• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf GÖRÜMCEEEEEEEE....olmadan görümceligi yasamak cok zormus...

Bende yazarken coşmuşum, konuyu taa nerelere getirmişim haklısın da:1:, burada bahsettiğin "biri" damadın kardeşi. Kusura bakma ama kardeşim düğünüme gelemeyecekse düğünümü 1 sene ertelerim. Kardeşim ya, öylesi böylesi yok yani, canım kanım o gelemeyecekse düğüne zaten başka kimse gelmesin gerek yok. Hee karşımda ki kişi çok diretirse sırf bu sebepten yollarımı ayırırım, neden mi "benim aileme saygı göstermeyen insanla ben asla gelecek düşünemem" de ondan. Ben böyle düşünüyorsam eğer, bu şeyleri karşı taraf içinde düşünür empati yaparım ve ne gerekiyorsa o olur.

Biz sadece 1 dugunde olalim yeter dedik yani Turkiyedeki dugunde...
Bi abla olarak en azindan birinde olmayi bari hak ediyorumdur...
Haa bu arada dugunlerde olmuycam ama hediyelerin modeli sekli anlan bunu takar enisten sunu takar demeyide ihmal etmiyorlar...
Yok ya siz bizi saymayin ben birde sizi odullendireyim yok oyle bi dunya...
Bugun yine cok kirildim..Kizginim...

Biz sadece 1 dugunde olalim yeter dedik yani Turkiyedeki dugunde...
Bi abla olarak en azindan birinde olmayi bari hak ediyorumdur...
Haa bu arada dugunlerde olmuycam ama hediyelerin modeli sekli anlan bunu takar enisten sunu takar demeyide ihmal etmiyorlar...
Yok ya siz bizi saymayin ben birde sizi odullendireyim yok oyle bi dunya...
Bugun yine cok kirildim..Kizginim...

Siz bu gelinden çok çekerseniz benden söylemesi. Saygının olmadığı ortamlar beni korkutur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim esinize ve ailesine sabir versin...
Kusura bakmayin gun gelir devran döner suan abisini gormekte zorlanan kiz yaninda olur siz kenardan bakarsiniz...
Etme bulma dunyasi bu...
Yaptiklarinizla övüneceginize oturundaa nasil iyi olabilirim diye dusunun bence....

Rabbim esinize ve ailesine sabir versin...
Kusura bakmayin gun gelir devran döner suan abisini gormekte zorlanan kiz yaninda olur siz kenardan bakarsiniz...
Etme bulma dunyasi bu...
Yaptiklarinizla övüneceginize oturundaa nasil iyi olabilirim diye dusunun bence....

Ben görümceyi gözüme kestirip aha bunla görüşemez kocam demedim ki
Kendi yaptıkları için görüşemio
Allah'a şükür olmam gereken kadar iyiyim kimsenin tavuğuna kış demem
Bana diene kadar siz dşünün iyi olmayı

Evet her birimiz farkli ülkelerde annemler Türkiyede biz ve kardesim baska bir ülkede gelin kiz baska....
Onun tüm akrabalari her iki dügüne de gelsin onlara göre olsun istiyorlar ama bizimde akrabalarimiz var...
Ve babamda en son demis ki bir tanesi sizin istediginiz tarihte olsun bir tanesi de bizim istedigimiz tarihte...
Ben Bunda kötü birsey göremedim...

babanızın önerisi çok mantıklı olmuş
ama zannımca sizin gelini mutlu etmek zor görünüyor
kolay kolay mutlu olacak birine benzemiyor
ayrıca bayramda annenleri araması degil ziyaret etmesi şart ama
farklı ülkedelerse en azından araması lazımdı

Arasaymisti iyi olurmuştu tabi ki böyle seyler daha iyi baglar bence iki aileyi birbirine. Ama aileniz takmiyosa sizde onemsemeyin buraya geldiginizde size davranislarina bakar ona gore davranirsiniz.

Ben görümceyi gözüme kestirip aha bunla görüşemez kocam demedim ki
Kendi yaptıkları için görüşemio
Allah'a şükür olmam gereken kadar iyiyim kimsenin tavuğuna kış demem
Bana diene kadar siz dşünün iyi olmayı

Allaha sükür benim nasil bir insan oldugumu herkes biliyor...
Size kanitlama cabasi icerisinde degilim....
Senin gibi dikkafali bi geline bunlar yapildiysa hak etmissindir...
Hala nefretini yenememissin ki gelip burda bana kötü gorumce muamelesi yapiyosun...
Acidim ya sana Allah iyi etsin....

babanızın önerisi çok mantıklı olmuş
ama zannımca sizin gelini mutlu etmek zor görünüyor
kolay kolay mutlu olacak birine benzemiyor
ayrıca bayramda annenleri araması degil ziyaret etmesi şart ama
farklı ülkedelerse en azından araması lazımdı

Kimse ona dugunu senin istedigin tarihte olmayacak demedi dolayisi ile evet babamin soylediginde bir kötülük sezmedim....
Kötü birseyde soylemez asla fakat seytana uyup soyledigini farzetsek bile yine ilk mudahale eden ben ve annem olur...
Ben aileme de dedim belki sizin aramanizi beklemislerdir diye ama gecti gitti...
Ailemde unuttu zaten ne yapsinlar kimseyi zorla aratamayiz...
Evet sanirim mutlu etmekte bayagi zorlanacaklar....

Arasaymisti iyi olurmuştu tabi ki böyle seyler daha iyi baglar bence iki aileyi birbirine. Ama aileniz takmiyosa sizde onemsemeyin buraya geldiginizde size davranislarina bakar ona gore davranirsiniz.

