Offf günlerdir kendimi yiyorum..

Evet, lutfen bedenini tani, arastir, ogren... :( Cocuk degilsin artik. Bu konular cok onemli. En basiti ileride iliskilerinden tatmin olabilmen ya da hastaliklardan korunabilmen icin onemli.

Ayrica dogru soylediginde sana inanmayacak bir insanla karsilasirsan kafaya takacagin son sey terk edilmek olsun! Sadece bu konu degil her konu icin gecerli bu. Sana inanmayan adamla isin ne?

Aman salla bu zamanda artık bunların pek önemi kalmadı.
Biz kız olarak evlendikte noldu madalyamı taktılar : )
Bunları sorun etmeyen erkekte çok artık.
En kötü bul bi ingiliz evlen : )

Kesin olarak soyluyorum hicbirsey olmamistir. Burada yazilanlarin aksine masturbasyon yapabilirsin. Tu kaka sayilmasi bizim toplumumuzun dayatmssi. Vucudunu tani ne nerde ogren dogru bir sekilde kendine zarar vermeden yapmayi ogren.
Bu konuda kimseye birsey aciklamak zorunda da degilsin. Bu arada kalmislik celiskili dusunceler yasindan kaynaklaniyor. Guzelce, gonul rahatligiyla yat uyu.

Ay var ya sizi cok seviyorum tesekkur ederim ya

Mastürbasyon mu yaptın? Normal, erkekler 11-12 yaşında başlıyor pipilerini kurcalamaya, milli oldun mu muhabbeti yapmak en büyük hobileri. Sen niye utanıyorsun ne münasebet, sen insan değil misin? Burada kurcalama etme diye seni iyice cinsellikten soğutacaklar, ileride vajinismus falan işte bu dokunma ellemeler yüzünden çıkıyor. Yani kurcalama diyeceksem de gidip abuk subuk nesneler cisimler sokma diyebilirim en fazla. Mastürbasyonla bozulmaz da diyelim ki ilk birlikteliğini yaşadın, tamam. Bunu sana soran, seni aşağılamaya çalışan birine tepkini öyle bir göstereceksin ki bir daha sana onu sormaya cesaret dahi edemeyecek. Sen ona nasıl ilk birlikteliğini kimle yaşadığını sormuyorsan, o da sana sormamalı. Sadece vücudunu iyi tanı, üreme nasıl olur öğren, biriyle birlikte olacaksan korunma yöntemlerini iyi öğren ki burada "Yok pantolon üzerinden sürtündük hamile kalır mıyım?" gibi saçmasalak sorular sorup kendine güldürme. Sevgiler. :)

Kesin olarak soyluyorum hicbirsey olmamistir. Burada yazilanlarin aksine masturbasyon yapabilirsin. Tu kaka sayilmasi bizim toplumumuzun dayatmssi. Vucudunu tani ne nerde ogren dogru bir sekilde kendine zarar vermeden yapmayi ogren.
Bu konuda kimseye birsey aciklamak zorunda da degilsin. Bu arada kalmislik celiskili dusunceler yasindan kaynaklaniyor. Guzelce, gonul rahatligiyla yat uyu.
Çok haklısınız, cinselliğin yasak birşey olduğu, mastürbasyon yapmanın zararlı olduğu empoze edildiği için vajinusmus, anorgazmi sorunları yaşanıyor ve kadına en büyük zarar aslında bu şekilde veriliyor. Mastürbasyon zararlı değil tam tersi kadının kendi vücudunu tanıması için gerekli bir eylemdir.

Bir daha tovbe:))
Hiç böyle düşünme, şimdi yaşadığın bu gereksiz suçluluk duygusu bilinçaltına yerleşir ve ilerde birçok cinsel sorun yaşarsın, vajinusmus gibi orgazm olamama gibi... Mastürbasyon zararlı değildir bunu yapınca da kötü kız falan olmazsın kendine zarar vermeden yapmayı öğren ve kendini keşfet

Mastürbasyon mu yaptın? Normal, erkekler 11-12 yaşında başlıyor pipilerini kurcalamaya, milli oldun mu muhabbeti yapmak en büyük hobileri. Sen niye utanıyorsun ne münasebet, sen insan değil misin? Burada kurcalama etme diye seni iyice cinsellikten soğutacaklar, ileride vajinismus falan işte bu dokunma ellemeler yüzünden çıkıyor. Yani kurcalama diyeceksem de gidip abuk subuk nesneler cisimler sokma diyebilirim en fazla. Mastürbasyonla bozulmaz da diyelim ki ilk birlikteliğini yaşadın, tamam. Bunu sana soran, seni aşağılamaya çalışan birine tepkini öyle bir göstereceksin ki bir daha sana onu sormaya cesaret dahi edemeyecek. Sen ona nasıl ilk birlikteliğini kimle yaşadığını sormuyorsan, o da sana sormamalı. Sadece vücudunu iyi tanı, üreme nasıl olur öğren, biriyle birlikte olacaksan korunma yöntemlerini iyi öğren ki burada "Yok pantolon üzerinden sürtündük hamile kalır mıyım?" gibi saçmasalak sorular sorup kendine güldürme. Sevgiler. :)

Ya teşekkür ederim:)valla içim rahatladı,bakış açınız mükemmel

Off günlerdir kedimi yiyorum:KK70::KK70: diye okudum ve artık uyku vaktim gelmiş anladim:KK66:

Yav boşver sıkma tatlı canini kimsenin zar falan takdigi yok, böyle durumlarda herkes kandırıldıgini adı gibi biliyorda yiğitlige bk surmuyor bence..sâyet çok geri kafalı değilse kanmis gibi yapıyor zaten millet.
Evlilik yaşı 30 oldu çoktan! Istisnalar kaideyi bozmamakla birlikte 30 yaşında bir kadın kocasına "ilk erkeğimsin, sevistigim ilk erkek sensin" deyince o adam buna inaniyorsa zaten vahim bir zeka seviyesi..evlenmeye ehliyeti yok ama evleniyor gibi:deli:

Bilemedim.klitoral orgazmı araştır biraz netten madem..neyse :cool:hadi yat uyu...

