• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf gene başladım sanırım kıskançlık mı bu yoksa onun ki öküzlük mü?

eşiniz hatalı bakmakta....sizde kıskanmakta haklısınız....
ama şöyle bi ironi var,artık şu dönemde bazı kızlar öyle bir giyiniyor ki, valla ne yalan söyleyim ben bayan halimle dönüp bakıyorum :53:
eşlerimize bakma demeye yüzümüz kalmıyor bazen...
daha dün olmuş bi olay anlatayım...avm de dolaşıyoruz, bir kız bir erkek elele geliyor karşıdan, bizde alışverişten çıktık, kız öyle bir giyinmiş ki aman yarabbi...bikiniden biraz hallice...yeminle şaşı beş oldu gözlerim, bakmayım diyorum ama göz kayıyor :60:
tövbe estağfrullah dedim yaa, biz bayan halimizle bakıyorsak erkeklere ne demeli....
zaten orda bulunan erkek kız hepsi baktılar o kıza...
bu devirde gerçekten bakmayan erkek eli öpülesi erkek diyorum ben helal olsun diyorum...
allah göz kapaklarına hakim olabilen erkeklere razı olsun...

ya bende bakıyorum dikkat çekiyor evet... :17: bende nasıl davranacağımı şaşırdım işte bu yüzden bilmiorum :17:

Buz gibi bir kış gününde erkek arkaşımla metrodan çıkarken yanımızdan bir kız geçti. Kısacık şortu vardı. Önce normal bir baktı sonra kafası birden otomatik döndü sonra bana "yazık üşüyordur" dedi. "Git bari ısıt"dedim. Ben öyle demek istemedim. Kinaye yaptım" dedi. Bende canını okudum. Yanımdan geçen her erkeğe bariz şekilde süzdüm. "Vay anasını kaslara bak" dedim. "Saçları çok hoşmuş." "Kurban olurum o gözlere" "Tapılır bu vücuda" vs çeşitlendirdim. Biraz abarttım geç farkına vardım çünkü sinirden köpürüyordum ama adamın da suratı kıp kırmızı oldu. "Nasıl hissediyorsun" dedim? "Kötü hissediyorum" dedi." Bende kötü hissetim, bir daha beni kötü hissetirme" dedim. "Tamam önüne bak" dedi. Sinirden elimi morartmak üzereydi ama bende biraz abarttım ama anlasın diye.Kendini ezdirmeyeceksin arkadaşım. Çünkü erkekler bu dilden anlıyor. :27:

Gerçi ben evli değilim. İstediğim gibi gider yaptım senin için uygun değil. Çünkü bende ona uyup terbiyesizlik ettim ama babam bana sana vurana sen iki tane vur diyerek yetiştirdi. İçime işlemiş....

ya bende biraz abartabiliyorum olayları ve tepkileri... ne güzel yapmışsın... oh olsun..

Vay bee adamın ne öküzlüğü kalmiş ne saygısızlığı, aldatmış kadar olmuş, vur ağzına terket falan. Allah kimseyi hatunların eline düşürmesin ne diyeyim.

Benim görüşüme göre büyütülecek bir şey yok arkadaşım. Gözü kaymıştır normal bişey yani, bizim hiç mi gözümüz kaymıyor.Ama pardon sütten çıkmış ak kaşıktık dimi biz kızlar tayfası...

ya göz kayabiliyor ben bile bakıyorum evet... zaten ondan kaynaklı bu tür şeylere pek takılmayan bir insanım bende sizin gibi ama dün gerçekten rahatsız oldum.. yoksa demek istediğinizi anlıyorum.. zaten konuyu açma sebebimde neyin ne olduguna artık karar verememem..

