Offf Gerçekten off

Anladım kusura bakmayın ben olayı bilmediğim için kendi annemi düşünerek yorum yaptım. Umarım korktuğunuz gibi olmaz hiç bişey 😔
Kusur olur mu hiç o sizin iyi niyetinizden kurduğunuz cümleler. İnanın iki gün önce balkonda düştüğümü yürüyemediğimi söylediğimde beni aramayı geçin konuyu değiştirdi. Şimdi de geleceği yetmiyor havaalanına gel al diyor. Araç yok 3 araç 1.5 saat yol yapacağım. Ama gitmeyeceğim. Yarı yola kadar gelsin kendi. Umarım biz bu işten zararlı çıkmayız eşimden başka kimsem yok zaten birde hastalık çekmek istemiyorum

Havaalanlarında ve uçakta dokunduğu yerlere çok dikkat etmeli. Sizde annenize kırmadan onun sağlığı için olduğunu söyleyerek uyarabilirsiniz. Uçaktaki HEPA filtrelerinin havayı sık sık temizlediği için bulaşıcılık oranını düşürdüğünü okumuştum ama temas her zaman önemli. Anneniz geldiğinde hemen duşa girsin sizde bütün kıyafetlerini atın makineye. Virüsün mutasyona uğradığı artık sadece ateş ile değil baş ağrısı ve kas ağrısı ile belirti gösterdiğini de verdi dün haberler. Temkinli olursanız sorun yaşamazsınız. Kullandığı havlusu ayrı olsun, çatal bardak vs dikkatli kullanın, temizleyin. Siz ve eşiniz de evde olsanız da sık sık yıkayın ellerinizi

Kabul etmeyin madem.
Esim is seyahatine gitti.
Ucakla gitti dondu.
Onlemler faciaydi, gorevliler insanlara bir turlu anlatamadi, herkes kendi kafasina göre takildi dedi.
Eger gerçekten durum böyleyse kusura bakma anne zor zamanlardan geçiyoruz, bu riski alamam diyin.
Turuncu pijama gerçekten yorumlarına güvendiğim bir insansın. İnan başta yok dedim zaten. Ondan 1 hafta önce aradı bir kardeşim yok dedim misafir kabul etmiyorum reddettim. Annem ve kardeşlerim bu işin çakalı. 2 gün ya daha iki gün önce aradı beni kardeşim annem ölüyor geberiyor diye gece 01.00 da düşün eşim uyandı ben uyandım artık size gelebilir mi deyince yok demeye başka yol kalmadı. Ve biz 10-15 gün sandık hemen anında bilet almışlar. Şimdi düşünüyorum keşke o gece gece panik ve vicdan yapmasaydık. Keşke senin sunduğun gerekçeleri sunsaydık. Hayatı boyunca beni düşünmeyen bir insan emin ol desem de içim yanmazdı ama Tonga’ya düşürüldük

Kusur olur mu hiç o sizin iyi niyetinizden kurduğunuz cümleler. İnanın iki gün önce balkonda düştüğümü yürüyemediğimi söylediğimde beni aramayı geçin konuyu değiştirdi. Şimdi de geleceği yetmiyor havaalanına gel al diyor. Araç yok 3 araç 1.5 saat yol yapacağım. Ama gitmeyeceğim. Yarı yola kadar gelsin kendi. Umarım biz bu işten zararlı çıkmayız eşimden başka kimsem yok zaten birde hastalık çekmek istemiyorum
Çok üzüldüm gerçekten. Anneniz bi anne olarak size bişey vermemiş ki, sevgi gösteresiniz ona😒 kaç yaşında anneniz

Annemle aram yok sadece var anneliğini görmedim. Konularımda çok anlattım. O mevzulara hiç girmeyeceğim. Açıkcası belki oda etkili ama gerçekten çok dikkat ettim ben kaç aydır. Yine de iyi karşılarım o konuda sorun olmaz kendimi tanıyorum kendimi yer bitiririm de hanımefendiye iki laf edemeyiz üzülmesin diye yıllardır.
Niye geliyor ki o zaman. Gelme deyin açık açık. Ben de babamdan nefret ediyorum diyorum. Sadece cismi var çünkü. Evime geleceğim dese gelme derim. Dedim de

