offf gerçekten cıldırcammmm yine kanamaaa..

bebek4856

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
887
914
103
cıldırmak üzereyim 13 eylülde düşük yaptım iki gündür yine kanamam var pıhtılı kan geliyor siyah leke pede gelmiyor ama wcde geliyor doktoru aradım ara kanama doğaldır dedi offf çıldırcam kan görmek istemiyom artık yaa

Benim son düşüğümde 1 hafta kadar azar azar bahsettiğiniz gibi lekelenmelerim oldu,bence de normal ama daha fazla sürerse tekrar dr. gitmenizde fayda var.

Geçmiş olsun canım, rahimde kalanları atıyodur bir nevi temizlik, gebeliğe tekrar hazırlık olması lazım, doktorunda söylemiş zaten rahat ol psikolojini bozma tatlım

Benim son düşüğümde 1 hafta kadar azar azar bahsettiğiniz gibi lekelenmelerim oldu,bence de normal ama daha fazla sürerse tekrar dr. gitmenizde fayda var.

Geçmiş olsun canım, rahimde kalanları atıyodur bir nevi temizlik, gebeliğe tekrar hazırlık olması lazım, doktorunda söylemiş zaten rahat ol psikolojini bozma tatlım

Tsk ederim kızlar ama adete çevirdi ılk defa hayatimda 28gunde adet oldum keske olmasamda bebek olsaydı en komik yani hic 28de olacağını düşünmemiştim yumurtlama gunu yine leke gelmişti ben adet sanmıştım sanırım yumurtlamaymis ve dusuk yaptığım icin lekeli gelmiş ve ben onu adet sandığım ve yumurtlama günüm değildir die düşündüğüm icin bi kac gun ilişkiden uzak durmustum

Adet olmakda güzel ,hemde düzenli olan 28 günde olmuş içerde hersey yolunda demek bu , iyi yönden bakın adetten sonraki yumurtlamayı degerlendirirsiniz

Adet olmakda güzel ,hemde düzenli olan 28 günde olmuş içerde hersey yolunda demek bu , iyi yönden bakın adetten sonraki yumurtlamayı degerlendirirsiniz
Evet haklisin en azindan bi düzen olur ama Iste ılk defa 28gunde olunca şaşırdım ve suan diger adetim kac gun sonra gelicek yumurtlama ne zaman aklımda deli sorular :):) kadin olmakkkk ne zor yahuu

Evet haklisin en azindan bi düzen olur ama Iste ılk defa 28gunde olunca şaşırdım ve suan diger adetim kac gun sonra gelicek yumurtlama ne zaman aklımda deli sorular :):) kadin olmakkkk ne zor yahuu
Aynen bu cumleyi bu ara bende çok kullandım kadın olmak zor :) ben yumurtlamayı daha çok akıntıdan anlıyorum renksiz uzayan bir akıntı oluyorya . 28 düzenli giderse sizinde 12-14-16-18 . Günler gibi birer gün arayla degerlendirseniz illa birinde tutuyor :)

Ahh canim düzenli gidermiki bilemedim benim bnmkisi hep 35 gündü bu biR ilk benim sikinti buyuk :) simdi benim kahverengi akınti8inde başladı ama 10unda gerçekten kanama oldu sanırım onu adet başlangıcı alınır ben o yüzden cok zor tahmin edicem yAA en iyisi hastalık bitince durmak yok yola devam valla hic ara vermeden gun aşırı olursa belki doğru gunu tutturcam cok komik ya yine bi yumurtlaama listesi çıkardım okadar cokki zaten tam bi ay suruyo :)

:) ovulasyon testleri alırsın hiç olmadı , yine akıntıyıda takip edersin nasipte varsa denk gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…