Allaha sormus. neden demis neden istedigimi vermiyorsun. Allah cevap vermis "bekle". kadin yalvarmis. artik demis sabrim kalmadi nolur ver artik yada vermiceksen vermicem de. Allah cevap vermis "bekle" .kadin sinirlenmeye baslamis isyan etmis. artik beklemek istemiyorum demis. ne cevap vereceksen hemen ver .Allah gulumsemis yine cevap vermis. " eger istedigini hemen verseydim beni bu kadar anarmiydin? bu kadar hatirlarmiydin? bu kadar derin tanimaya calisirmiydin? eger hemen verseydim verdigimin kiymetini bilip anlayip her firsatta sukredermiydin? " demis. sonra devam etmis "BEKLE" ''.......
bir yerde okudum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim sizinle.
allahım sana şükürler olsun yarabbim sen herşeyin hayırlısını ver yarabbim.18 ekim itibariyle bu ayda kırmızılar geldi ve her ay geçtikçe ve insanların ''çocuğun yokmu'' lafına sinir olmaya başlıyorum offff ne zaman allahım ne zamannnn isyan etmiyorum hayırlısını ver yarabbim ama beklemek artık zor geliyoo.
bir yerde okudum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim sizinle.
allahım sana şükürler olsun yarabbim sen herşeyin hayırlısını ver yarabbim.18 ekim itibariyle bu ayda kırmızılar geldi ve her ay geçtikçe ve insanların ''çocuğun yokmu'' lafına sinir olmaya başlıyorum offff ne zaman allahım ne zamannnn isyan etmiyorum hayırlısını ver yarabbim ama beklemek artık zor geliyoo.