offff kaynanam

candy123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
446
269
133
kızlar kaynanam burnumu estetık yaptırmamı ıstemıyor esım annesın agzına bakan bır tıp zaten bu yıla kadar naısl geldık hala şoktayımda ben cok ıstıyorum esımde ıstıyor
ama kaynanam ıstemııyor ve dırek ıstemıyorum deımyor yap ben karısmıyorum dıyor ama eşimi dolduruyor afedersının argo kelımelerle aşagılıyor ben cok uzuluyorum ne yapmalıyım (((

Soylemeyin sizde ona. Direk gidip yaptirin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani bencede direkt git yaptir kadinin burnuna sokarsan israrla o da mudahale eder tabi:)))

canım ben yaptırdım kaynanana neymiş ya allah allah boşuna bekliyorsun yaptır kime ne yani burun senin burnun bak yaptırınca şimdiye kadar neden bekledim diceksin güven bana :)

Senin bedenin senin kararın. Kaynanana ne oluyor ki ?? Saygısızlık resmen

keşke hiç söylemeseydiniz
bence yapmayacakmiş gibi bir süre geçirin unutsun kv sonra hop diye yaptırın kimseye söylemeden yoksa peşinizi bırakmaz

boşver kaynananı git yaptır bence.
hayırlı olsun şimdiden :)

Son düzenleme:
yapamamkı ben kaynanamla birlıkte yasıyorum bunca çileye ragmen burnumdan rahatsızım hıc oyle bır derdım yoktu sınuzıtım vardı kemer et kemık hersey cıktı sonra yaptırıyımda dedım kaynanam esime laf sokuyo demedım daha zamanı var zaten ama soyle bır çıtlatıncaa hemen gozlerınden ates fırlatıyomus gıbı eşime laf sokuyo yapıyosanız yapın ben yanında kalmam esıme dıyo sen ılgılenırsın dıyo ne yapayım (

İstemiyor diye yaptırmayacak değilsin heralde

yok yaptırıcam ıns daa epey bı burnumdan gelıcekmıs gıbıme gelıyor ( eşimi doldurup çaydıracakmıs gıbıme gelıyor eşimi ayaralayana kadar öldum zaten maddı olarakta yok devlet hastanesıne yaptıracam mecbur hayırlıs ıste:/ ıns yapabılırım esımın aklını çelmez

parasını o mu oducek arkadasım.rahatsizlik yoksa estetige cok yanblı bakmiyorum ama sonucta senin kararın kime ne.

Eşin bir kere sana tamam deyip,destek olmuş.
Cayarsa,kaynananın sözüne itibar ederse eşinin ayıbı. Uygun bir dille ikna edebilirsin.
Ben hiç bir kadının kocasını ikna edemeyeceğine inanmam hic bir konuda

Eşin bir kere sana tamam deyip,destek olmuş.
Cayarsa,kaynananın sözüne itibar ederse eşinin ayıbı. Uygun bir dille ikna edebilirsin.
Ben hiç bir kadının kocasını ikna edemeyeceğine inanmam hic bir konuda

malesef kaynanam eşimin altına gırer agır sozler soylelr karını kımın ııcn guzellestırıyosun falan der can damarından gırerse esımde ıkna olur evt ıkna edıyorum ama arkasını dönunce kaynanam daha beter edıyo:26::26:

sağlığın için eşinde dahil birilerini ikna etme çaban saçma değil mi?

sağlığına kavuşunca da imkan yaratıp ayrı eve çıkın, eşin sanki annesine mecburiyet hissediyor ve kaynanan da bunun farkında...

herşey elinde senin...

ayrı eve cıkamıycaz basta öyle anlasıldı kayınbabm vefat etmıs esımde cıkmaz ıstemıyo ama elımden gelenı yapıcam burnumu yaptırdıktan sonra arka arkaya cocuk dogurucam ben yıldım bakalım onlarda yılıcaklarmı benden :/ nasıl fıkır

eşin bişey demiyoken
sen istiyoken kaynanana ne
bu kadar ağzına bakmayın ne olur
git yaptır benim bildiğim hastanede yatılmıyo da
hem güzellik için de değil sağlık için yaptırıyormuşsun
1 gün zaten eşin de bekler başında ne olacak
kaynanan bence yatarsan işler ona kalcak diye korkuyor..

sence iyi bir fikir mi?

çocuklarla değil, aklınla yıldırıp pes ettirebilirsin onları...

senin psikolojin de bozulmuş sanırım, sağlıklı düşünemiyorsun.

bu fikrin normal değil

kendine gel lütfen

Benim kayınvalidem yeni burun estetiği oldu, sizin ki sizin olacağınız ameliyata karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…