Havaalanlarında ve uçakta dokunduğu yerlere çok dikkat etmeli. Sizde annenize kırmadan onun sağlığı için olduğunu söyleyerek uyarabilirsiniz. Uçaktaki HEPA filtrelerinin havayı sık sık temizlediği için bulaşıcılık oranını düşürdüğünü okumuştum ama temas her zaman önemli. Anneniz geldiğinde hemen duşa girsin sizde bütün kıyafetlerini atın makineye. Virüsün mutasyona uğradığı artık sadece ateş ile değil baş ağrısı ve kas ağrısı ile belirti gösterdiğini de verdi dün haberler. Temkinli olursanız sorun yaşamazsınız. Kullandığı havlusu ayrı olsun, çatal bardak vs dikkatli kullanın, temizleyin. Siz ve eşiniz de evde olsanız da sık sık yıkayın ellerinizi
İnsan gibi uyaracağım da bunu anlayacak potansiyeli yok o ayrı. Ben evimin içinde kendi kuralımı yaşatırım. Gelsin ayrı odada kalacak zaten. Çatal bardağı vs de öyle. Eşim de bende rahatsızız biz düşersek kendi çeker kaçar gider de biz zor durumda kalırız yine

Çok üzüldüm gerçekten. Anneniz bi anne olarak size bişey vermemiş ki, sevgi gösteresiniz ona😒 kaç yaşında anneniz
Sevgi vermemiş saygısı da yok olmadı hiç. İçim kaldırmıyor zaten. 56 yaşında. Ama bana hep böyleydi

Turuncu pijama gerçekten yorumlarına güvendiğim bir insansın. İnan başta yok dedim zaten. Ondan 1 hafta önce aradı bir kardeşim yok dedim misafir kabul etmiyorum reddettim. Annem ve kardeşlerim bu işin çakalı. 2 gün ya daha iki gün önce aradı beni kardeşim annem ölüyor geberiyor diye gece 01.00 da düşün eşim uyandı ben uyandım artık size gelebilir mi deyince yok demeye başka yol kalmadı. Ve biz 10-15 gün sandık hemen anında bilet almışlar. Şimdi düşünüyorum keşke o gece gece panik ve vicdan yapmasaydık. Keşke senin sunduğun gerekçeleri sunsaydık. Hayatı boyunca beni düşünmeyen bir insan emin ol desem de içim yanmazdı ama Tonga’ya düşürüldük
O zaman geldiğinde gezmek istiyorsa evden çıkarmayın. Kendi kendine otursun bir odada. Siz geçmeyince onun da gezecek yeri olmaz

• Beğen
Reactions: JES
Niye geliyor ki o zaman. Gelme deyin açık açık. Ben de babamdan nefret ediyorum diyorum. Sadece cismi var çünkü. Evime geleceğim dese gelme derim. Dedim de
Dedim demez olur muyum oyuna getirdiler gece gece aradılar geberip ölüyor diye. Eşimle korktuk panik yaptık. 1 hafta önce kardeşim aradı yok dedim ona

Benim annem benim en kıymetlim, ölürüm onun için.
Ama şu durumda, vaka sayıları seyahatle fırlarken asla ve asla kabul edemem bir şeye binip gelmesini. Güzelce defalarca anlatırım. Ya o yolda kapmasa da belki ben ona aynı evdeyken hastalık taşıyacağım?
Burada bana kızanlar var ama normalleşme için çok erken olduğunu düşünenlerdenim. Hala hiçbir tedbirimi gevsetmedim.
Siz de kesinlikle kabul etmeyebilirdiniz, açınca onun için endişelerinizi anlatabilirdiniz ama gelsin madem demişsiniz. Aranızdaki iletişim de kötüymüş, ben anneniz ve kardeşleriniz ile aranızdaki iletişime üzüldüm açıkçası...

Benim annemle iliskimde eskiden iyi degildi.
Bir donum noktası oldu hayatimda ve resti cektim. O da ya kabul edecekto, ya görüşmeyecektik. Birey okdugumu kabul etti, mesafeli iliski modeline donduk.
Ama ben de eskileri ona zaten hic acmadim, kendime de açmıyorum.
Kendim icin affettim.
Ama unutmadim.
Artik normal bir iliskimiz var.
Senin durumunda da oyle. Bu sekilde hayatina devam edemezsin. Annenle ve kardeslerinle olan ilişkini düzene koymak zorundasin.
Her karakter farklı, herkesin yolu farklı ama kendi iyiligin icin insallah kisa zamsnda cozersin.
Inan bana yasam kalitem artti.
Ustumde yillarin yuku vardi.
Herkese karsi dik duruslu, odun vermeyen ben, paramparçaydım oz annemle.
Simdi de yakin degilim ama iyiyiz.

