Offf günlerdir kendimi yiyorum..

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
Ablalarım merhaba. Ben 17 yaşındayım. Böyle bir konu biraz saçma olacak belki ama birine anlatamazsam kafayı yiyeceğim kesin. O yüzden yazıyorum. Konuyu yanlış yere açmışsam da özür dilerim:/
Ben saçma bir şey denemiştim birkaç ay önce. Kendimi cinsel yönden tatmin etmek, arkadaşlarım arasında konuşuluyodu ve ben bunu denemiştim. Kızlık zarına hiç bir zararı var mı yok mu bilmiyordum,sonra bir aklıma düştü internette olur yazıyordu. Hem de ayrıntılı ayrıntılı didik didik araştırdım bence zarar verdim gibi ya.

Ben zaten insanlık dediğin, sevgi dediğin bir zar üzerine kurulu olmamalı diye düşünen biriyim. Yani 40 yılını geçirmeye karar verdiğin birini zarı bozuk (?) diye bırakıp gidecek birini zaten ben istemem. Ama yine de ben kimseyle bir şey yapmama rağmen kendi salaklığım yüzünden falan oldu diye sinirleniyorum, yani bir de mütevazi bir ailede yetiştim ve bilinçaltımda mı kalmış ne bilemiyorum, ya böyle istemezse biri beni diye düşünmeyi de kesemiyorum.. Bir de mesela şöyle düşünüyorum, diyorum ben biriyle evlendim ve ben söyleme gereği duymadım, sonra o fark edince ya bana inanmazsa :/ ya uff ya vallaha psikolojim bozuldu, beni biraz rahatlatır mısınız?

Ne yaptin?
Belki birsey olmamistir.
Acikca yazmana gerek yok da belki zarar gormemistir diye sordum
Uzulme

Ya aslında ben de tam anlamadım ama, sonrasında hissediyordum bir şey yani o duyguyu yaşıyordum ve kanama falan hiç olmadı ama bilmiyorum internette parmakla olur yazıyor

Ya aslında ben de tam anlamadım ama, sonrasında hissediyordum bir şey yani o duyguyu yaşıyordum ve kanama falan hiç olmadı ama bilmiyorum internette parmakla olur yazıyor
Kendinizi kurcalayip durmayın. Kızlık zarı bir yana Enfeksiyon kapacaksınız sonra uğraş dur.

Bazı yerlerde kanama olmak zorunda değil yazıyor da biraz ona telaş ettim
Tatlım kimseye biriyle oldu ya da kendim yaptim vs demek zorunda değilsin. Cinsellik bi ihtiyac bunu tabu olarak görme. Benim sana abla olarak verecegim tavsiye kimsenin bunu sana sormasina musade etme,bunu sormaya cesaret eden kendinde hak gören adami şutla , sen çok kiymetlisin. Ve reşit olduktan sonra karşı cinsle birseyler yaşamak istersen mutlaka ve mutlaka korun(kondom)

Parmakmi soktun ? Acikca soruyorum.ama tekmi yada daha fazlami.eger tekse bisey olmaz ben tedavi gordum.ordan biliyorum ondan soruyorum.zar öyle kolay kolay bozulcak bisey deil kuzum azda olsa aci olur hem

Parmakmi soktun ? Acikca soruyorum.ama tekmi yada daha fazlami.eger tekse bisey olmaz ben tedavi gordum.ordan biliyorum ondan soruyorum.zar öyle kolay kolay bozulcak bisey deil kuzum azda olsa aci olur hem

Acı yoktu sanırım bir ya da 2 tane tam hatirlamiyorum. Bir de sey ben vajina deligine hic ellemedim yani kizlik zari orda mi bilmiyorum ordaysa o delige dokunmadim

Back
X