kızlar kaynanam burnumu estetık yaptırmamı ıstemıyor esım annesın agzına bakan bır tıp zaten bu yıla kadar naısl geldık hala şoktayımdaben cok ıstıyorum esımde ıstıyor
ama kaynanam ıstemııyor ve dırek ıstemıyorum deımyor yap ben karısmıyorum dıyor ama eşimi dolduruyor afedersının argo kelımelerle aşagılıyor ben cok uzuluyorum ne yapmalıyım(((
İstemiyor diye yaptırmayacak değilsin heralde
yok yaptırıcam ıns daa epey bı burnumdan gelıcekmıs gıbıme gelıyor( eşimi doldurup çaydıracakmıs gıbıme gelıyor eşimi ayaralayana kadar öldum zaten maddı olarakta yok devlet hastanesıne yaptıracam mecbur hayırlıs ıste:/ ıns yapabılırım esımın aklını çelmez
Eşin bir kere sana tamam deyip,destek olmuş.
Cayarsa,kaynananın sözüne itibar ederse eşinin ayıbı. Uygun bir dille ikna edebilirsin.
Ben hiç bir kadının kocasını ikna edemeyeceğine inanmam hic bir konuda
malesef kaynanam eşimin altına gırer agır sozler soylelr karını kımın ııcn guzellestırıyosun falan der can damarından gırerse esımde ıkna olur evt ıkna edıyorum ama arkasını dönunce kaynanam daha beter edıyo:26::26:
sağlığın için eşinde dahil birilerini ikna etme çaban saçma değil mi?
sağlığına kavuşunca da imkan yaratıp ayrı eve çıkın, eşin sanki annesine mecburiyet hissediyor ve kaynanan da bunun farkında...
herşey elinde senin...
ayrı eve cıkamıycaz basta öyle anlasıldı kayınbabm vefat etmıs esımde cıkmaz ıstemıyo ama elımden gelenı yapıcam burnumu yaptırdıktan sonra arka arkaya cocuk dogurucam ben yıldım bakalım onlarda yılıcaklarmı benden :/ nasıl fıkır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?