Kızlar aslında bende bu konuyu çok merak ediyorum. Tamam adam karısına saygısızlık etmiş ama baktıgı hanımlara da saygısızlık etmiş.
Zira bu da tacizdir. Şimdi forumda yurt dışında yaşayan çok arkadaşımız oldugu için sormak istiyorum.
Bu bakma konusu dünyanın her yerinde mi böyle yoksa bize mi mahsus.
Yani ama konuyu açıklık-kapalılık olayınına getirmeden cevaplayın lütfen.
Malum her kadın bir şekilde bu tacize uğruyor sokağa çıktığında.

ya yok o kadar değil yani karşıdakiler farketmedi bile.. öyle olsa daha farklı olurdu herşey.. :1: öyle taciz boyutunda bir bakma değildi...off bunu nasıl anlatmalı bilmiorum...

cnm senin ki normal kıskançlık eşininki bari öküzlük

bana göre kesinlikle bkmak aldatmak ya bide dönüp tekrar bakıcak bacaklarına yemin ederim orda bi tokat patlarım ne hali varsa görsünnn nefret ederim ya km bilir neler düşündü derim o an zaten soğarım miğdem bulanır eşimden ve de hiç uğraşamam ya allah şükür eşim öyle biri değil bu zamana kadar ne birisinin bacaklaraına göğsüne baktığını gördüm nede bişeyy...

bnm eşim dansöz bile görse tv değiştiri yemin eder valla miğdem bulanıyor böylelerinden benm güzel eşim var zaten mutluyum herşey isteğim gibi çok şükür ben gidip niye başkısına bakyım seni bu kadar çok severken ağzınaa ederim valla öyle bişey olsaaa

ha bu arada bakmak var bakmak var bi kere göz ucuyla bakarsın bacaklarına göğüslerine değil tabikiii

Son düzenleme:
ben şükrediyim benimki böyle yapıcak varya oyarım gözünü....tvde acık sacık bişey cıksa degiştiir benimki yolda bayan görsek kafasını cevirir kasada bayan olsa kenara cekilir işlemi ben yapım die sanırım eşiin kıymetini bilmem gerekiyor.cok kıskancız ikimizde o yzden anlıyoruz birbirimizi tencere kapak misali:)

ya yok o kadar değil yani karşıdakiler farketmedi bile.. öyle olsa daha farklı olurdu herşey.. :1: öyle taciz boyutunda bir bakma değildi...off bunu nasıl anlatmalı bilmiorum...

Canım o zaman şöyle söyleyeyim bence 1 erkek 1 kadın dizisini izle. Ne alaka diyeceksin.
Ama ilişkideki bir çok sorun hakkında insanı rahatlatıyor.
Demek sadece benimki böyle değilmiş diyorsun.
Yani biraz daha normalleştirebiliyorsun.
Ama bunu yaparkende eşinle konuşman gerek.
Yani tartışmadan kalbini kırmadan kendini de üzmeden.
Çünkü belkide kendince seni kıskandırıyor.
Sıkma tatlı canını hallolur eminim.:16::16:

Son düzenleme:
ay arkadaşım göz bu bakar bazı kadınlar öyle bir giyiniyor ki ben bile bakıyorum. Kocanla yok yere huzurunu bozma

Bazen öyle giyiniyorlar ki ben bile bakıyorum diyen kadınlar bir erkek de açık saçık giyindiğinde gözleri kayıyor mu acaba:)
Düşünün adamın baklavalar meydanda, adonis falan ne ararsan var. Seksi bir şey. :9:Bakar mısınız bakmaz mısınız? Yani şöyle bir bakar geçeriz en fazla değil mi öyle gözümüzü dikip süzmeyiz. Biz kadınlara bakıyorsak hemcinsimiz olduğu için rahat rahat bakıyoruz ama erkeklerinki taciz boyutuna giriyor.

Eşiniz şöyle bir baktıysa çok da problem değil bence ama hani şu yanında eşi varken seni süzen tiplerdense o zaman çok haklısınız...

Bu arada benimki bakıyor mu bakmıyor mu bilmiyorum ben hiç hissetmedim. Hatta dün onu yolcu ederken bir kız baya gözleriyle yedi sevgilimi, şu kız sana bakıp duruyor deli mi ne dedim kafasını çevirip bakmadı. Sonra ben oradaki bir taşa çıktım kız da hemen çıktı. Aaa kıskanca bak baksana şuna benim yaptığımı yapıyor dedim:9: Bakmam saçmalama dedi:9:

Kızlar aslında bende bu konuyu çok merak ediyorum. Tamam adam karısına saygısızlık etmiş ama baktıgı hanımlara da saygısızlık etmiş.
Zira bu da tacizdir. Şimdi forumda yurt dışında yaşayan çok arkadaşımız oldugu için sormak istiyorum.
Bu bakma konusu dünyanın her yerinde mi böyle yoksa bize mi mahsus.
Yani ama konuyu açıklık-kapalılık olayınına getirmeden cevaplayın lütfen.
Malum her kadın bir şekilde bu tacize uğruyor sokağa çıktığında.