Artik benimde umrumda degil zaten kim ne isterse onu yapsin...
Kardesimle de konustum bizi kimseyle yuz goz etme tatsizlik istemiyoruz diye...
Cunku en kucuk seyden biseyler cikiyor bizim haberimiz bile yok kendileri yazip kendileri oynuyor...

anne & babanızı arayıp bayramlarını kutlamak olması gereken ..
aramıyorsa da yapcak pek birşey yok .. üzülmeyin herşey olur gider ..
nişan,düğün törenlerine katılın siz kafi ..

Allaha sükür benim nasil bir insan oldugumu herkes biliyor...
Size kanitlama cabasi icerisinde degilim....
Senin gibi dikkafali bi geline bunlar yapildiysa hak etmissindir...
Hala nefretini yenememissin ki gelip burda bana kötü gorumce muamelesi yapiyosun...
Acidim ya sana Allah iyi etsin....

Niçin istediğiniz yorumu alamayınca tırnaklarınızı çıkartıosunuz?
Ben dikkafalı değil aksine UYSAL biriyim hakedecek bişey yapmadım tek kusurum akraba olmamamdı
Kötü görümce muamelesi yaptıran sensin yok aramadı yok gelmedi yok gitmedi yok düğün ehhh aramaz tabi mecbur mu sen ara okadar duymak istiosan sesini

Niçin istediğiniz yorumu alamayınca tırnaklarınızı çıkartıosunuz?
Ben dikkafalı değil aksine UYSAL biriyim hakedecek bişey yapmadım tek kusurum akraba olmamamdı
Kötü görümce muamelesi yaptıran sensin yok aramadı yok gelmedi yok gitmedi yok düğün ehhh aramaz tabi mecbur mu sen ara okadar duymak istiosan sesini

Galiba sen türkce anlamiyorsun?
Beni zaten aramasin aramasini da beklemiyorum...
Anne babami aramamasi normalmi diye sordum...
Yoksa beni arasa ne eksilirim ne fazlalasirim...
Ayrica bugune kadar kimseye tirnak cikartmadim cikartanlarada gayet ilimli davrandim....
Daha fazla sacmalik dinleyemeyecegim kusura bakmayin...
Saglicakla kalin...

anne & babanızı arayıp bayramlarını kutlamak olması gereken ..
aramıyorsa da yapcak pek birşey yok .. üzülmeyin herşey olur gider ..
nişan,düğün törenlerine katılın siz kafi ..

Haklisiniz zaten hersey olacagina varir...
Artik uzulmuyorum da annem babam kardesimin rahati huzuru yerinde olsun kafi benim icin...
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim...

Galiba sen türkce anlamiyorsun?
Beni zaten aramasin aramasini da beklemiyorum...
Anne babami aramamasi normalmi diye sordum...
Yoksa beni arasa ne eksilirim ne fazlalasirim...
Ayrica bugune kadar kimseye tirnak cikartmadim cikartanlarada gayet ilimli davrandim....
Daha fazla sacmalik dinleyemeyecegim kusura bakmayin...
Saglicakla kalin...

Ben anlıyorum da sen anlamıosun
Aileni aramadıysa bu onların derdi sen nie Bukadar memleket meselesi gibi çıldırıyorsun
Akıl sağlımız yerinde kalsın inş

Ben anlıyorum da sen anlamıosun
Aileni aramadıysa bu onların derdi sen nie Bukadar memleket meselesi gibi çıldırıyorsun
Akıl sağlımız yerinde kalsın inş

ailemin derdi benim derdşm,ailemin üzüntüsü benim üzüntüm,ailemin mutluluğu da benim mutluluğumdur:34:

ailemin derdi benim derdşm,ailemin üzüntüsü benim üzüntüm,ailemin mutluluğu da benim mutluluğumdur:34:

Bu dert üzüntü mutluluk değil ama kıza yanlış yapılmış kız kırılmış aramıo Bukadar basit zaten kızı önemsiyo olsalardı kızın istediği tarihte olurdu düğün iki Bayram arası bahane demeyin bence değil çnk hala aman ayna kırıldı kara kedi merdiven altı hemen hepimiz takılıyoruz böyle şeylere
Ki okadar düşünüyorsa ailesini kızı arayıp Ablacım bayramda görülmemedik bizimkilerde görüşmemiş bi sorun mu var iyi misin üzüldük diyip hem kızın gönlünü alabilirsiniz hemde kız derdi varsa onu söylerdi
Biz burda ne desek boş

Bu dert üzüntü mutluluk değil ama kıza yanlış yapılmış kız kırılmış aramıo Bukadar basit zaten kızı önemsiyo olsalardı kızın istediği tarihte olurdu düğün iki Bayram arası bahane demeyin bence değil çnk hala aman ayna kırıldı kara kedi merdiven altı hemen hepimiz takılıyoruz böyle şeylere
Ki okadar düşünüyorsa ailesini kızı arayıp Ablacım bayramda görülmemedik bizimkilerde görüşmemiş bi sorun mu var iyi misin üzüldük diyip hem kızın gönlünü alabilirsiniz hemde kız derdi varsa onu söylerdi
Biz burda ne desek boş

kız da düğün tarihlerinde makul olsaydı.konu sahibinin babası en güzelini yaptı:34:

kız 9 yıldır beklıyor da burada da en az 25 yıllık abla var, niye yanında olmasın en özel gununde kardeşinin?
bayramda aramaması da onun terbıyesızlığı bunun mazu görulecek bır yanı yok

Back
X