Ilk iliskimde kanamam olmadi. Çocukken bisikletimle bir kaza yapmistim o zaman zedelenmis olabilir. Veya kizlik zarim esnek bilemiyorum. Esim bir gün bile lafını etmedi. Etseydi de cahil misin bazi zarlarin esnek olabildigini kanamayacagini bilmiyor musun derdim:) sıkıntı etme. Bir hanzoyla evlenmedigin surecebsikinti olmaz. Bazi kizlik zarları vajinal dogum esnasinda bile yirtilabiliyor.

Hiç birşey olmamıstır merak etme okdr kolay bozulmuyor ve bence klitorisle oynamıssındır vajina deliğinin nerde olduğunu bilmiyormuşsun bidahada yapma bence madem bukadr korkucaksın

Okullarda çocuklara cinsel eğitim verilmeli. Kanıtı da bu konu. Daha vajinanın yapısını bilmiyor...
bencede..:)
bide aileler öğretmeli. öğretemiyorlar çocuklarina...
daha küçük yaşlardan başlamali. 8-9 yaşlarinda...
benim annem çok küçük yaşta öğretmişti adamlardan erkeklerden korkardim iki abim vardi onlardan da korkuyordum:)

nerde yaziyo o:)ilişki sirasinda kan gelirse kızlık zari bozulur hanimefendi.:)
Şaka mı yapıyorsunuz, ciddi mi söylüyorsunuz anlamadım. =)) İlk ilişki sırasında herkeste kan gelecek diye bir standart yok. Zarın yapısı kişiden kişiye değişen bir şey çünkü. Bende gelmemişti mesela.

Konu sahibi, içeriye bir şey sokmadığın sürece bir şey olmaz.

Şaka mı yapıyorsunuz, ciddi mi söylüyorsunuz anlamadım. =)) İlk ilişki sırasında herkeste kan gelecek diye bir standart yok. Zarın yapısı kişiden kişiye değişen bir şey çünkü. Bende gelmemişti mesela.

Konu sahibi, içeriye bir şey sokmadığın sürece bir şey olmaz.
esnek olursa o ayri konu..
kimi de vajinamus oluyor.
benim evlendiğim gün ilişki sirasinda kan gelmişti. herkes farklı..

yaşın gereği masturbasyon çok normal ve olması gereken bi durum da aynı zamanda. üreme organlarımızı tanımalıyız. internette bu konuda çizimler var, rahim nerdedir, rahim ağzı, vajina nedir, klitoris nedir bunları araştırmanı ve daha bilinçli olmanı tavsiye ederim. böylece gereksiz korkulara kapılmazsın.
ted konuşmalarında hymen (kızlık zarı) anlatan 2 kadın var. bi izle o videoyu da.

Bence birşey olmadı büyük ihtimal ama lütfen böyle şeylerle uğraşma bir daha.17 yaşındasın ve daha önce cinsel birliktelik yaşamamışsın.ne kadar çok ihtiyaç duydun ki böyle birşey yapma gereği duydun.lutfen böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum.
o_O:KK57: gerçekten bir öğretmensiniz ve bunu mu diyorsunuz?
ergenlikten haberiniz var mı?
niye üzüldüğünüzü de anlamadım :) sonuçta cinsellik evlenince bir anda göklerden bir şey değil ki.

Merhaba canım,
anlattıkların kadarıyla bir şey olmamıştır merak etme.
Ama dikkat et de enfeksiyon kapmayasın
bir de mastürbasyon da boy abdesti almayı gerektirir, bunu ihmal etme.
Son olarak şunu söyleyebilirim, sen burda, git istediğinle seviş, kimse karışamaz diyenlere kulak tıka
Evet kimse karışamaz ama emirler ve yasaklar gayet açık.
Bizler birileri çıkar bizi ayıplar diye sakınmıyoruz kendimizi, bir anlık hevesler için iki dünyayı yakmaya gerek yok.
Sana istediğini yaşa diyenler, az sayıda kişi. Onaylamayan ve yazmayanlar olduğunu unutma.
hoşçakal

Parmakla kızlık zarını bozabildiysen seni tebrik ediyorum
elsik-gif.1318347

Bozulmamıştır o rahat ol. Öyle kolay olsa keşke
connie_girlplayjacks-gif.1318331

Acı yoktu sanırım bir ya da 2 tane tam hatirlamiyorum. Bir de sey ben vajina deligine hic ellemedim yani kizlik zari orda mi bilmiyorum ordaysa o delige dokunmadim

Biraz açık yazacağım. Bu durumda klitorisle oynamışsın. Zara bir şey olmamış. Zaten olsaydı anlardın bence..
Klitoris cinsel organının öndeki kısmıdır. Uyarısı uyarıcı vazifesi görür..

Kızlık zarı vajina deliğinin bir kaç cm gerisindedir. Oraya bir şey sokarsan çok yüksek ihtimal zar hasar görür..
İleride biriyle gerçek bir ilişki yaşarsan korunmayı da ihmal etme..

Back
X