Dedim demez olur muyum oyuna getirdiler gece gece aradılar geberip ölüyor diye. Eşimle korktuk panik yaptık. 1 hafta önce kardeşim aradı yok dedim ona
O zaman durum belli. Ayrı takılmasını sağlayın. Geçin odanızda yatın. Asla ama asla gezmesine de izin vermeyin. Vaka sayıları artmış yine

O zaman geldiğinde gezmek istiyorsa evden çıkarmayın. Kendi kendine otursun bir odada. Siz geçmeyince onun da gezecek yeri olmaz
O konuda netim zaten kesinlikle ben ne çıkarım ne çıkarırım oturacak oturduğu yerde zaten biz ayrı odada olacağız. İşine gelirse kalır gelmezse gider. Ben ölüyorum dediğimde 15 gün sonra arayan kadının annelik adına bir vasfı yok zaten. Mecbur bıraktılar 2 defa hayır deyip reddetmeye rağmen. Eşimde bari tv odasında kalsın sıkılmasın biz de arka odalarda dururuz dedi öyle yapacağız

İnsan gibi uyaracağım da bunu anlayacak potansiyeli yok o ayrı. Ben evimin içinde kendi kuralımı yaşatırım. Gelsin ayrı odada kalacak zaten. Çatal bardağı vs de öyle. Eşim de bende rahatsızız biz düşersek kendi çeker kaçar gider de biz zor durumda kalırız yine
Doğru olan kendi evinizde kendi kurallarınız. Nasıl rahat edecekseniz onu belirtin. Her şeyini ayırın. Odasına girmek durumunda olursanız maskesiz kesinlikle girmeyin. Bir şekilde kabul ettirmişler ama kendinizi de düşünmek zorundasınız. Keşke bir aksilik olsa da erteleyebilse şu süreç bitene kadar

• Beğen
Reactions: JES
Şu durumda mecbur kalmadıkça özel araç dışında toplu ulaşım araçlarıyla bir yere gitmeyi düşünmem. Ama evime gelmek isteyen olursa da gelme diyemem. Çok zor bir durum

O konuda netim zaten kesinlikle ben ne çıkarım ne çıkarırım oturacak oturduğu yerde zaten biz ayrı odada olacağız. İşine gelirse kalır gelmezse gider. Ben ölüyorum dediğimde 15 gün sonra arayan kadının annelik adına bir vasfı yok zaten. Mecbur bıraktılar 2 defa hayır deyip reddetmeye rağmen. Eşimde bari tv odasında kalsın sıkılmasın biz de arka odalarda dururuz dedi öyle yapacağız
Aman bırakın. Öyle ana sıkılsın. Hatta tv bozuk diye kumandayı saklayın da daha çok sıkılsın. Ben babamı evden gitsin diye boş boş bırakmıştım da anlamamıştı gerçi. İnsan Arsız olunca zor oluyor

Benim annemle iliskimde eskiden iyi degildi.
Bir donum noktası oldu hayatimda ve resti cektim. O da ya kabul edecekto, ya görüşmeyecektik. Birey okdugumu kabul etti, mesafeli iliski modeline donduk.
Ama ben de eskileri ona zaten hic acmadim, kendime de açmıyorum.
Kendim icin affettim.
Ama unutmadim.
Artik normal bir iliskimiz var.
Senin durumunda da oyle. Bu sekilde hayatina devam edemezsin. Annenle ve kardeslerinle olan ilişkini düzene koymak zorundasin.
Her karakter farklı, herkesin yolu farklı ama kendi iyiligin icin insallah kisa zamsnda cozersin.
Inan bana yasam kalitem artti.
Ustumde yillarin yuku vardi.
Herkese karsi dik duruslu, odun vermeyen ben, paramparçaydım oz annemle.
Simdi de yakin degilim ama iyiyiz.
Karakter özelliklerimiz birbirine benziyor gerçekten. Ben 2 yıldır evliyim evlendikten sonra zaten hep mesafeli seviyeli bir ilişkim oldu. Ama diyorum ya bu durumda gardımı alamadan oyuna getirdiler. İyi değilse gelebilir dedikten 12 saat sonra bileti almışlar. Anlatabiliyor muyum yaptıklarını sende görüp anlayabilirsin İnan. Benim dönüm noktam evliliğim oldu hep mesafeli seviyeli oldu. Ama bu konuda oyuna getirildik

Her ikinizin de kronik bir rahatsızlığı yoksa birbirinizden çok korkmayın. Zannımca virüs insan vücuduna adapte olmaya başladı. Ölüm oranlarına bakınca böyle bir sonuç çıkarıyorum. Tabii ki temkinli olun ancak paranoyak olmayın. Dışarı çıkarken zaten insanlardan uzak durun ve maske takın. Bir şey olmaz inşallah. Bağışıklığınızı güçlendirin mutlaka.

Şu durumda mecbur kalmadıkça özel araç dışında toplu ulaşım araçlarıyla bir yere gitmeyi düşünmem. Ama evime gelmek isteyen olursa da gelme diyemem. Çok zor bir durum
Bizde öyleyiz 90 gün evden çıkmadık eşim hassas ben hassas. Gelme de dedim ama işte farklı yerden oynadılar kabul etmek zorunda kaldık

Mesafeli oturun ortak havlu vs kullanmayın acik alanda balkon da oturun evi havalandirin

Back
X