offf offff ........

yusraa

kızım benim dünyamm
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
249
48
43
hanımlar belki size dert değil gibi gelcek ama ben çok bunaldım artık evlendiğimden beri kumanda eşimin elinden düşmez ve kendisi tam bir maç hastası önceden bende eşlik ediyodum beraber olalım diye fakat son zamanlarda okadar çok sıkıldımki kendimi bilgisayara verdim artık bilgisayar başında durmaktan başım felaket ağrıyorr ama başkada vakit geçirebileceğim bişey yok ya insan uyanır uyanmaz mac acarmı off ya off sadece Türkiye ligide değil premier, laliga, off diğer branslar gına geldi yaa bu kadarda olmaz suan aglıcam nerdeyse hamileliğin verdiği duygusallıkta vardır belki biraz oturup konuşalım istiyorum az öncede tartıştım kapat şunu dedim gel konuşalım oturalım benle ilgilen diyorum bugun dışarı çıktık ya ilgilendim senle diyo off ya oda işimiz vardı hallettik 1 saat falan sürdü bende dedim sana televizyonla mutluluklar yanımada gelme dedim bıktım artık hergun televizyonun başında uyumasından....

Son düzenleme:
Öyle direk benimle ilgilen demek biraz tuhaf kaçar alacağınız cevap'' sabah ilgilenmiştim şunu yaptık ya daha ne yapayıml'' - lı cevaplar olur hep..
Bir film buldum güzele benziyor diyip gidin yanına, patlamış mısırınızı yapın alın içeceklerinizi de.. Oh mis , sarılın kocanıza güzel bi film izleyin..
Film sonrasında açar bakar ..
Ama tabi bu her gün böyle olmaz..
Hazır oyunlar var, eşinizle oyun oynayın veya arkadaş ortamınızla..
Davet edin çay içmeye , sohbet muhabbet derken vaktiniz geçer..
Eşiniz tv de maç izliyorken sizde çocuk gelişimi hakkında kitaplar okuyun, faydasını görürsünüz hem..
Yada gelin kk da sizin gibi hamile ablalarımız var onlarla iki çift muhabbet edin , biraz kafanız dağılır..

Erkekler ayrı yatmakla tehdit edilmemeli diye düşünüyorum. Zamanla buna alışılıyor ve çiftler arasında daha da soğukluk oluşuyor. Bir de erkeklere benimle ilgilen, hep tv izleme vs vs diye söylenmek ters tepiyo daha da inada bindiriyorlar . Birlikte eğlenceli bişeyler yapın mesela sinemaya bilet aldım akşam için deyin , gidin sarmaş dolaş izleyin. Bu örnekler çoğaltılabilir şuan aklıma sadece bu geldi :))

Öyle direk benimle ilgilen demek biraz tuhaf kaçar alacağınız cevap'' sabah ilgilenmiştim şunu yaptık ya daha ne yapayıml'' - lı cevaplar olur hep..
Bir film buldum güzele benziyor diyip gidin yanına, patlamış mısırınızı yapın alın içeceklerinizi de.. Oh mis , sarılın kocanıza güzel bi film izleyin..
Eşiniz tv de maç izliyorken sizde çocuk gelişimi hakkında kitaplar okuyun, faydasını görürsünüz hem..
Yada gelin kk da sizin gibi hamile ablalarımız var onlarla iki çift muhabbet edin , biraz kafanız dağılır..

cevap için çok tesekkur ederim ama öyle olmuyor işte evdeki bütün kitabları okudum çogu aşk romanıydı belki bu yuzden böyle ilgi bekliyorum:1: suan kolay kolay hiçbişe onu tv basından kaldıramaz tuttugu takım yenilir inşallahh ...

hanımlar belki size dert değil gibi gelcek ama ben çok bunaldım artık evlendiğimden beri kumanda eşimin elinden düşmez ve kendisi tam bir maç hastası önceden bende eşlik ediyodum beraber olalım diye fakat son zamanlarda okadar çok sıkıldımki kendimi bilgisayara verdim artık bilgisayar başında durmaktan başım felaket ağrıyorr ama başkada vakit geçirebileceğim bişey yok ya insan uyanır uyanmaz mac acarmı off ya off sadece Türkiye ligide değil premier, laliga, off diğer branslar gına geldi yaa bu kadarda olmaz suan aglıcam nerdeyse hamileliğin verdiği duygusallıkta vardır belki biraz oturup konuşalım istiyorum az öncede tartıştım kapat şunu dedim gel konuşalım oturalım benle ilgilen diyorum bugun dışarı çıktık ya ilgilendim senle diyo off ya oda işimiz vardı hallettik 1 saat falan sürdü bende dedim sana televizyonla mutluluklar yatağada gelme dedim bıktım artık hergun televizyonun başında uyumasından....