bana göre pek aynı değil canım.
yanlış anlamayın,yurt dışında yaşıyorum ve inanın yaşadığım ülkenin insanları (erkekleri) bakmıyolar,hiç bir şekilde dikkatlerini çekmiyo kızlar ama sadece türkler bakıyor,süzüyor,resmen gözleriyle o kadar rahatsız ediyolar ki,yerin dibine girmek istiyosun.

yani bizde bu aç gözlülük,hep daha fazlasını istemelik:31:
umarım yanlış anlaşılmadım:34:

(Resulüm!) Mümin erkeklere, gözlerini (harama) dikmemelerini, ırzlarını da korumalarını söyle. Çünkü bu, kendileri için daha temiz bir davranıştır. Şüphesiz Allah, onların yapmakta olduklarından haberdardır..(Nur 30) benim yorumum bukadar şimdi yobaz diyenlerde çıkar ama ayet ortada konu ile bağlantısı ne diyen olursa konuyu ve ayeti tekrar okumalı

ne kadar güzel,ne kadar doğru:31: keşke erkeklerin aklından çıkmasa bu, keşke elindekinin değerini bilseler..
be adam Rabbin sana yanına eş vermiş,sevdiğin kişiyi vermiş daha ne istersin ki
:31:
çok içimi rahatlattı bu yorum canım:31: hayıra girdin desem yeri:54:

bana göre pek aynı değil canım.
yanlış anlamayın,yurt dışında yaşıyorum ve inanın yaşadığım ülkenin insanları (erkekleri) bakmıyolar,hiç bir şekilde dikkatlerini çekmiyo kızlar ama sadece türkler bakıyor,süzüyor,resmen gözleriyle o kadar rahatsız ediyolar ki,yerin dibine girmek istiyosun.

yani bizde bu aç gözlülük,hep daha fazlasını istemelik:31:
umarım yanlış anlaşılmadım:34:

ne kadar güzel,ne kadar doğru:31: keşke erkeklerin aklından çıkmasa bu, keşke elindekinin değerini bilseler..
be adam Rabbin sana yanına eş vermiş,sevdiğin kişiyi vermiş daha ne istersin ki
:31:
çok içimi rahatlattı bu yorum canım:31: hayıra girdin desem yeri:54:

Estağfurullah,içinizin rahatlamasına vesile oldumsa ne mutlu bana :23:
yanlış cevabı alıntılamışım ;)

Son düzenleme:
Bakmadan bakmaya fark var. Beni yanimda baska bir kadina taciz eder gibi bakiyorsa cok kizarim, sapiklik addederim, olay cikar, beni de bir daha ruyasinda gorur. Hayran hayran bakiyorsa kiskanirim, her dakka kafasina kakarim, misilleme yaparim. Acikta birsey gormus gibi bon bon bakiyorsa yapacak birsey yok, cunki ben de acikta bacak gordum mu bakiyorum. Hatta erkeklerden daha rahatim bu konuda, kizla gozgoze gelmedikten sonra (rahatsiz etmemek acisindan) mumkun mertebe inceleme cekerim yani.. Bacaklari duzgun mu, seluliti var mi, giydigi yakismis mi vb.. Yaninizdaki adam cok fazla bon bon bakiyorsa kafasina cantanizi gecirip "onune bak":4: dersiniz olur biter, bu yuzden "vay beni aldatti" deyip adami bosamaya gerek yok yani:53:.
Yurtdisina gelince.. Almanya'ya giden bayagi cekici ve albenili bir arkadasim anlatmisti. Alman erkekleri cok yakisikli imis, ancak kesinlikle degil bakmak, adeta senin farkinda bile olmuyorlarmis. Girdigi her ortamda bakislari ustunde toplayan arkadasimin haliyle ilgisini cekmisti bu durum.. O kadar soguk bir duruslari var ki, nasil bir kizi begenip, arkadaslik kurup evlenirler anlayamadim demisti. Kultur farki..

Back
X