adet zamanımda kan testleri yapıldı hiç bir problem yok şükür rahim filmide çekilmişti tüplerimde açık şükür.eşimde varikosel vardı ameliyat oldu şimdi ondada bir sorun kalmadı şükür ve 1 seneyi geçti bunlar olalı hala bekliyoruz ve hala olmuyoooo![]()
yarın ilk kez yumurta takibi için gidicem allahım büyük bekliyoruz üzerimize düşenleri yapıyoruz.
benimde durumum aynı eşim varikosel ameliyatı oldu 7. aydayız hala yok değerler iyi bende bi sorun yok ama olmuyor stres yapma diyorlar bende biliyorum ama kolaydı sanki nerdeyse 2 senedir istiyoruz. ben hiç vazgeçemiyorum her ay umutlanmaktan hiç belirti olmasa bile umutlanıyorum ve hep hayal kırıklığı bende diyorum rabbim biliyo zamanı var ama zor işte ne bileyim... bence klomen kullan korkma doktor kontrolünde olacaksın sorun olmaz herkeste kist yapacak diye bir kural yok sen gönlünü ferah tut doktorun dediği doğru kontrollü olduğu için gebe kalma şansın daha yüksek tabi senin bileceğin iş yaşın kaç bilmiyorum ama zaten çok beklemişsin hayatım allah daha da bekletmesin hiçbirimizi..