Benimkide telefondan kaldırmaz başını
Bende cok sinir oluyorum soeyince kavga cikiyor.
Bide ben akşama kadar evdeyim çocuğuma bakiyorum,akşam iki cift laf etmek istiyorum ama olmuyor,ağzını açmaya dermani olmuyormus,yorgunmus,falan filaaaan.
Gözünu korkutmak istemem ama doğumdan sonra dahada degisebilir,genelde öyle oluyor,daha ilgisiz,e sizde bebekle ilgileniyorsunuz temelli aile hayatı mafoluyo,bizim ki daha yeni düzene giriyo Oda cocuk büyüdüğü uykuları düzene girdiği için.
Bu arada seninkide hata kabul etmeyen mükemmel adamlardanmi....

Erkekler ayrı yatmakla tehdit edilmemeli diye düşünüyorum. Zamanla buna alışılıyor ve çiftler arasında daha da soğukluk oluşuyor. Bir de erkeklere benimle ilgilen, hep tv izleme vs vs diye söylenmek ters tepiyo daha da inada bindiriyorlar . Birlikte eğlenceli bişeyler yapın mesela sinemaya bilet aldım akşam için deyin , gidin sarmaş dolaş izleyin. Bu örnekler çoğaltılabilir şuan aklıma sadece bu geldi :))

önncelikle cevap için teşekkürler ama yanlış anlaşıldım yanıma gelme diye kastedmiştim o şekilte tehdit etmem zaten tv başında uyur bugunde öyle olcaktı muhtemelen :2: accık trip yaptım zaten mactan dolayı gelemezdi ki yanıma :23: eşimin görevinden dolayı bulundugum yerde imkanlar çok kısıtlı dedğiniz şeyleri yapmam zor belki bu yuzden ilgiyi bekliyorum ondan

dimi sağolun ya gece gece guldurdunuzz:1: keyfim yerine geldi ya azönce ağlıcaktım nerdeyse şimdi gülüyorum hormonlarda herhalde

Ah bu hormonlar :1: ama dediğimin arkasındayım ben olsam öyle yapardım.Hiç uğraşamam ince işlerle,zaten erkeklerde ancak böylesinden anlar:9:

Benimkide telefondan kaldırmaz başını
Bende cok sinir oluyorum soeyince kavga cikiyor.
Bide ben akşama kadar evdeyim çocuğuma bakiyorum,akşam iki cift laf etmek istiyorum ama olmuyor,ağzını açmaya dermani olmuyormus,yorgunmus,falan filaaaan.
Gözünu korkutmak istemem ama doğumdan sonra dahada degisebilir,genelde öyle oluyor,daha ilgisiz,e sizde bebekle ilgileniyorsunuz temelli aile hayatı mafoluyo,bizim ki daha yeni düzene giriyo Oda cocuk büyüdüğü uykuları düzene girdiği için.
Bu arada seninkide hata kabul etmeyen mükemmel adamlardanmi....

yorum için sağlun yok hatasını kabul eder mükemmel adamlardan değil dimi insan konuşmak istiyo ama sanmıyorum değişeceğini çocuklara çok düşkündür benden iyi bakar bende daha 19 yasndym arada dalga geciyo ikinizi beraber büyütürüm diyee televizyon basından büyütür artık neyse ben napcamı buldum cocuk doğsun bakalım ondan sonra görsün pepeden cailliu dan sıra gelcekmi maça:1:

Benim nişanlımda aynı maç hastası maç sırasında ölüyorum bir bardak su ver desem duymazdan gelir eminim kaldı ki hadi macı bırak şurda güzel bi film var gel onu izleyelim dicem de o da gelecek çok zor :(
Hatta öyle ki maç sırasında "aşkım hadi yaramazlık yapalım" desem adım gibi eminim " az dur maçtan sonra" der düşünün yani ona bile kanmaz :))
Valla bu konuyu okumadan önce bu kadar önemsememiştim ama şimdi gözüm korktu yaa gerçekten :(

yorum için sağlun yok hatasını kabul eder mükemmel adamlardan değil dimi insan konuşmak istiyo ama sanmıyorum değişeceğini çocuklara çok düşkündür benden iyi bakar bende daha 19 yasndym arada dalga geciyo ikinizi beraber büyütürüm diyee televizyon basından büyütür artık neyse ben napcamı buldum cocuk doğsun bakalım ondan sonra görsün pepeden cailliu dan sıra gelcekmi maça:1:

Hatasını kan etmesi iyi benimki mukemmeldir mesala 4 yıllık evliyim bikere hata ettim demedi,herşeyi o bilir ve doğrusunu yapar.
Çocuğa bakma konusunu demiyorum sana illan ilgisi,daha dogrusu birbirinize olan ilginiz çocuğa kayicak onu demek istedim.
Çizgifilm konusuna gelince aynen öyle oluyo ben dizi mizi izleyemiyom devamli çizgifilm açık :(
Bu arada Allah kolay doğum nasip etsin canim sağ sahlin kucağına almayı nasip etsin......

