaşım. Gözü kaymıştır normal bişey yani, bizim hiç mi gözümüz kaymıyor.Ama pardon sütten çıkmış ak kaşıktık dimi biz kızlar tayfası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?