Yok anne ve babam cok ilimlidir...
Sadece babam telefonda laf arasinda kizim kardesin bayramlasmaya geldimi x den haberiniz varmi nasilmis bizi aramadi dedi o Kadar...
Ben de yok dedim konu kapandi...
Eee tamam iste onlar senin kadar takmamislar. Karismazsan sen ne iyi ne kotu olursun, karisirsan kesin kotu olursun.Uzaktan gozlemlemek daha iyidir bazen.
Ben takmiyorum zatennn sadece bunlar normal mi onu merak ediyorum...
Kalkip ona da birsey söylemem...
Ben evlenmeden önce esimin ailesini telefonda da olsa aramistim...
Hani bende bir eksiklik yaratmadi....
kizin ailenizi aramamasiyla sizin onu aramanizla ilgisi ne ki.siz aramak istiyorsaniz arayin sonucta bayramlasma gelin gorumce sirasi diye bisey yok.yada aileniz ailesine ziyarete gitmedi mi yada aramadilar mi dunurlerini.kizin karakteri boyledir belki.samimi olmak istemiyordur daha evlenmeden
Babam ve annem onun cocuklugunu bilir...
Ve isteme söz töreninden önce de ailemle görüsürlerdi...
Hani simdi resmiyete bindigi icin onlar da bi bayram tebrigi beklentisi icerisine girmisler..
Kardesim nasil onun ailesini ariyorsa sürekli o da bi bayramda anne babami bari aramali diye düsünüyorum.
Bunlar anne-babamla farkli ülkelerde yasiyorlar zaten...
Ziyaret olmasi biraz zor olur...
Telefonla görüsebilirler ancak...
Bu durumda anne-babamin mi aramasi gerekiyor ?
Anladigim istemeden sonra ki ilk batraminiz. Belki bu sebeple sizin tarafinizdan bekliyordur. Birde kardesiniz onun a ilesinin bayramini mubareklemediyse kisas yapiyorda olabilir. Keske kardesiniz sizin yaninizda konusurken siz isteseydiniz ve bayramlassaydiniz.
Aranizin iyi olmasi gibi bir durum binde bir.
Zira adi ustunde siz gorumcesiniz ve agzinizla kus tutsaniz faydasi olmaz.
Ne kadar iyi olursaniz olun elestirecek bisi her daim bulacaktir. Kendinizi kasmadan ictenlikle yaklasin...
Iyide daha resmiyete dokulmus bir sey yok ( soz kesilmis).
Bir yilda neler olur kim bilebilirki?
Daha ortada dogru duzgun bir sey yokken bu kadar samimiyete ne gerek var ?
Evlenmislerdir o zaman beklentinizi anlardim ama bu durumda tepkinz bana abarti geldi.
bence direkt kizdan beklemek yerine babaniz yada anneniz ailesini arayabilir belki de onlar da sizden bekliyordur ki kiz evi sonucta.
Iyi de benim burada tepkim ne ?
Onu merak ettim ?
Ben soruyorum zaten ne yapmaliyim nasil davranmaliyim bi tepki vermedim ki ben...
Ya da verdigim tepkinin farkinda degilim... :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?