Benim nişanlımda aynı maç hastası maç sırasında ölüyorum bir bardak su ver desem duymazdan gelir eminim kaldı ki hadi macı bırak şurda güzel bi film var gel onu izleyelim dicem de o da gelecek çok zor :(
Hatta öyle ki maç sırasında "aşkım hadi yaramazlık yapalım" desem adım gibi eminim " az dur maçtan sonra" der düşünün yani ona bile kanmaz :))
Valla bu konuyu okumadan önce bu kadar önemsememiştim ama şimdi gözüm korktu yaa gerçekten :(

böyle bi konu açarak gözünüü korkutmak istemezsim ama benimki böyle malesef belki değişir seninki her insan aynı değil söylediklerime bende pek inanmadım ama neden olmasın:9:

Hatasını kan etmesi iyi benimki mukemmeldir mesala 4 yıllık evliyim bikere hata ettim demedi,herşeyi o bilir ve doğrusunu yapar.
Çocuğa bakma konusunu demiyorum sana illan ilgisi,daha dogrusu birbirinize olan ilginiz çocuğa kayicak onu demek istedim.
Çizgifilm konusuna gelince aynen öyle oluyo ben dizi mizi izleyemiyom devamli çizgifilm açık :(
Bu arada Allah kolay doğum nasip etsin canim sağ sahlin kucağına almayı nasip etsin......

evet orası doğru o kesin gibi bişi çocuğa kayar ilgi bana bişi kalmaz:19: güzel dilekleriniz içinde çok sağolun Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah:emir_bebek:

bebek olunca umarım tv yi komple kaparsınız zira özellikle 2 yaşına kadar çok sakıncalı..

eşinizi şimdiden uyarmaya başlayın bence..

eşimle tv izlemeye bayılırdık artık yok.. kızım uyuduğunda ancak..

böyle bi konu açarak gözünüü korkutmak istemezsim ama benimki böyle malesef belki değişir seninki her insan aynı değil söylediklerime bende pek inanmadım ama neden olmasın:9:

Yok canım yok değişmez zannetmiyorum :( Artık burda Kumandayla aldatılan kadınlar olarak toplanıp birbirimize teselli veririz bol bol :)

hanımlar belki size dert değil gibi gelcek ama ben çok bunaldım artık evlendiğimden beri kumanda eşimin elinden düşmez ve kendisi tam bir maç hastası önceden bende eşlik ediyodum beraber olalım diye fakat son zamanlarda okadar çok sıkıldımki kendimi bilgisayara verdim artık bilgisayar başında durmaktan başım felaket ağrıyorr ama başkada vakit geçirebileceğim bişey yok ya insan uyanır uyanmaz mac acarmı off ya off sadece Türkiye ligide değil premier, laliga, off diğer branslar gına geldi yaa bu kadarda olmaz suan aglıcam nerdeyse hamileliğin verdiği duygusallıkta vardır belki biraz oturup konuşalım istiyorum az öncede tartıştım kapat şunu dedim gel konuşalım oturalım benle ilgilen diyorum bugun dışarı çıktık ya ilgilendim senle diyo off ya oda işimiz vardı hallettik 1 saat falan sürdü bende dedim sana televizyonla mutluluklar yanımada gelme dedim bıktım artık hergun televizyonun başında uyumasından....

Gözünü korkutmak istemem ama benim eşimde oyun hastası sürekli oyun oynar 7 aylık bebeğimiz var 2 ay ilgilendi tekrar oyuna döndü Çok sinir bozucu bi durum

Benim esim evlendigimiz isvicreye yeni geldigimin 2gunu bide birbirimizi ne kadsr beklemistik.arkadasina gitti:)ps3hastasiydi hep oyun oynardi.bence yalniz olmayi secin.ben hic baski yapmadim cynku gumduz disari cilardik hep aksamda film izlerdik bazen ama o cok p3oynardi.cocul dogunca birakirim dedi birakmadi:)ve ustune gitmedim.simdi kotu aliskanliklarini kendiliginden birakti.erkekler bizim gibi degil dajkada sohbet edelim dip dipe olalaim bekleme yaomazlar.hem cok muabvet cabuk ayrilim getirir.ben sikmadigim icinde kendini her vos kaldiginda kollarima atar.sen bilirsin tabi ama fazla takilma..dahada ister.sen de baska seyler yap.kendiliginden biraksin.akli yokmu.ben benim ya imda olmak istese olur diye dusundugum icin izin veriyorum.olmak istemezse zorla oldurmanim anlami yok.boyle hayatin tadi daha guzel siz beklemeden size geldiginde konustuginda daha bi drgerli hissediyor insan kendini.ama benle konus bemle ilgilen benle soyle yap..sikici oluyor bence.hem biz bebek miyiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cevap için çok tesekkur ederim ama öyle olmuyor işte evdeki bütün kitabları okudum çogu aşk romanıydı belki bu yuzden böyle ilgi bekliyorum:1: suan kolay kolay hiçbişe onu tv basından kaldıramaz tuttugu takım yenilir inşallahh ...

Takımının ne suçu var :)))))

Back
X