Offf Gerçekten off

Iste su an sessiz kalmayin.
Kardeslerinizi arayip gerekenleri soyleyin tartismaya acmadan.
Anneniz geldiğinde de onlemlerle yasayacak 14 gun.
12 saat aslinda iyi bir zaman.
Sizi aradiklarinda,
Evde alinacak onlemlere bakip,.yahu sartlar bunlar bunlar, anneme iyice anlatin, bunlarin diaina cikmasina musade edemeyiz demeniz lazımdı.
Olan olmus.
Bir sure idare edilecek. Vakalar azaldi gibi, insallah sıkıntı olmaz.
Geldiğinde söyleyeceğim zaten dedim gezme tozma yok gelip de iyi olacağını da bilemeyiz dedim. Gece 01.00 de aradılar sabah 9 da bileti almışlar bizi aradıklarında öğlen olmuştu yani bilet alıp öyle Arıyor. O saatten sonra ben diyebilirdim de geç olmuştu.

Her şeyin duyarını kasmasanız mı artık? Bu ortamda ne seyahati, melankolik olmayın her konuda (herkese ithafen)
O kadar haklısın ki o kadar haklısın yani. 👏🏻 Arkadaş iyi niyetle yazmış biliyorum ama süreç sıkıntılı virüs ü bize bulaştırsa eşim hasta ben hasta sonra eşim işine gidecek 1000 lerce insana bulaşacak belki. En yakınımız da olsa cehalet ve bencillik kabul edilemez

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim önemseyip yardımcı olmaya çalıştığınız için. Kardeşim arayıp bana şunu söyledi direk “ ya biz düşündük annemi sen götürüp getiremezsin arabanızda yok kadın evde tıkılıp kalır bilet aldık sende 1 gece kalacak ordan başka şehire geçecek ablama onlardan da diğer ablama. Sana da başka zaman gelir” dedim. Ya gerçekten gülecektim ama tuttum kendimi iyi düşünmüşsünüz dedim keşke hiç gelmeseydi bu riskli süreçte dedim de ya işte sıkılıyor vs bilmem ne. Neyse hiç uzatmadım kapattım telefonu. Tavsiyelerinize uyacağım 1 gece de olsa virüsü bulaştırmadan gitmesi için elimizden geleni yapacağız. Ertesi gün de evi havalandırıp iyice sileriz. Çok sağolun ve dilerim hepinizin hayatı boyunca içinize sinmeyen her durumda böyle sizin müdahalenize gerek kalmayan çıkış kapılarınız olur. 🌺

Bu durumda arka odayı hazırlayayım orada kalsın tv odası vs olmasa da olur odadan çıkınca maske taktırırım. Böyle annenin can sıkıntısını İnan bende önemsemiyorum da dedim ya fena Tonga’ya getirildik. Çok duramaz çeker gider inşallah
Son durumu bildirin bakalım merak ettim

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim önemseyip yardımcı olmaya çalıştığınız için. Kardeşim arayıp bana şunu söyledi direk “ ya biz düşündük annemi sen götürüp getiremezsin arabanızda yok kadın evde tıkılıp kalır bilet aldık sende 1 gece kalacak ordan başka şehire geçecek ablama onlardan da diğer ablama. Sana da başka zaman gelir” dedim. Ya gerçekten gülecektim ama tuttum kendimi iyi düşünmüşsünüz dedim keşke hiç gelmeseydi bu riskli süreçte dedim de ya işte sıkılıyor vs bilmem ne. Neyse hiç uzatmadım kapattım telefonu. Tavsiyelerinize uyacağım 1 gece de olsa virüsü bulaştırmadan gitmesi için elimizden geleni yapacağız. Ertesi gün de evi havalandırıp iyice sileriz. Çok sağolun ve dilerim hepinizin hayatı boyunca içinize sinmeyen her durumda böyle sizin müdahalenize gerek kalmayan çıkış kapılarınız olur. 🌺
Son durumu bildirin bakalım merak ettim

Anlıyorum bir virus var ortada ama anneniz o sizin oflamayin burada anne hasreti ceken bir suru insan vat haksizlik yapmayin annenizin iyi karsilayin
Valah biz bırakın anneyi. Bu virüs zamanı kocalarımız hastanede çalışıyor ve hergun bize virüs getirebilir ona ragmen bırakip gitmeye gönlümüz razı olmadı tek kalır ne yer dedik bağışıklık önemli dedik zaten piskoljide çok kotu etkilendi dedik bulasacaksada napalm.bile.dedk. Siz annenize of diyorsunuz aman Allahım. Neyse ben sorunuzu yanitliyim evi SK sk havalandırn. Karşılikli koltuklarda oturun. Annenize iş yaptırmayn ki eli bir yere temas etmeden çok fazla. Havluyu ayırın. Oda zaten ayrı olur diye düşünüyorum evliyseniz esinizde disari cikiyordur onada aynısı olmalı tabi

Valah biz bırakın anneyi. Bu virüs zamanı kocalarımız hastanede çalışıyor ve hergun bize virüs getirebilir ona ragmen bırakip gitmeye gönlümüz razı olmadı tek kalır ne yer dedik bağışıklık önemli dedik zaten piskoljide çok kotu etkilendi dedik bulasacaksada napalm.bile.dedk. Siz annenize of diyorsunuz aman Allahım. Neyse ben sorunuzu yanitliyim evi SK sk havalandırn. Karşılikli koltuklarda oturun. Annenize iş yaptırmayn ki eli bir yere temas etmeden çok fazla. Havluyu ayırın. Oda zaten ayrı olur diye düşünüyorum evliyseniz esinizde disari cikiyordur onada aynısı olmalı tabi
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim öyle yapacağız ayrı durmaya özen göstereceğiz. Eşim de hergün aynı rutini uyguluyor. Of deme mevzusun gelirsek Hassasiyetinizi çok iyi anlıyorum. Size annemle olan ilişkimin teferruatına girip kendimi de üzmek istemem sizin de canınızı sıkmaya gerek. Benim annem can ciğer değil sadece sembolik bir anne. Yine de Üstüme düşenin fazlasını yapıyorum

Back
X