Offf günlerdir kendimi yiyorum..

Çok merak ettiğim bir şey var dayanamayacağım soracağım ?
Bir kadının veya kızın farketmez ,tatmin olması için klitoris'ini uyarması gerekir .
Yani vajina ile hiç bir ilgisi yok. Sen neden kendine zevksiz acı veren yöntemi tercih ettin merak ettim?
bigsmilie40-gif.1318314
bigsmilie76-gif.1318315

Bir kadının veya kızın farketmez ,tatmin olması için klitoris'ini uyarması gerekir .
Yani vajina ile hiç bir ilgisi yok. Sen neden kendine zevksiz acı veren yöntemi tercih ettin merak ettim?
bigsmilie40-gif.1318314
bigsmilie76-gif.1318315

Bilmediğinden.. :KK45:
Zaten vajina değilmiş ki kurcaladığı :olamaz:

Ilk iliskimde kanamam olmadi. Çocukken bisikletimle bir kaza yapmistim o zaman zedelenmis olabilir. Veya kizlik zarim esnek bilemiyorum. Esim bir gün bile lafını etmedi. Etseydi de cahil misin bazi zarlarin esnek olabildigini kanamayacagini bilmiyor musun derdim:) sıkıntı etme. Bir hanzoyla evlenmedigin surecebsikinti olmaz. Bazi kizlik zarları vajinal dogum esnasinda bile yirtilabiliyor.
Ayy o bende olmuştu ilk gece bi iki damla anca gelmişti bende baya baya kan gelecek sanıyordum doğumda ebe sizin yapamadiginizi bebeğiniz yaptı dedi :D

Şu konuya kadınların yazdığı yorumları görünce şok oluyorum ya , içinde öğretmen mi ararsın, anne olmuş olan mi ararsin, zaten daha önce erkek şiddeti görmüş olan mı arasın... Şimdi gelmiş buraya naaptin parmak mi soktun? Merak etme bisey olmamıştır, vah vah çok üzülüyorum bu yaşta böyle şey mi olur.. Vajinana mı soktun nerene soktun? İnanılır gibi değil, siz kendinize kendi bedeninize saygı duymazsaniz adam,toplum vs size niye saygı duysun ki?? Ne kadar anlatsak boş ne desek az, nato kafa nato mermer.. Bi de ha bire doğurup kendileri gibi çocuk yetiştiriyor bunlar...
Konu sahibi işte yasadigin sıkıntının ana kaynağı bu kadınların yetiştirdiği erkelerle karsilasma ihtimalin, ama benim gibilerin yetiştirdiği erkekle de karşılamak senin aklının zekanin kalitesini ortaya koyacak. Çünkü benim gibiler oğullarına karşısındaki kadının bedeninde söz sahibi olamayacagini, kadını yaşadıklarıyla ,kararlarıyla, o kadını sevmesine sebep olan o kadının karakterini olusturan tüm yaşanmışlıklarina saygı duymasi gerektiğini ögretecektir. Üstelik benim gibiler sonrasında yeni çiftin hayatina saygı duymayi, oğluna bağımlı degil bağlı bir anne olmayı da bilir böylece kaynana derdin de olmayacak bu da bonusu. Şu yobaz kadınların çocuklarından uzak dur , benim gibiler de kızlarına uzak durmayi öğretsin.

Bişey olmamıştır. Kendi kendini tatmin etmek çok doğal kadınlığını keşfedersin. Saçma düşüncelerle korkutma kendini. Hayatına girecek adamı da çok iyi tanı, seçici ol.

Bunun cevabını sana kimse veremez.
Belki bozuldu ama kan gelmedi
Belki zorladığın için acıdı bozulmadı.
Doktordan başka kimse ne olduğunu bilemez ki.

Arkadaşım bu yüzden depresyona girmekti psikolojisi bozulmuştu . Pskiloga gitti sonrasında kadın dogumcuya zaten esnekmis evlendi eşi böyle şeyleri problem yapan biri de değil. Boşuna bir kaç yılını harcadı . Sıkıntı yapma bisi olmaz için rahat değilse 18 yaşına gidince muayene olurdu

o_O:KK57: gerçekten bir öğretmensiniz ve bunu mu diyorsunuz?
ergenlikten haberiniz var mı?
niye üzüldüğünüzü de anlamadım :) sonuçta cinsellik evlenince bir anda göklerden bir şey değil ki.
O an bir anne olarak düşündüm bir kızım var birkaç sene sonra ergen olacak ve böyle birşey yaşamasını istemem ben.buna üzüldüm.keske içimizde bir psikolog olsa ve bunu yorumlasa.gercekten dogru olan ne merak ettim.ben bu yaptığı şeyin caresizc3 bir ihtiyaç için değil sirf birilerinden duydugu icin zorlama veya ozenti diyelim o sebeple yaptigini dusunuyorum.bir de böyle zar meselesini falan takip sıkıntıya giriyor.bir sürü yanlış var bana göre.tabiki ergenlikte cinsellik bir ihtiyaç olarak çıkar insanın karşısına.ama bir erkek arkadaşla öpüşme falan gibi masumca şeyler yeterli gelir diye düşünüyorum daha 17 yaşında bence daha çocuk bu.

