sen yeteri kadar yardimda bulunmussunda, baban biraz alavere dalavereye getirmis seni.
yazdiklarindan o cikiyo ortaya...
off offf ki ne offf
çok girmişsiniz iç içe maddi açıdan..
herkes kendi başının çaresine baksın babacım,de..evlendim,barklandım artık.. benim bir de kocam var , de.. bir daha da alıp satmayın beraber bişi...
Anneniz de para konusunda babanız gibimi tavır sergiliyo annenize anlatsanız tatlı bi dille kırıcı olmadan suçsuzken suçlu duruma düşmeyin lafını ediyo demesinler :çok üzgünüm:
Bence babanız suçlu olduğunun farkında ve bunun üstünü kapatmak için size tavır yapıyo borç kalmamış anladığım kadarıyla 7. taksitide ödeyin bidaha ortak alışveriş yapmayın babanızdan özürdileyin yanlış anlamışım 6 taksit sanıyodum falan fistan deyin olgunluğunuzu anlasın belki utanır tabi sizin bilceğiniz iş ama bana bu mantıklı geldi..
Eşinizle aranız bozulabilirdi bu yüzden Allahtan anlayışlı birisiymiş..
Zor bir durum ailen eşine karşı seni bu kadar mahçup etmemeliymiş diye düşünüyorum.
Sen hala kendini suçlu görüyorsun bence görme çünkü sen elinden geleni yapmışsın
her evlat bu kadar yardım edemiyor ailesine üzme kendini
esinin saskinlikla izlemesi cok normal bende saskinlikla okudum inan,hadi esinin ailesi olsa bi nebze anliycamda ,kendi ailen olunca ne diyecegim bilemiyorum,
sen yapacagini fazlasi ie yapmisin,bi lafini iki etmemisin babanin,
hani cocuklarin,herseyi evet evet denirde,simarir,,,
bian gelir hayir diyince cocuk delirir,babanda oyle olmus sanirsam,,,
umarim aranizdaki bu tatsizligi biran once yoluna koyar ortadan kaldirirsinizyerimseniben
gercekten cok zor bi durum canim,asagi tukursen sakal ,yukari tukursen biyik misali,ama bence genede bilemem,herseyi zamana birak,esinlede kotu olma sakin,siz keyfinize bakin,kendi ailensde olsa kullandirma kendini,herkes kendi sorumluluklarini bilmeli dime,seninde bi ailen var,ayda trilyonlar kazanmiyosun sen,,,opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?