O an bir anne olarak düşündüm bir kızım var birkaç sene sonra ergen olacak ve böyle birşey yaşamasını istemem ben.buna üzüldüm.keske içimizde bir psikolog olsa ve bunu yorumlasa.gercekten dogru olan ne merak ettim.ben bu yaptığı şeyin caresizc3 bir ihtiyaç için değil sirf birilerinden duydugu icin zorlama veya ozenti diyelim o sebeple yaptigini dusunuyorum.bir de böyle zar meselesini falan takip sıkıntıya giriyor.bir sürü yanlış var bana göre.tabiki ergenlikte cinsellik bir ihtiyaç olarak çıkar insanın karşısına.ama bir erkek arkadaşla öpüşme falan gibi masumca şeyler yeterli gelir diye düşünüyorum daha 17 yaşında bence daha çocuk bu.
Mastürbasyon yapmak çok doğal bir şey ki . Kendisi de keşfetmiş olabilir hormonları var 17 yaş gayet büyük bir yaş tatmin olmak için

Bilemiyorum ben kızım yapsa ve anlasam nasıl bir tepki veririm onu düşünmeye başladım.bir psikologa danışmak lazım çok hassas is
Tepki vermemeniz gerekiyor bilgi verebilirsiniz ancak . Ergenlikte mahremiyet çok önemli. Sert bir davranışıniz cinsellikten soğutabilir. Mastürbasyon kötü bir şey değil. Daha erken yaslarda da yapan bir sürü genç var. Oğlunuz var mi o yapsa ve genelde 13 14 yaşında başlıyorlar tepkiniz ne olurdu

17 yaş mastürbasyon yapmak için geç bir yaş bile sayılabilir.Kurcalama yazanlar olmuş.Ne bu elektronik alet mi kurcalama bozacaksın denmiş.Kendi bedenini tanıyor , keşfediyor işte.Cinsellik zaten tabu ülkemizde , kendi kendine de mi bişeyler yapmasın bu çocuklar yahu??

17 yaş mastürbasyon yapmak için geç bir yaş bile sayılabilir.Kurcalama yazanlar olmuş.Ne bu elektronik alet mi kurcalama bozacaksın denmiş.Kendi bedenini tanıyor , keşfediyor işte.Cinsellik zaten tabu ülkemizde , kendi kendine de mi bişeyler yapmasın bu çocuklar yahu??
Kadınlar mastürbasyon yapamaz erkekler yapar . Kadınların hormonu yok . Vulvaya sadece evlenince kocası dokunabilir

Tepki vermemeniz gerekiyor bilgi verebilirsiniz ancak . Ergenlikte mahremiyet çok önemli. Sert bir davranışıniz cinsellikten soğutabilir. Mastürbasyon kötü bir şey değil. Daha erken yaslarda da yapan bir sürü genç var. Oğlunuz var mi o yapsa ve genelde 13 14 yaşında başlıyorlar tepkiniz ne olurdu
tabiki tepki vermem nasıl yaklaşırım onu bilemiyorum demek istedim.en doğrusu neyse öyle yaklaşmak isterim.erkek kız ayrımı çok uzak birs3y bana.benim yetiştigim ailede boyle birsey hic görmedim hissetmedim tabiki çocuklarıma da bu tarz bir ayrım gozetmiycem.

tabiki tepki vermem nasıl yaklaşırım onu bilemiyorum demek istedim.en doğrusu neyse öyle yaklaşmak isterim.erkek kız ayrımı çok uzak birs3y bana.benim yetiştigim ailede boyle birsey hic görmedim hissetmedim tabiki çocuklarıma da bu tarz bir ayrım gozetmiycem.

Siz gelişim psikilojisi dersi de almış bir insansınızdır işiniz gereği, o kitapları tekrar bi karıştırın ergenlik demek = insanın hormonlarının da etkisiyle cinsel ihtiyaçlarının çok bariz bir şekilde ortaya çıktığı bir dönem. Çocuklarınızın sağlıklı cinsel hayatları olan bireyler olması için zaten kendilerini keşif ve tatmini bilmeleri gerek. Masturbasyon da bunun en masum yoludur. Özellikle kadınları bu konuda çok bilgisiz bırakıyor toplumumuz. Kadın evleniyor daha vajinanın yeri nerede onu bilmiyor. Tabu haline geldikçe sonra vajinismuslar, asla orgazm olamayan kadınlar...
İnsanın kendini tatmin etmesi onun çocukluğundan ve masumiyetinden bir şeyler azaltan bir durum değil. Sadece sağlıklı çalışan hormonları olduğunu gösterir. Erkek çocuklar zaten çok daha küçük yaşlarda haz duyusunu keşfedebiliyorlar. Ama kızlara yasak günah tehlikeli vs diyerek dokundurmuyoruz bile. Bana ailem kızların ellerini bacak arasına götürmesinin günah olduğunu söylemişti çocukken. Muhtemelen kendimi tanımaya çalıştığım bir esnada şahit falan oldular. Yıllarca bu yanlış bilgi ile yaşadım. Bu nasıl bir mantıktır?

bigsmilie40-gif.1318314
bigsmilie76-gif.1318315
O da 1 secenek ama tek secenek degil

Back
X